Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Pa to tamo survivor da se ode u jebenu kupovinu.
Korisnikov avatar
By Herald
Mene su nedavno vijali kasirka i policajac u merkatoru. Morali su da razmagnetisu makazice koje sam kupio. Deeeeeeeeeeeecko deeeeeeeeeeeeecko hahaha
Korisnikov avatar
By Denni85
a mozda sam ja još i dobro prošao :spliff: :lol:

Kontrolor "Bus Plusa" tukao putnika na stanici
Mihailo Jovićević, Marko Tašković | 25. 12. 2012. - 11:49h izmena vesti 15:08h | Komentara: 253

Kontrolor “Bus plusa” D. J. (52) pretukao je putnika M. P. (26) juče oko 12.50 sati na stanici u Ulici Marijane Gregoran kod broja 48. Do sukoba je došlo nakon rasprave u autobusu na liniji 25, pošto mladić nije imao kartu, a nije hteo da izađe iz vozila. Očevici pričaju da je kontrolor izvukao mladića iz autobusa i udario ga nekoliko puta pesnicom u glavu.
By Simor
@deni

off 1: Valjda me ovaj blagdanski ugođaj čini veselim, tako da idem po forumu, stalkujem denija i smejem se kao lud.

off 2: Verovatno sam ultra primitivan, ali, deni, onaj smajli za Velojku je apsolutni hit godine. Valjao sam se od smeha.
By Simor
A nisi ni Đilasu dirnuo u biznis. ;) Koliko je predsednik DS-a uložio u BusPlus a onda tamo neko neće da omogući profitabilnost posla. E-hej! Pa za šta je to drugo nego za batine?
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493096#p2493096]dharmox napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493015#p2493015]Dirrty napisao:[/url]Al' ste zapenili na ovoj temi jbt... ne uviđam relevantnost.

Kao što blenta reče, rade svoj posao. Ako su neuglađeni, ne morate i vi biti. Možda nije prijatno u datom trenutku, ali šta vas zabole kurac kako vas doživljavaju ljudi koji vas ne poznaju?! Uostalom, ako već ništa niste skrivili, svi će uvideti grešku, dobili vi izvinjenje ili ne.
Bravo dharmox!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493096#p2493096]dharmox napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493015#p2493015]Dirrty napisao:[/url]Al' ste zapenili na ovoj temi jbt... ne uviđam relevantnost.

Kao što blenta reče, rade svoj posao. Ako su neuglađeni, ne morate i vi biti. Možda nije prijatno u datom trenutku, ali šta vas zabole kurac kako vas doživljavaju ljudi koji vas ne poznaju?! Uostalom, ako već ništa niste skrivili, svi će uvideti grešku, dobili vi izvinjenje ili ne.
Pa znaš šta, JA sam taj koji NJIMA ostavlja SVOJ jebeni novac i njihov posao nikako NIJE da me trkeljišu zbog uredno plaćene robe. I vrlo me boli kurac kad mi se četiri majmuna zalete u kesu punu robe koju sam upravo platio, a sve to na očigled veselog krda koje me ne poznaje. Ja ne želim da oni UVIDE GREŠKU, ja želim da je NE PRAVE. I na to imam pravo. Najebo sam im se majčice milosne...

mesto: super Vero market
uzrok pištanja alarma: nesolidno markirana pršuta
a sta je tako strasno ako je naprave? jel to vredno drame i nerviranja i svega ostalog? :nerd: ili je ono "O BOZE VIDELI ME LJUDI, SAD MISLE DA SAM LOPOV" ili neki ego trip. ne razumem uopste.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne znam, meni ovaj slučaj jako, što kažu inspektori u žargonu, smrdi.
Obesna trgovkinja te lažno prijavljuje za krađu pomade, iako je svesna da je nisi otuđio. Šta je mislila da postigne ? Barem da ti je podmetnula robu i onda te optužila, ovako ostaje nejasno šta joj je bio cilj.
Posle se ta ista trgovkinja dala u beg. Zašto ? Zar si nasrnuo na nju tako da je pomislila da će pretrpeti ozbiljan fizički napad ?
Sve na kraju poprima obeležje one stare - '' Dala baba groš da uđe u kolo, sad daje dva da iz njega izađe. '' Hteo si sa pomadom od 15 evra da mažeš podočnjake, sad će ti trebati barem 60 evra da bi ih isterapeutizirao i revitalizovao, pošto su sigurno postali još izraženiji posle ovo sekiracije.
:tos:
Korisnikov avatar
By Mars
Deni, praviš grešku u tome da od ljudi očekuješ racionalne akcije.

Zato ti mnoge stvari ne budu jasne, kao recimo u ovom slučaju.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa ne znam, očekivao sam od ljudi da budu racionalni, sistematični i temeljni barem kad pripremaju i planiraju neku prevaru, jer je to za njihovo dobro.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493384#p2493384]Anhedonie napisao:[/url]

Pa znaš šta, JA sam taj koji NJIMA ostavlja SVOJ jebeni novac i njihov posao nikako NIJE da me trkeljišu zbog uredno plaćene robe. I vrlo me boli kurac kad mi se četiri majmuna zalete u kesu punu robe koju sam upravo platio, a sve to na očigled veselog krda koje me ne poznaje. Ja ne želim da oni UVIDE GREŠKU, ja želim da je NE PRAVE. I na to imam pravo. Najebo sam im se majčice milosne...

mesto: super Vero market
uzrok pištanja alarma: nesolidno markirana pršuta
a sta je tako strasno ako je naprave? jel to vredno drame i nerviranja i svega ostalog? :nerd: ili je ono "O BOZE VIDELI ME LJUDI, SAD MISLE DA SAM LOPOV" ili neki ego trip. ne razumem uopste.
Anhe!!... :shamar:

Je l to kad viču za tobom na ulici "UuuuaAAAaaaaa pederrruuuuuu!" vredno drame i nerviranja i svega ostalog? :sweet: Samo su pogrešili u percepciji i artikulaciji emocija...
ili je ono "O BOŽE VIDELI ME LJUDI, SAD MISLE DA SAM PEDER" ili neki ego trip. ne razumem uopšte.

:nope:
Korisnikov avatar
By *deni*
A i sam predmet u sporu ne ide baš u prilog našem Denniju85.
Lakše bi mu se poverovalo da nije hteo da mazne neki rezervni deo za kosačicu za travu, nego da nije hteo da mazne revitalizujuću pomadu za podočnjake.
Takve pomade i pomadice uvek trebaju i nikad ih dosta.
:botox:
Korisnikov avatar
By Mars
Ma jok. To je sve jedna obicna prevara, Deni.

Plus sto gore neko rece: isto radi i ona od 15e i ona od 150e (znaci: NISTA)

Obicna krema prilagodjena tipu koze i dovoljno spavanja i 2l ciste vode dnevno - i nema bora, nema podocnjaka.

Oćukažem: ko zbog genet'ke ili šamaranja života ima te pojave - neće mu pomognu kremice, ma koliko reklame na TV izgledale ubedljivo, a koza Sare Đesike Parker (ili Endi Mekdauel) u novinama zategnuta.
Korisnikov avatar
By *deni*
Jeste, ali potrošačko društvo kreira potrebe, svi više vole da im kozmetička taškica deluje bogato i raskošno, umesto da u njojzi budu samo jedna pinceta, guz papir, Pavlovićeva mast, pasta za zube i sapun, što zadovoljava realne potrebe za održavanjem osnovne higijene i nege, ali ne i potrebu za uživanjem, koju kreira potrošačko društvo.
Svi su manje-više žrtve potrošačkog društva i velikih kozmetičkih i farmaceutskih kuća, uključujući i Vel boya, koji se hvali da svoju guzicu pre samozadovoljavanja natapa aromatičnim fragrantim uljima. Obična Pavlovićeva mast bi i tu bila dovoljna, ali psihološki momenat utiče na to da Vel veće samozadovoljstvo nalazi u mirišljavim fragrantnim mastima. :fist:
Korisnikov avatar
By Mars
Sad mi je jasno, Deni, kad mi tako objasniš. Sve sam pogresno bio postavio.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493601#p2493601]*deni* napisao:[/url]
Svi su manje-više žrtve potrošačkog društva i velikih kozmetičkih i farmaceutskih kuća, uključujući i Vel boya, koji se hvali da svoju guzicu pre samozadovoljavanja natapa aromatičnim fragrantim uljima. Obična Pavlovićeva mast bi i tu bila dovoljna, ali psihološki momenat utiče na to da Vel veće samozadovoljstvo nalazi u mirišljavim fragrantnim mastima. :fist:
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493580#p2493580]Mars napisao:[/url]Deni, praviš grešku u tome da od ljudi očekuješ racionalne akcije.

Zato ti mnoge stvari ne budu jasne, kao recimo u ovom slučaju.
Da, to sam i ja upravo hteo da napišem. Ljudi se cesto ponašaju neracionalno, suprotno logici i zato ih je onda teško razumeti. Zašto me je trgovkinja lazno prijavila - verovatno je videla neobrijanog lika u trenerci koji razgleda kreme plus zelja da ona nešto otkrije cime bi dobila poene kod šefa plus njena površnost i još na kraju je i ta kutija od druge vrste kreme koju nisam kupio bila prazna i onda je ona u maniru Ilije Cvorovica "rešila" slucaj.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
A-ha! Znači bila je i prazna kutija druge kreme?! To nisi spominjao... i to sad totalno menja stvari... :sigh:
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493582#p2493582]*deni* napisao:[/url]Pa ne znam, očekivao sam od ljudi da budu racionalni, sistematični i temeljni barem kad pripremaju i planiraju neku prevaru, jer je to za njihovo dobro.
Deni, sad si me stvarno iznenadio :bush: A ja sam ocekivao od nekoga koji je završio Pravni, koji svakodnevno na poslu vidi cega sve ima i koliko su ljudi površni, glupi, nesistematicni, ne razmisljaju o posledicama svojih dela , zive od dana do dana...dakle mislio sam da ti je itekako poznat taj nacin razmišljanja i zivljenja. Pa pogledaj samo kako su izvršioci krivicnih dela "temeljni" i na cemu padaju pa odmah vidiš da tu nema ni s od sistematicnosti, ni t od temeljnosti ni r od racionalnosti (osim par krupnih riba). Nije samo rec o sitnim lopovima, dzeparošima, prevarantima nego i delu tzv. "kreme kriminala". Eno ti Legije i ekipe, mislim ubili premijera a da nisu razmišljali da ce drzava oštro reagovati i iste osuditi na 40 godina i još isti Legija se sam predao sa nadom da ce se izvuci??? Gde je tu logika, pamet i racionalnost?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!