Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Pipin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493096#p2493096]dharmox napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493015#p2493015]Dirrty napisao:[/url]Al' ste zapenili na ovoj temi jbt... ne uviđam relevantnost.

Kao što blenta reče, rade svoj posao. Ako su neuglađeni, ne morate i vi biti. Možda nije prijatno u datom trenutku, ali šta vas zabole kurac kako vas doživljavaju ljudi koji vas ne poznaju?! Uostalom, ako već ništa niste skrivili, svi će uvideti grešku, dobili vi izvinjenje ili ne.
Pa znaš šta, JA sam taj koji NJIMA ostavlja SVOJ jebeni novac i njihov posao nikako NIJE da me trkeljišu zbog uredno plaćene robe. I vrlo me boli kurac kad mi se četiri majmuna zalete u kesu punu robe koju sam upravo platio, a sve to na očigled veselog krda koje me ne poznaje. Ja ne želim da oni UVIDE GREŠKU, ja želim da je NE PRAVE. I na to imam pravo. Najebo sam im se majčice milosne...

mesto: super Vero market
uzrok pištanja alarma: nesolidno markirana pršuta
Ti sad pričaš kao da si došao da im tamo pokloniš svoj novac bez da od njih išta uzmeš. Dao si im vrednost u lovi da bi od njih uzeo nešto njihovo što tebi treba, a iste vrednosti. Razmena jedan-jedan, nema razloga da se iko ikome klanja do zemlje zbog toga.
Ako je alarm zapištao, ne vidim zašto bi bila greška to što su hteli da ti pogledaju u kesu.
Isto kao i sa tom kremicom od 15 evra. Takve stvari im ne kradu samo neugledni i na izgled sumnjivi ljudi. Kradu i fino uglađeni za koje nikad ne bi rekao da bi to uradili. I stoga ne postoji razlog da baš ja sad koji sam ušao unutra ne smem da im budem sumnjiv, za njih su svi kupci isti, a to znači i potencijalni lopov. Ali osumnjičen ne znači i optužen. Lopovi ne kradu na očigled zaposlenih, nego kradom. Logično. Zato i zaposleni ne mogu zaustavljati samo one mušterije za koje su sigurni da su nešto ukrali.
Al ok, kao što rekoh, nisam nikad bio u takvoj situaciji, pa bih možda i ja reagovao tada drugačije. Ustvari, ja nikad nisam uopšte prisustvovao pištanju tog alarma. Ne znam ni kako to funkcioniše sa tim magnetićima :nesiguran: Ja dođem kolima do supermarketa, kolicima navozam stvari za dve nedelje ili više i miran sam. Sitnice kupujem usput na ćošku, a u tim malim radnjama verovatno i nemaju sva ta čudesa protiv krađe.
Korisnikov avatar
By Marvin
meni stalno pišti, ali ja se toliko smejem tome da mi nikad nisu čak ni ranac pogledali

(a ovo oko pljuvanja i urlanja na njih kad hoće da vas pretresaju toliko nemam reči da baš nemam reči)
Korisnikov avatar
By mirth
^ zato mu po aerodromima rasivaju sve savove! :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
:lol:

vidiš, od sada ću na granicama da zamišljam da pištim u prodavnici :eureka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!