Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Lako je njoj da diplomira međunarodno pravo i da magistrira i da eto sada bude i na doktorskim studijama - kad uvek zna sta će da je pitaju na ispitima.
Korisnikov avatar
By deran
od sveg zla,uvatili se kleopatre...a i ta šta postavja pitanja odvratnim optužujućim tonom,ko hag da vodi,jeeeboooote... :lood:
Korisnikov avatar
By Mars
Kao i zubi ovog groblja gore.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa dobro...Bolje i to nego Velibor Rkalović, recimo.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2495093#p2495093]Jheronim van Aken napisao:[/url]Pod krilaticom "Ludost je pametnih umetnost" prebrojavanje se nastavlja
(DISCLAIMER: ako imate bilo kakve pritužbe na glasanje, obratite se magistru međunarodnog i javnog prava pozivom na broj ŠEST OSAM OSAM ČETR SEDAM DVA, ili mu pišite na redakciju časopisa "Nada" i "Erotski dodir"):
:rotflmao:
kao i svake godine do sada, apsolutnom zvezdom foruma smatram denija, te njemu neću davati glasove.

1 dante (ne znam novi nik, no često mi je zabavan, a kad je ozbiljan svidja mi se kako razmišlja)
2 hlaefdige (slabo piše u poslednje vreme, ali rado je čitam)
3 Ulix (zato što je otac mog deteta :pilence: a i zato što je njegovo široko obrazovanje meni fascinantno i što posle toliko godina na forumu ne gubi entuzijazam da piše o mnogim stvarima)
5 mirth (to je čista ljubav :love: a i malo zbog mudrosti i onog retkog što napiše, ali gadja tamo gde treba)
6 anhedonie (fascinirao me je dok je bio mladji, tad je zrelo razmišljao iako je jedan mali lelemud i lenčuga. mislim da odavno nisam upoznala inteligentnijeg dečaka :yes: )
7 Hys. (nju uvek doživljavam kao glas razuma i iako znam da ume da eksplodira na gluposti ONOLIKO, na forumu je uvek bila i ostala staložena i razložna. respect.)
8 blady (volim kad takva žena, kao što je ona, ima muda :D )
10 smaug (zato što je mega car i zato što je njeno mišljenje, koje ima o skoro svemu, uvek argumentovano. to izuzetno poštujem)
12 Korvin (jer je on meni, trenutno, najdosledniji član ovog foruma. zrelo razmišlja, objektivan je, ima strpljenja sa mnogima i mislim da je jedna izuzetno vredna ličnost. volim takve mlade ljude)
1 Zoran52- ćutljiv a zanimljiv :D
2 Ultraviolet- jaaaaaako duhovita cura
3 Acid drop-baš joj simpa oni njeni gif-ovi :D
5 Jheronim van Aken- zbog citiram " teška godina u kojoj sam shvatio koliko neko može da me voli i koliko nekoga mogu da volim".Uzeo mi reči iz usta.(I zavidim mu na lepoj kosi i dalje)
6 Hys.-šlihtam joj se sad da mi prašta oftopičarenja(mada sam ja fina bila,fina ostala ) :D
7 Dr Shortbus- DA GA PODSETIM OVDE DA FAKS PRIVEDE KRAJU :)
8 Mali Princ19-još mu ne praštam što me 'optužio' da 'vatam Sneška za sisu :P
10 KorvinOdAmbera-ide u paketu sa Over the rainbow :)
12 Over the rainbow -podmladak foruma ;ide u paketu sa KorvinOdAmber-om :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Korvinom od Ambera. :P

Dobih ja dobre poene zbog ove što juri sojke po forumu. :wundy:
Korisnikov avatar
By scout_finch
1 stefan19-zabavan decko
2 Dirty-just because
3 Over the rainbow-prijatno osvezenje foruma, podmladak za primer.
5 bern-pristojan i pametan momak, dobija bodove jer pise vise od drugih pristojnih i pametnih momaka/devojaka*
6 Popaj-forum bi verovatno umro da on nema potrebu da provocira neistomisljenike i maltretira slabije od sebe.
7 Mars-ume do suza da me nasmeje,al' nije tu 5 meseci godinje.
8 acid drop-ne tezinja po forumu, a nije airhead. duhovita.
10 Korvin-slaba sam na feministkinje :D jako fin momak, i zabavan pride.
12 deni-kad pomislim zvezda foruma vidim :deni:

*Marvin, erkondisn, starsailor...
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!