Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Meni prija u smislu razbijanja ovog morbidnog kolorita (mada mislim da je u pitanju samo Marvin).

Voleo bih da snobizam ide dotle da svaki moderator ima svoju distiknktivnu boju - limun zuto, kiwi zeleno, bondi blue, tada ce forum biti jos lepsi.
Korisnikov avatar
By *Sandra*
You can find me in the club, bottle full of bub
Look mami, I got the X if you into takin' drugs
I'm into havin' sex, I ain't into makin' love
So come gimme a hug, if you're into gettin' rubbed

:D

[sad tek vidim koliko je perverzna i gresna ova pesma]
Slažem se, Mars. Bio si i ti Zvezda Foruma pre koju godinu, tako ? Pa hajde onda da sednemo i dogovorimo se, pa da tražimo od moderatora da nam udare neku posebnu boju na nickove. Čisto da to bude neka spoljna, vidljiva manifestacija te zvezdoće, kao kruna, kao pijedestal. :yes:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa...kako hoce, Deni. A to je bas skromno-pa ne trazimo nacinalnu penziju!

Imamo li nekog od moderatora među zvezdama, da lobira za nas...sukob interesa, taj rad?
Korisnikov avatar
By Mars
ahhmm...pa pre nesto kao TELETABISI :lol:

Slika

Mada bi bilo dovoljno jedna boja :D
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2497943#p2497943]Mars napisao:[/url]Pa...kako hoce, Deni. A to je bas skromno-pa ne trazimo nacinalnu penziju!

Imamo li nekog od moderatora među zvezdama, da lobira za nas...sukob interesa, taj rad?
Pa ne znam, mislim da je Hys bila proglašavana nekad za nešto, ili je bila blizu, a možda i Stripi. Mogli bi oni, ovako s nogu, to malo da poguraju.
Mislim, makar to, jer smo svesni da je na bilo kakve finansijske, opipljive efekte titule iluzorno računati.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Mars
Makar to, kad je opipljivoga bez.
Samo da nije bez ništa. Kako će se mlađe generacije sokoliti da se trude da budu izglasane za zvezde, ako vide da se titula samo prenosi iz godine u godinu, kao plastična novogodišnja jelka, uvek ista i uvek isto okićena, a da se za nju ne dobije ni pišljiva istaknuta boja za pišljivi nick name ? :jelka:
ja nisam menjao,
ali sam razmisljao da izbacim ovo 011 jer u momentu pravljenja naloga to sam stavio vodeci se time da mozda vec ima nik barni pa ne razmisljajuci puno dodao 011, sto ima neki lokal-patriotski prizvuk....a ja nisam pristalica toga
Korisnikov avatar
By bern
jedva sam i ovaj smislio, a eto ispade da je neki grad u pianju :D
Korisnikov avatar
By nsc
zar vi niste imali geografiju u skoli? nisi znao da je to glavni grad Svajcarske?
ma nema veze, lep si ti i bez toga
Korisnikov avatar
By bern
nisam pazio na časovima, očito...
Korisnikov avatar
By starky
nit' sam menjala nick,a nisam ni imala teatralne odlaske sa foruma...:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!