Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
:nono:

Neki cak nisu ni pili.. :sigh:

Ont:
U duhu sinocnih provala ima jos jedna - objasnjava se pojam crtez.

Igrac 1: Kako se zove ono sto crtas?
Igrac 2: Crtanje
Korisnikov avatar
By gossip
"obavezno se naspavajte pred novogodisnju noc..."
ahahhaha good one -.-
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nije bas od danas, al ja danas ovo videh :pucaodsmeha:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2444040#p2444040]lonely boy napisao:[/url]Visoka poslovna škola u Novom Sadu, druga godina. Inače meni se sviđa što niko ne bira u koji WC ide. Vecinom smo kod muškog pa idu i žene, a jdnom sam išao u ženski sa nekim frajerom koga inače ne poznajem. Mada ne bih išao ja u ženski ali on ide pa idem i ja. Kad tamo, neke lepojke, pitaju da nismo mi pogrešili, a ja kažem onako zavodljivo, nismo pogrešili. Kad smo završili, vec nisu bile tu, ali baš me briga, nisam išao sam. Posle pričam sa jednom drugaricom s kojom flertujem na temu homoseksualnosti da idem u ženski WC, ali da idem nekad u muški. Samo me je zbunjeno gledala, kao i obično. Jednom me je pitala da mi nađe dečka i da nema problema sa tim, a ustvari ne zna stvarno, samo sumnja (možda), a ja necu da joj priznam. Onda me stalno pita dal imam devojku i tako je dosadna. Al WCi su zakon.
By Speculum Columbae
Proročica Ružica kaže da u takvim slučajevim treba uraditi pročišćenje i objašnjava kako se izvodi taj ritual.
"U jednom danu, treba obići tri crkve. U svakoj od njih uradi se isti ritual - zapali se sedam sveća za mrtve (četiri za nepoznate, a tri za poznate preminule). Nakon toga, neophodno je darivati ikonu Majke božije ili krsne slave tako što se na nju stavi sedamnaest dinara i izgovori: 'Ovim se otkupljujem od svih grehova, kako sebe tako i svoju familiju. Bože podari mi radost, sreću, mir, ljubav, meni i mojoj porodici'. Ljudima na položaju, naročito u politici, često rade kabalističku magiju. To su tako snažni rituali, da od nje govornik može da zanemi ili da potpuno zaboravi tekst koji je pripremio dok se obraća narodu. U ovakvim slučajevima osobe na položaju najbolje je da urade pročišćenje na Vidovdan ili Bogojavljenje, a oni koji su bili kod mene znaju koliko sam im pomogla da napreduju i odbiju negativne udare magije koje su trpeli svaki dan", objasnila je proročica Ružica.
Korisnikov avatar
By Krische
@Over_the_rainbow,

Kod nas se to zove Asocijacije :)
Elem, ja sam se uz tu igru out-ovao tetki, slucajno :)

Ostala dva papira na kraju: "Gej", i "Maslacak", igramo moja tetka, keva, sestra i ja, i keva izvlaci papiric na kom pise "Gej", i pokusava da objasni tetki sta je to, i u jednom trenutku kaze: Kris je to.

Posle celog minuta, istice joj vreme, i ona predaje oba papira tetki, ona otvara jedan, zablene se, otvara drugi i sinhronizovano otvara usta.
- Krise... Ti si maslacak? :njuska:
Korisnikov avatar
By KiWi
Drugarica, ubivena do krajnjih granica kaže "Pila bih još taj vaš koktel, ali mislim da mi jetra ne bi podnela ni gutljaj kisele vode ..."
Korisnikov avatar
By gossip
Neću vam zapamtiti ime ali bitno je da ste vi mene zapamtili.
Korisnikov avatar
By mOwbid
Bleki: suva su ti usta?
Da
Bleki: i ja sam
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2496744#p2496744]Jheronim van Aken napisao:[/url]Proročica Ružica kaže da u takvim slučajevim treba uraditi pročišćenje i objašnjava kako se izvodi taj ritual.
"U jednom danu, treba obići tri crkve. U svakoj od njih uradi se isti ritual - zapali se sedam sveća za mrtve (četiri za nepoznate, a tri za poznate preminule). Nakon toga, neophodno je darivati ikonu Majke božije ili krsne slave tako što se na nju stavi sedamnaest dinara i izgovori: 'Ovim se otkupljujem od svih grehova, kako sebe tako i svoju familiju. Bože podari mi radost, sreću, mir, ljubav, meni i mojoj porodici'. Ljudima na položaju, naročito u politici, često rade kabalističku magiju. To su tako snažni rituali, da od nje govornik može da zanemi ili da potpuno zaboravi tekst koji je pripremio dok se obraća narodu. U ovakvim slučajevima osobe na položaju najbolje je da urade pročišćenje na Vidovdan ili Bogojavljenje, a oni koji su bili kod mene znaju koliko sam im pomogla da napreduju i odbiju negativne udare magije koje su trpeli svaki dan", objasnila je proročica Ružica.
A tih 70 dinara se samo stavi, ili se i stavi i ostavi ? Verovatno se i ostavi, čim je reč o otkupu grehova.
:gatara:
Korisnikov avatar
By *deni*
A pa, zar je samo 17 dinara ? Za te pare ću i ja otići po gornjem uputstvu da otkupim to malo svojih grehova. Nemam ih mnogo, ako ih uopšte i imam.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Bogme, otkup greha ispade i više od 70 dinara, ako se uračunaju i cene sveća u nju.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Izjava je jucerasnja, ali vredi i za danas. :sweet:

"I saw you have "gay stop" graffiti all over the city so I thought - it's like "bus stop" and I was like - why should we write something else, like non stop gay or something like that, when it's gay stop? It's a place where gay people should stop and kiss each other."

:sweet:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2497608#p2497608]Over_the_rainbow napisao:[/url]Izjava je jucerasnja, ali vredi i za danas. :sweet:

"I saw you have "gay stop" graffiti all over the city so I thought - it's like "bus stop" and I was like - why should we write something else, like non stop gay or something like that, when it's gay stop? It's a place where gay people should stop and kiss each other."

:sweet:
Gde si majketi naletela sad na Amerikanca?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
to lici na nesto sto bi moj profesor engleskog izjavio...
By Speculum Columbae
Drugarica priča o iskustvima njene bake koja je bila volonter za Rome:

"Moja baka je radila sa Ciganima i oni su je zbog toga bili jako poštovali i uvek su joj se obraćali u problemima, jer je ona vodila računa o njima, ali oni kad se posvađaju, svako vuče na svoju stranu. Tako jednom prilikom, posvađali se Ciganin i Ciganka i ova druga će mojoj baki: "Ma, ne verujte mu ništa, gospođo, to je Ciganin, laže."
By Speculum Columbae
‎"Осим фресака, немамо [српски народ] готово ништа. Народне песме и Његош, када се преведу, губе веома много, па нас Французи и Енглези с правом питају: па шта? Наша народна песма нема мудрости, осим неколико изузетака, наравно, које би могле послужити као предмет посебних студија, као, на пример: Марко Краљевић над погубљеним Мусом (...“ђе погубих од себе бољега“), или оне босанске, женске, лирске песме у којој се пева: Запросиш ли ме, одбићу те; ожениш ли се, преживети нећу. Народна песма сиромашна је и у описима природе. Направити од косовског пораза победу могла је само народна песма. Покушаја има много, достигнућа мало."

Isidora Sekulić o doprinosu srpskog naroda svetskoj kulturi
Korisnikov avatar
By Mars
Sanjam moje dve knjige Isidore Sekulić.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Rodica: Jako je to čudno što mi rođendan do sada nikada nije pao na petak 13.
(Rođena je inače 14. aprila.)
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 161
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!