Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Vreme je praznika, svi svima cestitaju, cmacu se kao blesavi... pozivaju crkveni poglavari na milosrdje, oprost... svasta nesto...

A ja vas pitam... kome nikad ne bi pomogli, pruzili ruku u nevolji? Da ga vidite krvave glave, kako se davi... golog na -20C, zapaljenog auta... izaberite sami....
Daklem kojoj osobi iz blize, dalje okoline, javnog zivota... nebitno... samo bi se okrenuli i otisli?

Odmah da rezervisem Ristu mantijasa, Jankovicku jebacicu od stale i jebenog komsiju pevaca Granda. :lol:

Dalje?
Korisnikov avatar
By blenta
ne znam
mislim se vec 5 minuta

izgleda da nemam nikog takvog
By Sixto
Ajmo puritanci, prljav ves na sunce! :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
Ne bih nikad samo stao, okrenuo se i otisao, vec bih lepo dodao benzina na vatru, zgazio po prstima ako bi ti s mog spiska visili itd itd. Zgnjecio bih mnoge :hrisyos se rodi:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Bivši direktor KCa, plus svi ti koje je Sixto naveo, jedna baba iz komšiluka kojoj je ionako došlo vreme da umre, a skot je zli.
A jednom sam se vraćao iz grada i na raskrsnici zamalo da me ubije jedan kreten koji se zaleteo i prošao kroz crveno, ali mu se na putu isprečila cisterna kojoj je bilo zeleno tako da je iz sve snage tresnuo u nju. E govedu što je vozilo ta kola ne bih pomogao ni za živu glavu, al nije ni bilo potrebe, kreten osta maltene nepovređen /iskočio iz kola i pobegao, policija ga kasnije navatala/
By Sixto
To Kiborze, medicino moja! :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Ima, sto se tice rodbine, postoji jedna osoba kojoj ne bih nikako pomogla, a to je teca.

U toj situaciji bih se okrenula i iskulirala najstrasnije.
Korisnikov avatar
By nsc
jbt najboljeg si rezervisao :durenje:
ajd da kazemo kompletnu vladu :kolo:
Korisnikov avatar
By Mars
Miru Markovic.
Marka Milosevica.
Verovatno i Mariju Milosevic.

Aleksandra Vulina.
Goricu Gajevic.
Milovana Bojica

Gorana Matica.
Ivana Markovica.
Korisnikov avatar
By Mars
Njemu bih ponudio: pusi mi kurac-i pomocicu ti.
Da ga vidim.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^isto. A sa jankovckom bih i proveo vreme, cisto da bidem siguran da se nece izvuci.
Korisnikov avatar
By blenta
al ste okrutni
jel bi im pustali i medley opusa dejana cukica dok se sa zivotom rastaju?
Korisnikov avatar
By Mars
Paa ja bih ili SAM pevao tako nesto dok umiru ILI bi ih zapisavao ili zakakivao (Mira, Marko, da poCetim) - sve zavisi od konkretne situacije, topologije itd.

Miri bih pevao Kakaljinku ili Podmoskovskie Večjera, eventualno Zoku "Branili su nasu ljubav", tek da je setim na neko tamo vreme kad nam je upropastavala zivot.
By Kragi
Nema takvih jer su pomrli. :D
Sto se javnih licnosti tice tesko da ce mi bilo koja pruziti priliku da im zivot zavisi od mene pa ne mogu da se bavim njima.
Korisnikov avatar
By Laerem
Sto je najtragicnije, vjerojatno svakome.

Ljudskost. Bljak.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!