Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
"kako mi nedostaje tako ranije
kad sam zuvaiama"

say what?! :lol:
By Speculum Columbae
Slika

od sada ću svaku konverzaciju da završavam sa " И ГЛЕДАЈ СВОЈА ПОСЛА УСТАШО"†††
topljeni sir za mazanje
By Speculum Columbae
(Najbolja prijateljica se konačno smuvala i pojebala sa devojkom, prvi put u životu. Razgovaramo)

Sisorama: Pokaži mi sliku devojke.
Milica: (pokazuje sliku)
Sisorama: MNOGO JE LEPAAA
Milica: Hvala.
Sisorama: Šta studira?
Milica: Megatrend.
Sisorama: MNOGO JE LEPAAA
Korisnikov avatar
By Mars
Kako mi se sviđa samo njen izgovor :drama:

Korisnikov avatar
By barni011
dans sam procitao ovaj clanak

Vest sa B92 Miroslav Miskovic

Taj 12.12.12. je početak smaka njegovog sveta, to je njegov majanski 13. baktun, kraj jednog poglavlja i početak sasvim novog, drugačijeg, s nepoznatim i neizvesnim krajem.
Korisnikov avatar
By gossip
ja: "ne znam...videcu kakav sam sa posaom....
POSAOM?!"
ortakinja: "ja sam danas izvalila...i tako je on nju PSUVAO....danas nam je gramatika fail dan" :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
ovo ce da ima dug uvod ali meni je bilo smesno i mozda ce jos nekom

btw dugo sam mislio da li da napisem jer ce u naredna 4 meseca kontam ovo da bude glavni kontraargument kad bs-ere prozovem za bs, no ajd nema veze

imam jednog drugara ovde u skandinaviji s kojim se vidjam s vremena na vreme po klubovima jer je inteligentan i zabavan medjutim poprilicno submisivan i rekreativni dzanki. uvek kad se nadjemo po kafanama tu je gomila ljudi sa nama jer je momak vrlo drustven.

cesto me zafrkava da se svidjam vecini njegovih drugara jer sam muzevan i dominantan a ja odgovaram da me ne gnjavi sa tim njegovim plavusanima nego da me ne zove u kafanu ako neko od njegovih latino ili muslimanskih ortaka nije prisutan.

i juce stizu mi poruke da- dodjem u kafanu tu i tu
ja odgovaram da- citam nesto i mogu da krenem za jedan sat
on odgovara- za sat nismo vise tu, kasno je idemo u saunu dodji tamo pa idemo posle da jedemo

ok, odem ja u saunu, a njih nema, dangubim malo i upoznam jednog momka
nizak, predefinisan, misicav, ima bradu i jako sladak
malo krenemo da pricamo, a momak istocno evropski savant
zna srpsku politicku scenu bolje nego ja, isto sa regionalnom
i zna za cecu kao i reci od par pesama i naravno lane moje lol

dobro, tu mi malo pricamo i ja naposletku kazem - hoces li da idemo negde drugde,
mozemo da odemo nesto da klopnemo i pogledamo dal ima nesto u bioskopu ili sta god drugo

on kaze hocu i odemo u svlacionicu koja je ispred ulaza i krenemo da se oblacimo

pogledam telefon, poruka - e mi smo jako blizu, isli smo peske jer sam se nadrogirao pa mi nisu dali da vozim
odgovorim- ja cu za 10tak minuta da idem, sacekacu te ispred da se javim

nastavim da pricam sa ovim batom ispred mene
on- jel zivis ovde?
ja- trenutno da
on- kako da te nisam ranije video u sauni? ja dolazim svake 2-3 nedelje kad sam u kopenhagenu jer sam ranije ziveo ovde al sam trenutno u drugom gradu
ja- ne dolazim osim ako nisam sa ronijem i njegovom svitom, dosadno mi je da dodjem sam, s njima se makar zabavljam i lepo mi je. ovo mi je ...

u tom momentu vidim kroz staklena vrata da su ovi stigli i da su na recepciji i taj ortak mi mase. mahnem i ja njemu i zavrsavam recenicu - ovo mi je zapravo drugi put da sam ovde...

otvaraju se vrata, roni ulazi prvi, klekne i pokloni se ispred nas, rasiri ruke i kaze- i am thrilled that you have here my leash, i brought you these short muslims as tribute... may your wisdom and awesomeness grant us another week of peace and prosperity

(ulazi za njim jos jedno 7-8 ljudi, ovi sto me znaju pozdravljaju se)

progutam knedlu, trznem glavu u stranu (sto bi bio jedan fabulozni hairflip da nisam vojnicko fino dresirano dete) prema liku s kojim sam do malopre pricao i ponovim- da... drugi put
Korisnikov avatar
By blenta
nije bas toliko smesno za ekranizaciju ;)
By Speculum Columbae
Komentari na Amazonu na japansku dečiju knigu "Everybody poops"

Slika

"First of all, what's up with the apple on the cover of this book? My child now thinks that not just everyone, but everyTHING poops! I have explained to him at least 4 times now that no, apples do not poop, but he continues to tell his friends. The other day he saw a squirrel with an acorn, and he asked me if the acorn was tree poop. This book, while sort of funny, is obviously misleading. The illustrations also portray pooping to be a very jolly event, and my child, who I was trying to potty train at the time that I read him this book, think's it's very cute to poop in his pants, and everywhere else for that matter."

"Practically all of the illustrations are crude, most are rude, and some border on the obscene."

"The people and animals in this book are portrayed in a manner which suggests that they are utterly lacking in dignity."

"Actually, all kidding aside, this book falls somewhat flat in whatever it hopes to accomplish. I truly don't know what that is."

"Explicit pictures, foul language, yeah this book is a real winner."

"It is supposed to make kids understand that it's ok to poop because Everyone Poops. But there is no real lesson here. It just shows animals pooping and asks rhetorical questions. ("What does whale poop look like?" What parent can answer that when a child insists on knowing?!)"
Korisnikov avatar
By gossip
"da li ste vi punoletni?"
najlepsi momenat dana :love:
Korisnikov avatar
By gossip
"nisam vise tvoja
kucka sam jos gora
pati sad bez mene"
:lol: :facepalm:
Korisnikov avatar
By Krische
Moja keve seje izvale na sve strane :)

Pre neki dan, stojimo na stanici kod Hrama, cekamo 14-ticu, tramvaj. Ja nesto kuckao po telefonu, ni ne gledam sta zena radi. Odjednom, samo sam cuo kako se glasno dere pored mene.
Keva: Ajde, Krise, ide nam TRANDZA.
Ja bio u soku deset sekundi, a onda sam poceo da se smejem. Zajedno sa svih 20 ljudi koji su je culi kako me blamira. :trep:

Isti taj dan, uvece.
Ja: E, kevo, dobio sam neki svedski caj, kaze Ana da odmah leci prehladu. Znas ono, od svajcarskih biljaka sto rastu na planinama kod njih.
Keva: Ma da, brala ih Hajdi, a? :trep:

*Nakon sto smo moja sestra i ja odbili da ucestvujemo u kevinoj subotnjoj generalci (moram do grada/treba da zavrsim nesto za posao), seli smo da rucamo.
Naravno, nama sa stola padaju mrve na pod koji je pola sata pre toga usisala.
Ona onako besno kaze:
Keva: NESTO ti pada na pod!
A ja opusteno i smireno odgovorim:
Ja: Mhm, mrve.

Popizdela je :trep:
Korisnikov avatar
By KiWi
Priča koleginica kako ju je na posao dovezao bivši:
"Čekam ja 71 kod Ušća, kad umesto 71 naiđe mečka ..."
"Mečka?"
"Da. Mečka spolja, a međed unutra!"
Korisnikov avatar
By scout_finch
kome je gadna prica o decijim nosama i deci uopste nek ne cita. tako.

radnja se desava u 10 uvece. moja bratanica od 2 ipo godine pokusava da kaki. i nikako ne ide, seda dete tri puta na nosu, utrnula joj noga od sedenja i sve sto ide uz to, i u jednom trenutku kaze mojoj majci, "baba skuvaj knedlice" :krezavi: :lol: :lol:

treba joj nesto na kasiku da pojede. genije tetkin.

plakala sam od smeha.
Korisnikov avatar
By KiWi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2494445#p2494445]scout_finch napisao:[/url]kome je gadna prica o decijim nosama i deci uopste nek ne cita. tako.

radnja se desava u 10 uvece. moja bratanica od 2 ipo godine pokusava da kaki. i nikako ne ide, seda dete tri puta na nosu, utrnula joj noga od sedenja i sve sto ide uz to, i u jednom trenutku kaze mojoj majci, "baba skuvaj knedlice" :krezavi: :lol: :lol:

plakala sam od smeha.
U tom uzrastu su najgenijalniji :) Ako možeš snimaj ili bar zapisuj. Moj sestrić je u trećoj godini proizveo svoje legendarne bisere kojih se i danas sećamo :)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2494445#p2494445]scout_finch napisao:[/url]kome je gadna prica o decijim nosama i deci uopste nek ne cita. tako.

plakala sam od smeha.
:sweet:

Dobro je da se uopste i pomera sa nose. :lol:
Moja mala sestra je znala i po sat vremena da sedi na nosi dok ne zavrsi. :lol:
Korisnikov avatar
By bothways
Sinoć se vraća nas troje sa NG proslave firme (koja je bila na jebenoj Adi) i izađemo mi tu do Radničke ulice, kao lakše je tu sačekati taksi. I zovem ja taksi (u 1 ujutru)

ja: Dobar dan, je l' može jedno vozilo kod Ade, kod Delta Motorsa, ako znate gde je to?
operaterka: (najgorim "bitch please" glasom) znaamo gde je to...
Korisnikov avatar
By mega therion
sestra objasnjava kevi sta sam
kupila- kosuljica, krem boje,
zenskaaaaa.... Nije muska,
majka, ne lazem te... -.-
moja faca :roflmao:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
U pitanju je igra pogadjanja pojmova (neki to zovu rizla :smirk: ), gde su pojmovi napisani na papiricu i jedan igrac objasnjava drugom sta je u pitanju.
Igrac 1: Cime se branis od padavina?
Igrac 2: Padobran.
  • 1
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 161
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!