Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493687#p2493687]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493667#p2493667]Blady napisao:[/url]^ al realno, i da ima razlog, mada ne znam koji moze da bude, s obzirom da se ne pljujem, zveknula bih mu/joj samarcinu.
shamarchina je vec agresija tvari u solidnom fizichkom stanju na drugu tvar u solidnom fizichkom stanju :giggle:
kod pljuvanja se moze reci da se radi bar o manjem stepenu agresije jer se chini transportacija :awesome: tvari u technom (a nezarazenom, pod vrlo vaznim uslovom da pljuvach/ica nije domacin nikakvih zaraznih patogenih klica koje obitavaju mu/joj u telesnim tekucinama) fizichkom stanju na tvar u solidnom fizichkom stanju.

eto, necu da dushim vishe :)
Pljuvanje je cist bezobrazluk :)
Korisnikov avatar
By Miss Marple
To mi je najprimitivniji moguci gest.
Nije me niko nikada pljunuo, niti sam ja tako nesto uradila.
Korisnikov avatar
By unic0rn
I, kakav je osecaj kad vam se pljuca sliva po faci?
Da li se bar malo napalite? :wundy:
Korisnikov avatar
By acid drop
Nije, koliko se sećam.
Bio je jedan klinac u ulici koji je imao običaj da pljuje drugu decu pri svađi. :bljak: To mi je bila jedna od najvećih noćnih mora. :drama:
Korisnikov avatar
By acid drop
Ili obližeš zajedno sa slinama iznad usne.
Kada smo bili mlađi, buraz i ja smo ležali u dnevnoj sobi i nešto gledali. U jednom trenutku brat je trebao kihnuti, ali naravno on nikada nije stavio ruku na usta u životu već se je okrenuo po meni i od glave do pete me je zahraćkao. True story.
Korisnikov avatar
By Mage
Jednom sam pljunuo jednog lika kad smo bili klinci :lol:

Secam se da je mene i mog najboljeg druga nazvao pederima zato sto smo non stop visili zajedno i ja sam hteo nekako da ga povredim posto me je inace jako nervirao (a bio je jako sitan i slab, te nisam hteo da ga zveknem pesnicom ili lupim samar), pa sam ga onako posteno zaslajmario u facu preko cvika :lol:

Zatim je on otrcao po caleta, a ja i drug smo zbrisali :lol:

Ahh... childhood memories :awesome:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Oh dear God no.

A takvo ponašanje sebi ne bih nikada dopustio.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493928#p2493928]Mage napisao:[/url]Jednom sam pljunuo jednog lika kad smo bili klinci :lol:

Secam se da je mene i mog najboljeg druga nazvao pederima zato sto smo non stop visili zajedno i ja sam hteo nekako da ga povredim posto me je inace jako nervirao (a bio je jako sitan i slab, te nisam hteo da ga zveknem pesnicom ili lupim samar), pa sam ga onako posteno zaslajmario u facu preko cvika :lol:

:lol: ili ne, pravo si i postupio. :ozbiljan:
tako bih i ja nekolicinu s foruma :lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493959#p2493959]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493928#p2493928]Mage napisao:[/url]Jednom sam pljunuo jednog lika kad smo bili klinci :lol:

:lol: ili ne, pravo si i postupio. :ozbiljan:
tako bih i ja nekolicinu s foruma :lol:
A moze li kako drugacije! :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Stripi
ali valjda samo fizički slabije od njega?
a vas dvoje niste mogli odoleti da i u ovoj temi flejmujete Vel boy-a? 'de zovite denija, kleopatre, brz-bolje, daliborke mileusnic, zorice pardovicke, dominione, simora koji je takodje odluchio da ne moze da odoli pa "makar ispao primitivan", 'ajde, 'ajde :klap: ..... kanda ste zaista zeljni akcija mojih pljuvachnih zlezda pa taman kroz cyber screen i bez obzira na jeste li fizichki slabiji ili ne od Velinke? :trep: umno, nesumnjivo. :jezik:
Korisnikov avatar
By blenta
ja se nadam da ne bi one kojima je zabranio obracanje mu
jer bi to nekako simbolizovalo ponovno otvaranje dijaloga :awesome:

sto nas gro spasava :serlok:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!