Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By sstefan
Da li bi neko mogao da mi pomogne. Nisam iz Bg-a, a treba da dođem i da se nađem sa dečkom, i voleli bismo da posetimo neki opušten gej kafić, klub, gde možemo biti opušteni, svoji :D Gledali smo na internetu, ali i dalje nismo sigurni, kao na primer oko ,,Fenix'', ali negde piše da više ne radi.
Našli smo i nekoliko drugih, gde su samo gej osobe, ali ne znamo kakvi su, pa ako nekoga ima da zna, bićemo zahvalni :yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
A taj dečko sa kojim treba da se nađete je iz Beograda, ili i on dolazi iz nekog drugog mesta u Beograd radi susreta sa Vama ?
Korisnikov avatar
By bothways
Da, Fenix više ne radi. Od kafića, ja bih preporučio My Way. Ima na netu da se nađe info gde je.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2490822#p2490822]sstefan napisao:[/url]Nije on iz Srbije :D Da, dolazi u BG da se vidimo, a posto ja nisam iz BGa, ne znam gde sta ima :)
Aha, tako sam i mislio. Vidim da je i Vama to prvi dolazak u Beograd, do sada ste u njemu bili samo u prolazu. Tačno ? Pa kad je tako, savetujem Vam da ipak prvenstveno posetite znamenitosti grada, muzeje, galerije, spomenike kulture, a tek posle da idete u gay klub. Nije Beograd meka samo za prolazne avanture i seks s nogu i ništa više, već je to ipak glavni grad Republike Srbije i kulturna prestonica. Seks s nogu tek posle kulturnog nadahnuća i oplemenjivanja.
Lep provod. :bye:
By sstefan
naravno da ćemo i to da posetimo, ali hoćemo, da kad budemo izlazili da izađemo u neki klub gde ćemo moći da budemo zajedno, da se osećamo normalno, da možemo da budemo kao i svaki drugi par :D
Ja sam iz Srbije, pa znam koje znamenitosti da posetimo, ja sam već posećivao, on nije, pa hoćemo :)
Nije sex uopšte u pitanju, i nikakva prolazna avantura, pogotovo ne sex s nogu, nego smo mi u vezi,volimo se, a udaljeni smo, i samo hoćemo da budemo zajedno. Ako me razumete :)
By sstefan
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2490836#p2490836]bothways napisao:[/url]Da, Fenix više ne radi. Od kafića, ja bih preporučio My Way. Ima na netu da se nađe info gde je.
Hvala, video sam taj klub, ali da li tu idu samo gej osobe, ili je mešano. Rekao sam već u prethodnom postu, da bismo voleli da se normalno osećamo, da možemo da izađemo na pravi dejt, kada se možemo poljubiti i držati za ruke :)
Korisnikov avatar
By Delete
Kako je neumesno to ljubakanje i drzanje za ruke (a i nesto drugo) na javnim mestima.
I, ako vec zelite da vam neko pokaze beogradsku gej scenu, onda nadjete decka iz Beograda, a ne iz neke druge sredine. I zasto mislite da bi neko iz BG zeleo sa vama tek tako da podeli svoje znanje i informacije o gej mestima, ako se nece ogrebati ni za oral?
Korisnikov avatar
By blenta
jest, drzite se za ruke u svoja 4 zida :)

btw ja se s momcima koji mi se svidjaju drzim za ruke i ljubim ih u vratic i napolju i ispred klubova i po ulici

nisam dosad imao nikakvih problema, cak ni dobacivanja, sem sa hansom koji mi ne da da ga drzim za rukom zato sto je to seljacki i indiskretno :)

sem ako vas dvojica niste namerili da zasednete pa si istrazite anatomiju usne duplje potanko a to vam je iskreno bezveze da radite i u kaficu, to mi je bezveze ko god da radi, i strejt i gej parovi
Korisnikov avatar
By Vel boy
chovek doshao da upita jednu stvar totalno kompatibilnu s vrstom foruma, i samo mirth, bothways i dr_shortbus postovashe kako treba.
neke druge zahvatila logoreja malodushitis.......
Korisnikov avatar
By *deni*
Što te Sendi nije na vreme zahvatila, da nas spasi mukotrpnih komentara ti ?
Ili neki Tuta Bugarin barem...
:ozbiljan:
Dobio je tražene odgovore, a ostali komentari čine temu šarolikijom i zanimljivijom za čitanje.. Znaš, Vel... :ozbiljan:
By sstefan
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2490947#p2490947]Delete napisao:[/url]Kako je neumesno to ljubakanje i drzanje za ruke (a i nesto drugo) na javnim mestima.
I, ako vec zelite da vam neko pokaze beogradsku gej scenu, onda nadjete decka iz Beograda, a ne iz neke druge sredine. I zasto mislite da bi neko iz BG zeleo sa vama tek tako da podeli svoje znanje i informacije o gej mestima, ako se nece ogrebati ni za oral?
pa nećemo mi praviti nikakve scene, nego hoćemo da izađemo normalno. A šta ako se na trenutak uhvatimo za ruke, ako se neko voli, zašto bi to bilo loše.
A i ne znam zašto misliš da je svako takav? govorim za ovo, za grebanje za oral
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ja nemam pojma na kakvim mestima se okuplja taj polusvet od pederaja, čujem da se tamo predaju kao zamađijani vragu i sinu sotoninom, pa se pogano diraju, sve u ropcu sladostrašća... pa vi idite da budete normalan par... ali čini mi se da sam čuo za neki Smajli... ili takvo štogod, smešno. Eto.
By sstefan
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493903#p2493903]Synesthesia napisao:[/url]Ja nemam pojma na kakvim mestima se okuplja taj polusvet od pederaja, čujem da se tamo predaju kao zamađijani vragu i sinu sotoninom, pa se pogano diraju, sve u ropcu sladostrašća... pa vi idite da budete normalan par... ali čini mi se da sam čuo za neki Smajli... ili takvo štogod, smešno. Eto.
lol :D
pa ne znam kako je u gej klubovima, nisam nikada bio, ali i mislim da nije tako, ne znam. Ali svakako ne bih na takvo mesto. E ovo ti je dobro ''ili tako štagod, smešno'' ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!