Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Na vezi samo Ulix, ja i neki drfeelgood.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa evo, isterao si i Ulixa i tog filguda

:D
Korisnikov avatar
By Delete
Pozajmim ja danas na ulici zeni telefon, da se javi nekom...a ona se smesti u auto i gas, gas...jbt, ucestvovala sam u poteri kao iz americkih filmova...jos uvek ne verujem da se to meni dogodilo. Ne kapiram, je l` mislila da nemam auto, pa ce mi umaci u truloj dvojci? :qqlele:
Korisnikov avatar
By Delete
Pa...buduci da me zaustavila kad sam izlazila iz prodavnice, pretpostavljam da je mislila samo odvesti se autom, dok ja placem i proklonjem sudbu kletu.
Ali, pomrsila sam joj racune jer mi je auto bio parkiran na 5 koraka dalje. I, uz uletanje u makazice i presretanje, kao u filmovima sa losim momcima, sa poprecnim zaustavljanjem blokirajuci obe trake sam je sprecila da ode daleko. :auto:
Vratila mi je telefon, a ja se nisam upustala u raspravu jer sam zurila da oslobodim prolaz drugim vozilima.
Ko zna sta je (jadnu) zenu nateralo da otima telefone prolaznicima...al` ako je mislila da cu se tek tako odreci telefona koji sam mesec dana cekala da stigne iz USA, grdno se zeznula. :rafal: :sekirica: :testerica:
Korisnikov avatar
By acid drop
Baš razmišljam kako nemamo temu o smaku sveta.

''
Korisnikov avatar
By Delete
Pitanje sa upitnikom na kraju recenice. :smeh:

Znam da ti mene nisi pitao, al` nemam ni ja. :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Zvanično objavljujem da mi se ne sviđa što kiselo kapalo i infracrvena su isključile udvauove.
  • 1
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!