Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By space_oddity
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2496824#p2496824]Waldorf napisao:[/url]znate kako, ljudi, jako je lepo što vi volite životinje, imate mačke i brinete o njima. ali ono, lepo bi bilo imati barem malko obzira kada su ovakve priče u pitanju, naročito u temama koje se generalno smatraju "safe". jedan jedini put nisam kliknula na forum o zdravlju jer znam da mojoj hipohondriji malko treba da se rasplamsa, a o glistama i bubama tek volim čitam, naročito uz kafu.

jbt, isti je osećaja kao one majke što u sred restorana izvade sisu da doje dete ili nošu stave na sred sobe "da se mali iskenja".

dajte idući put stavite neko upozorenje ili, još bolje, prebacite priču na temu/podforum koji su malko više specijalizovani. ajde, pliz..
A ti misliš da nije ok da se dete doji na javnom mestu?

Tema je random disclosure thread, ja sam randomly disclose-ovala da moja mačka ima gliste i da se tripujem da sam se ja možda zarazila. Nigde nije označena kao "safe". A uostalom, nije niko ni postavljao neke slike glista i sličnog. Ako te pak sâm pomen takvih stvari toliko triggeruje, onda rešenje problema možda ne leži u tome da ubediš ceo forum da ne piše o takvim stvarima tamo gde bi ti mogla da ih vidiš, već u nečem drugom.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Da, ne mislim da je u redu. Šta sad?

Pominjanje u ovoj temi je svakako ok i to nije moj problem niti poenta. Sa tom idejom je, na kraju krajeva, ova tema i otvorena davnih dana (slobodno pogledaj prvi post ako mi ne veruješ). Ali s razlogom postoji podforum posvećen zdravlju, zdravstvenim pitanjima i problemima, i ne kontam zašto bi ti bila nešto posebno i razglabala na dve strane o nečemu čemu svakako nije mesto u ovom konkretnom threadu? Tom logikom sve bi ostale teme trebalo da se ugase i samo ova ostavi, pa da se lepo ubuduće izbegne konfuzija oko toga šta ko očekuje u kojoj temi da pročita.

I još nešto. Zamolila bih te da me se maneš više s tim ličnim uvredama. Bez obzira što je mačka tvoja, ni jednog trenutka se nisam samo tebi obratila, niti sam vređala, niti tebe, niti jednu od forumašica koje su učestvovale u diskusiji. Štaviše, zamolila sam da se ubuduće stavi nekakvo upozorenje o takvim stvarima ili da se rasplamsana rasprava prebaci tamo gde treba. A zašto ti to smatraš kao uvredu vrednu ličnih i preniskih napada, o tome bi već trebalo da porazmisliš.
By space_oddity
U istom tom prvom postu ne piše ni da je zabranjeno razglabati na 2, 5 ili 10 strana o nečem konkretnom. Kada je tema slobodna kao što je ova, sasvim je očekivano da će se neki ljudi nekad nadovezivati na neke postove. To se dešavalo već mnogo puta na ovoj temi i ovo nije izolovan slučaj, a ne razumem ni zašto bi to smetalo ikome u ovoliko neobaveznoj temi. Pomalo mi je komično i da diskutujem o tome da li je ok oftopičariti na oftopik temi.

U tome što sam ti napisala nema ničeg uvredljivog. Odgovorila sam na ono što si ti napisala.
Ali dobro, tebi je uvreda bila i kada sam meso nazvala životinjskim leševima (što nije ni bilo upućeno nekoj konkretnoj osobi, već je to naziv koji koristim za ono što jeste).
Ja zaista nemam nameru da uvijam svoje reči i rečenice u neke eufemizme, da ih ublažavam i da pišem izokola da ne bih potres(a)la preterano uvredljive.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Bezobzirnost nije iskrenost, već nevaspitanje.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
^
Ma on voli tako sve sa foruma. :sweet:

Ont:
Da li je rucak kada se jede u 7pm? :hamlet:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2496981#p2496981]space_oddity napisao:[/url]Poenta prethodnog posta je?
Poenta tog posta je da bi mogla malko da poradiš na načinu na koji se obraćaš ljudima. Možda ljudima koji te dobro poznaju ne deluješ tako, ali koliko sam mogao da primetim odgovaranje ljudima na forumu sa kojima nisi "usaglašena" ti je neretko drsko i bezobrazno, iako oni to ničim nisu zaslužili.
Korisnikov avatar
By bu
sjebao mi se jezik zbog kivija :/
By space_oddity
Ja sam odgovorila argumentovano i obrazloženo (a i staloženo) na izvesne postove u ovoj temi. Nit mi je cilj bio da vređam nit mi je jasno šta se iz napisanog može tumačiti kao uvredljivo (po nekim iole smislenim kriterijumima). A ni bezobrazno. Drskost nije nužno loša, ako je drsko npr. odbijati da koristiš izvesne eufemizme. U takvim slučajevima drskost negujem, a isto savetujem i drugima.

Volela bih da vidim šta sam to rekla a što nije na mestu u ovoj diskusiji.

I ne postoje ljudi sa kojima nisam usaglašena, već stavovi.
Na primer, ja barnija nemam potrebu da prozivam da je glup i retardiran (kao što je to trend na forumu); ja argumentujem zašto nisu u redu neke stvari koje piše.
Uglavnom se sa jednom te istom osobom jako složim po jednom pitanju a jako ne složim po drugom. And that's how it should be.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ovo je samo moje zapažanje, koje ne mora biti tačno, ali hajde da pomenem. Čini mi se da previše brzopleto odgovaraš i da lako planeš, kao i da ti fali mnogo razumevanja za druge ljude. Koliko vidim, Waldorf nigde nije rekla da ovde ne sme da se piše o svemu i svačemu, već da se pre određenih tema naznači da tema možda nije prikladna za one sa osetljivim stomakom ili šta već. Kao neko ko redovno čita ovu temu, ima puno pravo da ljude zamoli na tako nešto bez da joj neko postavlja psihološke dijagnoze. E to je ono što je uvredljivo.
Korisnikov avatar
By el jaguar
Podgorice,bilo mi je krasno!

da pocines sad malo Mikeli.
  • 1
  • 316
  • 317
  • 318
  • 319
  • 320
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!