Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ima li ovde korisnika usluga Intese? Konkretno mislim na korisnike Vise Virtuon za placanje preko neta.
Kakva su vam iskustva, problemi, jesu li vam nestajali novci sa racuna... neobjasnjive provizije and slicno...?
Korisnikov avatar
By Waldorf
koristim već 3-4 godine. nikad nikakvih problema nisam imala, ni sa prebacivanjem kinte s računa na račun preko neta, niti sa plaćanjem preko neta.
By Sixto
Placam na Amazonu neke stvari i poslednju narudzbu mi odbiju jer su nedovoljna sredstva. Pogledam na elektronskom bankarstvu da mi je slobodno samo 6-7dolara, a trebalo bi 25. Sto je najcrnje u nekim stavkama transakcije u evrima, a evre nisam polagao na karticu bar godinu dana.
Prebace me na Amazon, vidi s njima. Obratim se Amazonu. Covek predje sve stavku po stavku, sve cisto, ono sto je placeno vec je i dostavljeno na adresu.

Dakle dal da idem da pljunem nekoga u ekspozituri ( :lol: ) il da batalim rabotu!
Korisnikov avatar
By Blady
Banke mnogo jedu govna u poslednje vreme.

Mne samo zanima kome ce sada pripasti razvojna banka.
A nedavno sam otvorila devizni u Intezi, za sada je sve ok, videcu kad stigne nesto na racun.
A ne bi otvarala da nisam cula da su ok, no, videcemo...

Kapiram da im lepo sve te papire odneses i jebes kevu, neka srede to kako znaju i umeju.

Ja kada zavrsim sa ovima planiram da ne koristim vise njihove usloge, ne mislim na intezu, nego banke generalno, samo u neophodnim situacijama. Lopine jedne.
Korisnikov avatar
By Waldorf
zovi korisnički servis za kartice i pitaj. i pogledaj koje su ti tačno te transakcije koje imaš, ne sve, nego od te poslednje kupovine preko amazona. vidi koliko je tada skinuto u odnosu na koliko je koštao proizvod+poštarina.

ali ono što znam je da su njima ranije sve transakcije bile u evrima. čak i kad uplatiš neku drugu valutu, oni na internet račun stave ekvivalent u evrima.

ja bukvalno, ali bukvalno nikad nisam imala problem sa internet računom. ali uvek sam sve i obračunavla evrima, pa nije ni bilo zabune.
By Sixto
Ma sto je najcrnje, na tom E bankingu vidim kupovinu s pocetka 2012. kad kupih fotoaparat i sijaset drugih stvari za bezmalo hiljadarku i nigde ne stoje evri. Sad odjednom oni se pojavise. Zovem ove iz odeljenja za kartice, spominju neka indeksiranja nesto... ja opet konkretno pitanje, on opet ceo uvod, razradu i zakljucak...
Spremih sve. Odstampacu fakture za svih cetiri posiljke pa nek mi objasne koliko je para i za sta skinuto.

@Blady
Da te odusevim. Rekose mi u RBV posto tamo primam platu, da su im rusi u centrali. Neka njihova stara banka koja posluje XY decenija. Izgleda da ce njima da je prodaju. Trkeljaju papire, sacuju sta kupuju.
Dal cemo morati menjati racune, kartice... jos nista ne znaju.
Korisnikov avatar
By Blady
^ Ma ja imam tamo i neke akcije. Treba da zovem da vidim sta je sa tim.
Al ako rusi kupuju, cini mi se da ce se oporaviti jer se jako srozala.
By Sixto
Sad mi se javila zena na platnim karticama u RBV posle milionitog puta. Zvace nesto sve u sesnaest 'mrljmrljm... DA! Izvol'te!'

:lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Ma nisu normalni, eh.. a nekada su mi bili bas kul :sigh:
bili su to dani kada sam voljela banke :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!