- 03 Jan 2013, 00:15
Da, ne mislim da je u redu. Šta sad?
Pominjanje u ovoj temi je svakako ok i to nije moj problem niti poenta. Sa tom idejom je, na kraju krajeva, ova tema i otvorena davnih dana (slobodno pogledaj prvi post ako mi ne veruješ). Ali s razlogom postoji podforum posvećen zdravlju, zdravstvenim pitanjima i problemima, i ne kontam zašto bi ti bila nešto posebno i razglabala na dve strane o nečemu čemu svakako nije mesto u ovom konkretnom threadu? Tom logikom sve bi ostale teme trebalo da se ugase i samo ova ostavi, pa da se lepo ubuduće izbegne konfuzija oko toga šta ko očekuje u kojoj temi da pročita.
I još nešto. Zamolila bih te da me se maneš više s tim ličnim uvredama. Bez obzira što je mačka tvoja, ni jednog trenutka se nisam samo tebi obratila, niti sam vređala, niti tebe, niti jednu od forumašica koje su učestvovale u diskusiji. Štaviše, zamolila sam da se ubuduće stavi nekakvo upozorenje o takvim stvarima ili da se rasplamsana rasprava prebaci tamo gde treba. A zašto ti to smatraš kao uvredu vrednu ličnih i preniskih napada, o tome bi već trebalo da porazmisliš.