Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2495814#p2495814]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Korvinom od Ambera. :P

Dobih ja dobre poene zbog ove što juri sojke po forumu. :wundy:
To je zato sto sam jako kul. :smug:

Ont:
1 - Smaug - zato sto je ostavila veliki utisak na mene zbog posta u podforumu Aktivizam.
2 - Bu - zbog silovanja zida, a i da bi posetile planetu Mars. :giggle:
3 - Dante (kako god da mu je sad nik) - zato sto me nasmeju njegovi postovi kada je neozbiljan, a volim i da procitam sta napise kada je ozbiljan.
5 - Kisela kapljica - zato sto spada u sojke koje jurim po forumu. :lol: Acidna, oplodi me <3
6 - Space_oddity - zbog onog dela u aktivizmu. Zanimljiva je devojka i jako mi je drago sto postoji neko kao sto je ona.
7 - Mowbid - zato sto je prijatna i zato sto svaki put raskida sa mnom kad hocu da idem da spavam. :pervert:
8 - Madmazel - pa, zato sto je ona tako fesn, jes jes. Fina devojka, u periodu kada nije makro. :)
10 - Hys. - nismo mnogo komunicirale, ali mi deluje kao jako prijatna osoba, volela bih da mogu vise da komuniciram s njom. :)
12 - Korvin od Ambera, zato sto je moja lezba :mazi: a i zato sto je veoma drag decko. :) Celavko! :D

Steta sto nema jos mesta. :sigh: Fali mi barem jos 6-7 mesta. :sigh:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ae, kontah najviše da bih ispucao poene ljudima koje volim, ali kao što reče Hys. bitno je da stimulišemo mlade ljude, i one koji nisu dovoljno aktivni, da nam forum ne zamre, te samim tim moje glasanje ide ovako:

12 - over_the_rainbow - čime mislim da se može promovisati u Miss mlade Náde. Volim što bumpuje teme. Stvarno nam je odavno bio potreban neko ko to radi.
10 - overload - već počinje da izgrađuje bitchy attitude. Me likey. :D
8 - Misfit - nije nov, ali je mnogo lenj za forum, te ovo može biti moj način da kažem da malo više troši tastaturu van oblasti kinematografije (Role play *nudge*nudge*wink*wink*)
7 - EnMademoiselle - jer sam ljubomoran na pažnju kojom je obasipaju, jer nisam dovoljno kul. :sigh:
6 - Bern - Nije ni on nov, ali me raduje jer se ove godine konačno otkravio, te nije se ispostavilo da je neki smarač, nego čak suprotno.
5 - Space_oddity - Kontam da je u redu, ali mi deluje jako, jako nepristupačna za drugarsku komunikaciju, te bih voleo da vidim malo više postova sa emotivnom notom. :)
3 - Miss Marple - više skajpuje naokolo i hotuje nego da piskara ovde. I ona da se baci na pisanje.
2 - Hys. - Nije među novajlijama, ne mogu se setiti više i jednog iole aktivnijeg (mora da ih ima, ali su mi prošli ispod radara) ali ovo je u ime da sekonačno upoznamo ove godine.
1 - Waldorf - ditto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2496347#p2496347]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2496340#p2496340]Jheronim van Aken napisao:[/url]Dobro, dobro, glasanje se ne zatvara, ali požurite, imam i ja život.
Omg, what's that like? :hyper:
I don't know. I lied.
Slika

Anyhow, hajde da i ja obavim to glasanje:

1 bern - zvezda u usponu: pametan, ljubazan, ne razglaba mnogo o privatnim stvarima, popularan, nesiguran, pomalo usamljen, a još i lep. Previše, doduše, utopljen u neke zamke autohomofobije i patrijarhata i često bukvalan i preozibljan.
2 MDNA - kako ga preskočiti? glavni forumski medijator transfera blama. Malo se ulenjio, doduše.
3 IriS - jedan cvet
5 Ulix - sekantni erudita, epikurejski dekadent <3
6 Misfit - štreber, jebao mi je mater sa filmovima :(
7 Orlando the lady /grad gradila bela vila/ni na zemlji ni na nebu/no na grani od oblaka
8 bas blue - pojam
9 Hys - sassy, iskrena, introvertna, strpljiva, upadljivo lepo vaspitana devojka
12 blenta - ima žvaku, ima šlifa što bi reklo, jako dobro naučen svemu, a pošten, rekao bih apsolutna zvezda svih prepirki ove godine.

to su moji glasovi
SREĆNA VAM NOVA, VALERIESOLANASTIČNA GODINA I SMRT HETEROPATRIJARHATU!
Evo, dakle, Nove godine. Glasanje je konačno završeno.
Želim da se zahvalim, kao organizator takmičenja ove godine, svima onima koji su glasali za mene. Bez ikakve šale nisam očekivao da ću dobiti toliko glasova. Želim da vam ove nove godine svima slikaju noge, al od zemlje, kao što su Brenu uslikavali.
Što bi rekla ona učiteljica u Simpsonovima kada igraju muzičke stolice u odeljenju sa retrdima, gde ima više stolica nego dece "SVI SU POBEDNICI".

Na prvom mestu je balkanski forumaš Vidoviti *deni* ne znam koju godinu već zaredom. Svaka čast deni i sve pohvale od mene!

1. *deni* 235 poena

Drugo mesto zauzima, po meni prava zvezda. Svaka čast Korvine, zaista je zasluženo, primetio sam koliko si u poslednje dve godine evoluirao i popravio se:

2. KorvinOdAmbera: 159 poena

Always the bridesmaid never the bride, treće mesto zauzima Jheronim Dante Sisorama Хуанита van Aken, najveći forumski doajen truzima i zalizanog retardarstva:

3. Jheronim van Aken 155 poena

Ostalih deset mesta zauzimaju:

4. Popeye: 118,5 poena
5. Mars: 117 poena
6. MDNA: 97,5 poena
7. space_oddity: 97 poena
8. blenta: 96 poena
9. smaug: 91 poen
9. Orlando The Lady: 85 poena
10. Sanja Steppenwolfin: 80 poena

Želim da čestitam i ostalim takmičarima uz jedno forever alone.
Renesansni pozdrav za sve:

Ce jour de l'an voudray joye mener
Chanter, danser, et mener chiere lie
Pour maintenir la coutume jolye
Que tous amants sont tenus de garder

odnosno u prevodu sa starofrancuskog:

Ovog novogodišnjeg dana želim da budem radostan
da pevam, igram i nosim radosni lik,
da održim veselo stanje
koga treba da imaju svi koji vole.
Korisnikov avatar
By Sunce
Cestitke deniju i Korvinu! :hug:
Korisnikov avatar
By bern
čestitke pobjedniku i pratiljama... :D

i hvala svima koji su glasali za mua. iznenađem sam.

happy new yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!
Korisnikov avatar
By Mars
SREĆNA NOVA GODINA - LONG LIVE THE QUEEN DENI!!!!

:shocked: :happy: :smilegrin: :plavuso: :rock: :nazalost: :peace: :barf: :ugriz: :sixto: :trans: :vudu: :kupanje: :pokazuje: :cookie: :kletva: :putnik: :friends: :andjelak: :milkacanic: :mag: :brada: :kingkong: :lezba: :trampolina: :kiborg: :fen: :cita: :maji:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Komentar u ovom slučaju zaista nije potreban. Preskodiciju odnosno predosećanje budućeg događaja zaista nisam imala. Ovo je u stvari najvažniji detalj, jer apsolutno nisam očekivala. Zvuči fantastično ali nemam objašnjenje ovakvog fenomena.
Kao i svake godine, zvanichno proglashenje pobednika obavljeno je svechano u Dvorcu na Olimpu.
Forumashi sa svih strana Srednje Forum Zemlje okupili su se u palati na vrhu Olimpa, a prvi skandal izbio je i pre pocetka ceremonije kada je Vel Boy uhvacen kako rimm-uje Srkleta u sobi sa Fabrezhe jajima. Nishta manje pazhnje nije izazvalo ni machevanje kitama izmedju blente i berna koje je pomno posmatrao Dirrty dok je milkio svoju persijsku machkicu. Posluzheni su kavijar, shampanjac i, kao i uvek, torta na sedam spratova sa jestivim figuricama u obliku Kurvina od Ambara, Dantea, Marsovog dupeta i Anhedonijinog akomodatora. Prisutnima je Kleopatra citala sudbinu za dz, a Forumska Bezbednosna Agencija (FBA) je nachula da je barniju011 prorecheno da ce udati za nashu novopechenu Shvedzanku Mardz.
Posle grupnog portreta, prochitan je sledeci proglas:

Slika
Povodom izbora za zvezdu Srednje forum zemlje, unic0rn I od Foruma,
suveren Srednje forum zemlje, polazeci od sopstvene prepotentnosti, savrshenosti i izuzetnosti, te nesavrshenosti puchanstva, u cilju promocije demokracije, donosi

PROGLAS O USTOLICHENJU ZVEZDE FORUMA ZA 2013. GODINICU

Na osnovu izveshtaja izborne komisije za Izbor za zvezdu foruma 2012, utvrdjuje se da na rezultate nema zalbi te se daje na znanje:

Od dana Tetkinskog, 1.1.2013. za zvezdu foruma za 2013. godinicu proglashava se korisnik *deni*.

Za pratilje zvezde foruma, proglashavaju se:

KorvinodAmbera
Jheronim van Aken
Srklet
MDNA
space_oddity.

Kao zvezda foruma, *deni* ima pravo zahtevati i dobiti seksualne i druge usluge svojih pratilja kada i koliko on to pozeli. Takodje, pobednik ima pravo i da izabere miljenicu tj. omiljenu pratilju koja ce mu uvek biti pri ruci i sluziti kao niskopotchinjena kalfa.

Pobednik je polaganjem zakletve Njegovoj Blagosti, uz desnu ruku polozhenu na Pravilnik Foruma, prihvatio ukazanu mu chast i izjavio da ce se chasno odnositi prema svojim pratiljama i ostalim korisnicima foruma.

Nek nam zhivi zhivi Forum.

Njegova Blagost,

unic0rn I od Srednje forum zemlje

:unic0rn:

Kao i sve Olimpske svechanosti, i ova je zavrshena uz orgulje, deflorisanje novih chlanova foruma, kandzijanje Kaznije, buzdovane, prolivanje lubrikanta te zharenje koprivom i prosipanje telesnih technosti.
Korisnikov avatar
By Sunce
vidim ja da unicorna pali odnos gospodar/rob. :lol:
By space_oddity
Ja ovaj topic nisam ni otvarala, ugl ne zalazim u ove delove, kad ja tamo a ono međutim, :O :O

Hvala ljudi!

I čestitke svima!

:)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
To znaci da trebas da budes aktivnija po celom forumu.. :P

Cestitke svima.. :)
By space_oddity
Mislila sam daje tema o Deniju, pošto se otvorila ubrzo nakon što je on odbanovan. :P

Što nije daleko od istine, u svakom slučaju. :smeh:
:cigara:
Korisnikov avatar
By Blady
Obozavam Unikornovo proglasenje :lol:

Cestitke svima, i hvala za glasove !!
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!