Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by Blond Brat

Emocionalno:

Z: 80%

M: 20%

Seksualno:

Z: 45%

M: 55%

Najbitnija mi je unutrasnjost i mislim da se ne zaljubljujem u pol vec u osobu :) Do sad sam se bolje povezivala sa zenama, ali bilo je i muskaraca.

:snob:
Primetila sam da sa muskarcem apsolutno ne bih mogla imati vezu zbog emocija, mozda zbog koristi, al sumnjam da i to :lol: Muskarci me mogu seksualno privuci ali se zavrsava samo na tome, privuku me i aj cao, zaboravim posle minut. :evilgrin:
Devojka me ne privlaci u seksualnom smislu puno dok se ne zaljubim, al kad se zaljubim. :drama: :hyper: :love:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja skroz kapiram na sta mislis :lol:

Jao scene seksa u domacim filmovima... :kesa:

("da me sad vidi moja mila maaajkaaa")
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by arwen_evenstar

kad chitam ovu temu skontam koliko sam jednostavna bgte

msm ipak mu to dodje seksualna ne emotivna orijentacija :cowboy:

da bi ti neko bio seksualno privlacan tu dolazi tek skup faktora
a emotivno sam vezana i za prijatelje ...

kako mozes emotivno da se vezes za nekog ko te seksualno dovoljno ne privlachi, to mu onda dodje prijateljstvo

zasto bi neka bila u vezi sa zenom kad se vise lozi na muskarce???
Slazem se sa tobom samo u odredjivanju seksualne orijentacije, u ostalom ne.

Ja cak mislim da je emotivna komponenta za puno ispoljavanje orijentacije znacajnija. Npr bar meni sad deluje da ima puno parova u kojima je muskarac hetero a zena biseksualna i traze zenu za seks sa njima. Bar ja imam utisak da je tu biseksualnost svedena na nivo eksperimenta, sva emotivna vezanost zene je okrenuta ka muskarcu a njena biseksualnost sastoji se u seksu sa zenom i to zajedno sa muskarcem.

Samu temu ja sam shvatila u odnosu na muskarce i zene koji osobu privlace, a ne na konkretnu osobu sa kojom stupe u vezu (nesto kao ovo sto je pricala Blond Brat - da je ne privlace posebno zene seksualno, ali kad je konkretna zena privuce emotivno onda je privuce i seksualno). Ali cak i kad se ne bi o tome radilo bar po meni su veze i prijateljstva odnosi drugacijeg kvaliteta i ne mogu da se svode jedno na drugo. Emotivna vezanost prema prijatelju-prijateljici se mozda isto zove kao ona prema ljubavniku/ljubavnici ali nije ista. I moze biti i veza i bez seksa, to sto seksa nema ne znaci da to nije veza. Primer za to su brakovi u kojima je odavno nestalo i seksualne privlacnosti i seksa, pa im ne osporavamo da su oni u braku i da imaju razloge sto su tu.
By Lap
a vidis, meni se dize na ribe, ali ga radije izdrkam, da izvinete...

pedercina sam, al' jebem li ga, i mi smo ljudi
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Dina
Primer za to su brakovi u kojima je odavno nestalo i seksualne privlacnosti i seksa, pa im ne osporavamo da su oni u braku i da imaju razloge sto su tu.
da naravno, nestalo, ali je bilo. :)
mislila sam cemu ulaziti u vezu ukoliko nema seksualne privlacnosti dovoljno? jedino ako ne mozete pronaci uopste nekoga ko ce vas i tako privuci.

jedna osoba bi trebalo da bude dovoljna da pruzi sve. zapravo, ja se vidim samo sa nekim kome mogu da pruzim ispunjenje, odnosno ceo paket.

za sotatak posta, razumem te skroz naravno postoji razlika izmedju emocija prema prijatelju i decku/ devojci

samo ukoliko je ta emotivna komponenta bitnija, onda bih ja bila biseksualna, jer mogu emotivno da se vezem za muskarca, empiricki dokazano :awesome: . samo ne osecam se biseksualno

verovatno si u pravu, doduse za ovo gore..
sam nemam dovoljno empiricke pozadine da govorim o emocijama kad su zene u pitanju
Korisnikov avatar
By bu
Emocionalno:

Z: 99%

M: 1%
Seksualno:
Z: 85%

M: 15%

muskarci mi se dopadnu fizicki..al me to prodje za manje od minut..tako da women ruls :)
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
ne volim procente... u erotskom smislu poljubac i dodir žene su apsolutno nenadmašni, s druge strane to je muški... ponos :) u emotivnom smislu - vezivala sam se i za jedne i za druge, potpuno volela jednu ženu.
Korisnikov avatar
By maww
emocionalno
M 40 %
Ž 60%

sexualno
M 70 %
Ž 30%
Korisnikov avatar
By acid drop
Emocionalno:

Žene: 100%

Seksualno:

Muškarci: 10%
Žene: 90%

Imam te neke biseksualne tendencije u poslednje vreme, ali moji roditelji to ne smeju znati, za njih sam lezbejka do smrti. :psst:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ne mogu to da izrazim u brojakama, svaka cast vama sto ste mogli..

zaljubljivala sam se muskarce, i sex je sa nekima je bio bolji nego sa nekim devojkama, bas zbog tog emotivnog aspekta..

jesam lezbejka, ali ne bih mogla da stavim ruku u vatru da se u buducnosti (nekad) necu zaljubiti u lika i sa njim imati izbalansirano emocionalnu/sexualnu zlatnu sredinu.

edit

jbt, sada pocinjem da razmisljam u cudnom pravcu.. sta ako (kod lezbejki) devojke i gay svet postanu.. da kazem.. navika..
ja npr ne pamtim kad sam zadnji put u provod otisla na str8 mesto, a da tu nije bilo jos par gay osoba, na koje sam se u sustini fokusirala, a nisam "skenirala" musku populaciju..

pa pa panika :uplasen:
Korisnikov avatar
By constantine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2490356#p2490356]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1785835#p1785835]Anhedonie napisao:[/url]Sex:

Muskarci: 90%
Zene: 10%

Emotivno:

E bas bih voleo da mogu ovo da napisem preko dva broja, ali malo je drugacije jer u mnogome zavisi od partnera, nije tako jasna podela jer osobine ne zavise od pola, tako da cu staviti 50:50, cisto simbolicki
boze svasta

muskarci: 100%
zene: 0

za oba
:lol: tebra je i ti 10 procenata prebacio na svoju stranu? :lol:
Korisnikov avatar
By Taki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1786014#p1786014]Zwezdica napisao:[/url]Zene, eh te divne zene.. :love: Sve je savrseno u vezi sa zenom, od emocija, do iskazivanja istih, sitnica, poljubaca, koze, sexa, paznje, kako se zena umiljava, kako zena grli, dodiri, pogledi, sve je JEBENO FANTASTICNO!
:odlicno: Svaka čast, lepo napisano... :)

Nemam dilemu što se procenata tiče.

#žene - 60%
#muškarci - 40%

I ovaj procenat kod žena može samo da raste, nikako da opada, nego videćemo u budućnosti, polako... :)
Najlakše mi je to izraziti kroz Kinseyevu skalu:

Slika

Tu bih bila (već nekoliko godina) čista 4-orka - (po)mislim na sex s muškarcima, fizički me privlače, ali se zaljubljujem u žene.

Budući da je seksualnost fluidna (osim kod 'isključivih'), ne bih se čudila (niti bih se opterećivala) da mi se to promijeni s obzirom na neka nova životna razdoblja i iskustva. Prošla sam kroz život sve faze na ovoj skali osim nulte. Četvorka je najdugovječnija za sada. :D
Korisnikov avatar
By FlameOn!
Emocionalno:

Muskarci: 90%
Zene: 10%

Seksualno:

Muskarci: 95%
Zene: 5%

Ja sam gej i stvarno mislim da su zene lepsi pol i da su predivne, ali jednostavno ne mogu da osetim bilo kakvu seksualnu zelju prema njima, za razliku od muskaraca :D

Niko nije 100% strejt ili 100% gej. Ipak smo svi ljudi i uglavnom je svako lep na svoj nacin, pogotovo ako ga upoznas dobro.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
zaljubila sam se u Zvonkija, tako da sve zene padaju u vodu!
i svi muskarci!
zelim samo njegaaaaaa
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
sve je uzalud
ti isti si k'o pre
i sto te vise volim
to po mene gore jeeeeeee
i kad sam pijana
i kada trezna sam
ja sva se topim
ne mogu, a znam
da opet sve cu da ti daaaaaaam!!!!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!