Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Pa, šta ja znam. Znam samo iz sopstvenog iskustva - Kad sam počeo onomad da radim u jednoj medijskoj kući, u startu su me dočekala 4 pedera u najbližem okruženju ,jedna lezbejka i jedna deklarisana svingerka. U startu. A kad sam radio u jednoj ustanovi socijalne zaštite ( :bljak: ) dočekalo me je 9 pomahnitalih, sredovečnih udatih žena - administrativki, koje su mi bile teške kao Trepča. :bljak:
tell me about it..... big time. iliti, itekako.
heteroseksisti koriste tj. zloupotrebljavaju shto su u vecini i shto im se moze. kroje svet kako samo njima odgovara i briga ih. bar samo da priznaju to i da su svesni svega toga koliko im je sve zdravo za gotovo, ali jok, nit' priznaju nit' su svesni.
cilj gej aktivizma svugde je modifikovati i reformisati takvu/ovakvu stvarnost!
Korisnikov avatar
By antibiotic
kad smo kod estrade, nista gore kada vidis nekog pedera pevaca u spotu sa gomilom polugolih riba ...
...ili kada peder za rodjendansko slavlje "naruci" striptizete da bi udovoljio svojim macho-strejt drugarima (na koje se potajno lozi)..
.. ili kada lezba nosi suknju i sminka se, a radije ne bi..

gays tako lako podlegnu heteronormativi, odnosno uvlace joj se, plase je se, ili im drugacije i ne pada na pamet...

mozda ideja o "gay cetvrti" i nije tko losa, jes' da je geto, ali si barem na svome.
Korisnikov avatar
By bern
jedna opservacija, mada ne moja, u vezi sa bbc-jevim prilogom o lgtb brakovima u vašingtonu. naime, prikazana su tri poljupca lezbeijki, a niti jedan gejeva. to je ulagivanje strejt muškarcima, predasudama (jer polubac između žena je "hot", muškaraca "nije").
Korisnikov avatar
By Laerem
Ne toleriram ju; gadi mi se. A nigdje nije izrazenija nego medju homoseksualnom populacijom, jer oni imaju taj dodatni incentive da ispadnu straight, pa to onda ode u neku jadnu karikaturu muzevnosti. Dovoljno je otici na gej romeo, svaki drugi pederko (na balkanu) trazi str8 acting decka kratke kose u monokronoj adidas trenirci. A ja jos nisam naisao na musku osobu koja je potpuno lezerna sa svojim tijelom i seksualnoscu, a da nema nesto "feminizirano" (u najsirem smislu) u sebi.

Zato si ne mogu pomoci, a da ne ponizim podrugljivim smijehom svakog pretjerano macho frajera koji se krene prsiti ispred mene kao neka jebena gorila koja se tjera. A da ne pricamo tek o gym freakovima - vjecnim pasivušama i olicenjem uzaludnih misica. Nitko nije veca zrtva heteronormativnosti od njih.

Hetero-heteronormativnost mi je isto jadna, ali mi ne smeta toliko, jer je bar na neki nacin autenticna, proizlazi iz uzimanja svojeg seksualnog identiteta zdravo za gotovo; a ne neka farsicna kopija, kao kad se izrazava medju homoseksualcima.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2489231#p2489231]Laerem napisao:[/url]Ne toleriram ju; gadi mi se. A nigdje nije izrazenija nego medju homoseksualnom populacijom, jer oni imaju taj dodatni incentive da ispadnu straight, pa to onda ode u neku jadnu karikaturu muzevnosti. Dovoljno je otici na gej romeo, svaki drugi pederko (na balkanu) trazi str8 acting decka kratke kose u monokronoj adidas trenirci. A ja jos nisam naisao na musku osobu koja je potpuno lezerna sa svojim tijelom i seksualnoscu, a da nema nesto "feminizirano" (u najsirem smislu) u sebi.

Zato si ne mogu pomoci, a da ne ponizim podrugljivim smijehom svakog pretjerano macho frajera koji se krene prsiti ispred mene kao neka jebena gorila koja se tjera. A da ne pricamo tek o gym freakovima - vjecnim pasivušama i olicenjem uzaludnih misica. Nitko nije veca zrtva heteronormativnosti od njih.

Hetero-heteronormativnost mi je isto jadna, ali mi ne smeta toliko, jer je bar na neki nacin autenticna, proizlazi iz uzimanja svojeg seksualnog identiteta zdravo za gotovo; a ne neka farsicna kopija, kao kad se izrazava medju homoseksualcima.
Dođe mi ovog Laerema da poljubim u čelo...

:odlican:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
:lol:

Eto, sad sam još i Draki Mirki... :facepalm:

Hvala na komplEmentu, ali stvarno jesam mislila na čelo... ostale lepo upakovane loptaste, vretenaste, falusne, lepezaste i kosmate delove tela ima svaki treći oko mene... :kopa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!