- 03 Dec 2012, 09:07
I onaj jedan klinac u ljubičastoj košulji isto tako ima potencijala.
Ali je bila pravo osveženje posle fijaska koji sam prethodne nedelje gledao u BDP-u, Sve o mojoj majci. Ono je uvreda za glumu, uvreda za pozorište, uvreda za film, uvreda za Almodovara, uvreda za zdrav razum.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2480987#p2480987]nsc napisao:[/url]"Muskarcine" pozorisni dokumentarac o muskosti ovde i danas u Bitef teatruMeni se nije toliko dopala, moj dečko se oduševio. Dopala mi se ideja (što ni izdaleka nije dovoljno) i jedan deo predstave sam pogledao sa knedlom u grlu. Da je bila dobra, tamo gde se publika smejala, bilo bi je sramota. Mislim da je jako loše režirana, glumačke izvedbe su pune manirizama koji povremeno deluju neprijatno (i imam osećaj da to nije do glumaca); tekst ima kao nekog potencijala.
zanimljiva predstava o stereotipovima koja ce vas sigurno nasmejati, iako je taj smeh ponekad gorak
sa zadovoljstvom preporucujem
I onaj jedan klinac u ljubičastoj košulji isto tako ima potencijala.
Ali je bila pravo osveženje posle fijaska koji sam prethodne nedelje gledao u BDP-u, Sve o mojoj majci. Ono je uvreda za glumu, uvreda za pozorište, uvreda za film, uvreda za Almodovara, uvreda za zdrav razum.