- 24 Dec 2012, 23:13
Zaista ne mogu jos uvek da verujem da mi se to dogodilo. Bio sam danas u robnoj kuci sa namerom da kupim kremu za revitalizaciju lica (ona za neutralizaciju podočnjaka), pre nego sto sam kupio uporedjivao sam cenu i marke krema, udabrao ono sto sam hteo kupiti, uredno platio i kad sam hteo da izadjem zaustavila me majmunčina sa obezbedjenja i pozvala da podjemo u odvojeni deo radi kontrole. Najpre sam pomislio da sam izabran po sistemu slučajnog uzorka pa reko ajde, svakakav svet se muva po robnim kucama, kada ono lik mi kaze da je prodavačica videla da sam izvadio kremu iz kutije i stavio u džep!
U momentu sam se zacrveneo, popizdeo ali ipak dopustio gorili da uradi njegov posao sa sve strahom da mi možda tu istu kremu podmetne ne bi li tako kod njegovog sefa dobio koji poen. Naravno, lik nije nista nasao, ja krenuo odmah do sefa robne kuce i posto me put vodio preko odeljenja za kozmetiku, krenuo ja tuda i odmah zapazio jednu ženu koja je čim me videla, dala se glupača u beg! Naravno, bilo mi je odmah jasno da ta lažna optužba dolazi od nje i krenuo da se rečima obračunam sa njom, jer ne mogu tek tako preci preko toga, ali ona nosena osecajem krivice počela begati a ja za njom vikao "kučko" , "crkni" i na kraju je pljunuo. Dosla onda sefica, izvinula se za to i dobro rekla mi da ni moje ponasanje nije na mestu, ali stvarno sta i kako čovek da reaguje kada ga neko lažno optuži sa sve zaustavljanjem pred drugim kupcima??? I to jos da sam ukrao kremu od 15 eura, pa da ocu da kradem, pa ukrascu milion eura a ne tu bedu!
Jeste li vi imali sličnu scenu i kako ste se postavili?
![:neto:](./images/smilies/neto.gif)
Jeste li vi imali sličnu scenu i kako ste se postavili?