Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Nadam se da će Vela uložiti napor da ipak na pravi način shvati ovu pošalicu kao deo predpraznične atmosFere i da će je dočekati sa simpatijama, lepim raspoloženjem i toplim osmehom na licu svome.... :party: :giggle: :jelka:
:velaforever:
Korisnikov avatar
By deran
naravno da hoće... :D

(sjajan stih deni,i sjajna pesma...)
:rotflmao: mene najvishe zasmejava broj groupies koji se sjatishe da se ismevaju toj... nekoj denijevoj najblizoj rodjaci (sestrichni, bratichni, od strica/ujke sestri?) :pokazuje: koja se izgleda eto odaziva na Vela i propada probivshi string bed.... :giggle:

a kakve veze Vel boy-Vela ima s tim.... pojma nemam.... :kuca:
:jelka:
a, njega? :awesome: vrlo moguce. ako znamo da avatari barem unekoliko predstavljaju korisnika i neku njegovu/njenu vezu s istim, onda ta Slika nezgrapna, simpatična, bucmasta baksuz - vragolanka simbolizuje onog ko ju ima za avatar. ta nije valjda odlepio da nije tako..... :neznam:

"transfer blama" neko bljucnu? CHIJEG blama, pitam? :misli:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2492749#p2492749]Srklet napisao:[/url]nema dobroig izbora bez dobro skandala! dakle, što je skandal? ^^
Deni u cilju promocije SEBE za izbore planira put u prestonicu i susret sa potencijalnim glasacima. Hendikepiran cinjenicom da ne mogu da realizujem takav jedan vid propagande-ja cu verovatno ovde da postavim nekoliko svojih full frontal fotki (a vise i te price o velicinama nekih kita ovde...the moment of truth has come)

Mislim no big deal for me, ali kontam da sa stanovista propozicija takmicenja i foruma uopste - to moze da se smatra kao nekim malim skandalom, ne znam...

Eto toliko mogu da uradim.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa ovako, to uradish, onda te zbanira, onda pobedish i slavish iz Banlanda.
De ces bolju dramu? :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

Nema neke fusnote, neke klauzule da zvezda ne sme da bude osudjivana, trenutno prognana etc, right??
Korisnikov avatar
By unic0rn
Nema, zvezda foruma moze da bude skoro svako nezavisno od ban statusa. :wundy:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa da li su to zaista zvanicni podaci, Deni? Da li su?
Korisnikov avatar
By Mars
Mora to komisijski da se zvanicno i egzaktno utvrdi, inace dok je u domenu usmenog predanja i forumske mitologije - nista!

:P

(shala, Blentic, shala)

:hug:
Korisnikov avatar
By antibiotic
ih pa zar niko sa foruma do sada to nije egzaktno utvrdio?
Ma, kako da nije, jeste sigurno, sve se pušilo i sve je prštalo, samo što se to drži u diskreciji, radi neke potrebe za misterioznošću, ili ekskluzivom, ili šta ti ja znam... :astral2:
Korisnikov avatar
By antibiotic
e pa bas lepo od njih sto su diskretni i misteriozni, mada ne znam kako bi se jedna kita uopste mogla opisati sem velika, mala, (ne)obrezana...
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!