Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

-"Uvek sam se bojala da bih mogla izgubiti nekoga koga volim. Ali ponekad se pitam, postoji li neko ko se boji da mene izgubi...?"

-"SVAKA DJEVOJKA VOLI KADA :
-joj se dečko javi na chat-u.
-kada je dečko gleda u oči dok pričaju.
-kada je drži za ruku dok šetaju.
-kada se ne stidi reci pred drugovima, ''to je ona'' !
-kada je zagrli.
-kada je brani pred drugim momcima i govori, ''Ona je Moja''"

-"Idem na sve... nista vec imam..."

-"Nedostajace ti da te neko stalno zove. Nedostajace ti da neko ceka na tebe u svako doba k'o zapeta puska. Nedostajace ti osecaj da si nekome izuzetan u zivotu. Nedostajace ti da je neko spreman da uradi bilo sta i ode bilo gde,bilo kada,samo za tebe,samo da bi tebe video. Nedostajace ti neko ko te je voleo puno,puno. Neko ko nije znao da ti kaze "Ne"... Taj isti neko koga si naterao i pustio da ode,a nikad ne bi otisao... Nedostajace ti..."

:smeh:
Evo jos od poeticne devojcice u patnji:
"Nisam vise tako fina, izvini, ali nisam. Da, izvinjavam ti se, jer si me takvu zavoleo, ali si zato i otisao od mene, falila ti je kucka u meni. Sad je mozes pronaci, samo ne verujem da ces je zanimati...Nikad nisi znao da imam dva lica, da se u meni kriju i andjeo i djavo. Ovaj prvi te je voleo do neba, i preko... a drugi... pa, videces, osetices... Da, to se oseti... Tanka je linija izmedju ljubavi i mrznje, a ova nasa je pretanka.Ali znas sta dragi, istrpeces ti to, znam ja, nadajuci se da ce se vratiti ona tvoja malena... Vreme ce te ipak iznenaditi, ravnodusnosti se ne nadas.. e, to najvise boli. Nek' ti je sa sreco."
Go girl! :tepih:
Trenutno ne uočavam neki hitični status koji bih izdvojio, ali podijelit ću sa vama :awesome: svoje opažanje: u posljednjih pet dana kao da je zavladala neka manija i skoro svi biseksualci su kao profilne slike stavili sebe sa dETetom, bilo svojim bilo tuđim. :neznam:

Naravno, ovo se odnosi na ljude sa moje liste.
Korisnikov avatar
By bern
presmrdili su sa slikama i mudrim mislima. neke su užasno plitke.
Momci trazite devojke sa ''mozgom''..jer svaka ima ..... :D
:ples:
Stranci u noci-sifilis ujutru xD
I onda kad pomisliš da je sve izgubljeno znaj mene uvek možeš naći.
Pametan muškarac dozvoljava ženi da bude kraljica. Jer samo uz kraljicu, on može da bude KRALJ..
Korisnikov avatar
By bu
statusi Samante Milenkovic(moj idol):

-Ko misli da sam lepa i zgodna javite u komentar
-LAKUNOC SVIMA BAJ BAJ ODO DA SPAJKIM.
-DRUGARI MOJI NA FB ŠTOSTE JAVLJAM VAM DA RADI NEKIH LJUDI MORAM ISKLUCITI MOJ FB JER SU NEDOKAZNI PA MI ZLO POSTAVLJADU FOTOGRAFIJE TAKO DA ZBOGOM. :-(
-Ja neznam kako neki ludi možetu biti tako bezobrazni i malumni da mi uzimadu fotogravije kod nji i da objavidu na netu i da pišedu ružen reci o mojim fotografijama prestanite sa tim blokiracu vas.
-NEMOJTE MOLIM VAS SLATI MI ZAHTEVE BEZ SLIKE NECU PRIHVATITI ZAHTEV RAZUMITE VEC JEDARED HVALA U NAPRED.
Korisnikov avatar
By Neutron
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2479871#p2479871]bu napisao:[/url]statusi Samante Milenkovic(moj idol):

-DRUGARI MOJI NA FB ŠTOSTE JAVLJAM VAM DA RADI NEKIH LJUDI MORAM ISKLUCITI MOJ FB JER SU NEDOKAZNI PA MI ZLO POSTAVLJADU FOTOGRAFIJE TAKO DA ZBOGOM. :-(
-Ja neznam kako neki ludi možetu biti tako bezobrazni i malumni da mi uzimadu fotogravije kod nji i da objavidu na netu i da pišedu ružen reci o mojim fotografijama prestanite sa tim blokiracu vas.
-NEMOJTE MOLIM VAS SLATI MI ZAHTEVE BEZ SLIKE NECU PRIHVATITI ZAHTEV RAZUMITE VEC JEDARED HVALA U NAPRED.
Od sada je i moj idol.... :pop:
Korisnikov avatar
By bu
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2479872#p2479872]Neutron napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2479871#p2479871]bu napisao:[/url]statusi Samante Milenkovic(moj idol):

https://www.facebook.com/samanta.milenkovic?fref=ts" target="_blank baci pogled na slike i naslove slika.. :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Neutron
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2479875#p2479875]bu napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2479872#p2479872]Neutron napisao:[/url]

https://www.facebook.com/samanta.milenkovic?fref=ts" target="_blank baci pogled na slike i naslove slika.. :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
OMG??? Umrecu od smeha... :hail2:
Korisnikov avatar
By bu
ahahaha gledam njen profil skoro svaki dan..onaa je nestvaarnaaa
Korisnikov avatar
By Blady
ona i djeljana su kraljevi
^ Dobro me nasmeja!
DNEVNIK JEDNE BEOGRADJANKE:

Dragi dnevniče,
danas se desilo nešto užasno.Stavljala sam statuse celi dan ali ni jedan nije imao preko 20 lajkova.Ne znam šta se dešava.Šta da radim sad?Očajna sam,da li da se slikam opet polugola? Da,to ću da uradim!Jedva čekam,opet ću biti popularna.Ali nije samo to problem...Sutra mi je sa Markom 5 dana.Volim ga nemoguće.Ne znam kako da mu kažem.Umreću ako me ostavi.Oću da mu rodim decu,umrla bih bez njega čini mi se.Odoh sad u školu,javljam ti se kad dođem.
----
Uf,evo me opet.Ne mogu da verujem šta se desilo.Znači užas.Marko me je ostavio!!! I to zbog one gaborke,neću ni ime da joj pominjem.Zamisli,danas je obukla čarape iz Teranove i majicu iz Njujorkera.I nosila je neku tašnu što je kao u Xyz kupila.Gde to imaaa?!?!?!?Pih! Ali nema veze,ja sam izašla sa Draganom sad.Volim ga nemoguće!A ne znam kako da mu kažem.Oću da mu rodim decu,umreću ako me ostavi! Imam još jedan problem ogromni..Nestalo mi je maskare..Zamisli to ,blaam! Danas sam celi dan bila u školi bez nje,a nisam imala para da je kupim.Kukuu blaam,htela sam da propadnem u zemlju..Još smo se slikali danas,aooo.A nema veze,nije to ništa,2 kila fotošopa će to da reši za čas.I da,izbacila sam onu sliku,predobra jee.Stavila sam u opis onu novu pesmu od Elitnih Odreda,hihihi.Odoh sad da legnem,ali naviću alarm da me probudi za 2 sata,da proverim lajkove i pitanja na ask.
Laku noć. :besimse: :besimse: :besimse:
Korisnikov avatar
By bu
Ljuta sam na nju pitaj je ti :D..imam njen broj da ti prosledim :P :D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2479874#p2479874]overload napisao:[/url]http://www.facebook.com/pages/Bo%C5%BEi ... 91?fref=ts
^ e bome mi je juko sad pokazo šta je pravo muško a ni udarijo me nije a ja sam vam se sva ustrćala pokuči ko ušljiva maćka pa redim pa spremam pa kuvam pa pećem a sve da ćovijeka prednjegovima izgostjone neosramotim i dok sam saugala primaču zagorile mi šašamrole a moj juko podviknijo onako muški Ženo božija dali ti je šta uglavi da ti glavu nevidim mislijo bi da je nemaš i neču više da te vidim da saugaš dok se nešta kuva a sad marš ukujnu pravit nove šašamrole da ti nebi jednu zidarsku odalamijo i moram da vam reknem da mi je baš onako toplo okosrca bilo šta imam takvo pravo muško krajsebe
:shocked: :smirk: :zid:
Korisnikov avatar
By mega therion
Smell the prase. Touch the prase. Eat
the prase. Be the svinja.
Korisnikov avatar
By Blady
Maja Verzotti
Aj da probamo ovako...
Vi koji imate problema da nađete stan jer ste: homoseksualno opredeljeni, imate sitnu decu, imate dlakavog kućnog ljubimca (ne jako glasnog jer su komšije manje tolerantne od nas), imate drugačiji religijski pogled na svet ili ga uopšte nemate i t.d. ... A: ne uništavate tuđu imovinu, mirno vodite svoj život, gledate svoja posla i shvatate da se stanovi izdaju zato što je stanodavac gladan a ne zato što je sažaljive prirode pa voli da vama prepusti stan a sam živi bogu iza tregera u kući s bunarom...
Dakle - IZDAJEM DVOSOBAN NAMEŠTEN STAN!
Nije fensi ali je pristojan, na dobrom je mestu, po povoljnoj ceni. Vaša jedina obaveza je da plaćate redovno i živite normalno. Za novce više ne čekam nikog, depozit se podrazumeva i nije za račune koje ne platite već za štetu koju napravite (ovo za one koji ne znaju).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!