- 15 Dec 2012, 23:32
Ne toleriram ju; gadi mi se. A nigdje nije izrazenija nego medju homoseksualnom populacijom, jer oni imaju taj dodatni incentive da ispadnu straight, pa to onda ode u neku jadnu karikaturu muzevnosti. Dovoljno je otici na gej romeo, svaki drugi pederko (na balkanu) trazi str8 acting decka kratke kose u monokronoj adidas trenirci. A ja jos nisam naisao na musku osobu koja je potpuno lezerna sa svojim tijelom i seksualnoscu, a da nema nesto "feminizirano" (u najsirem smislu) u sebi.
Zato si ne mogu pomoci, a da ne ponizim podrugljivim smijehom svakog pretjerano macho frajera koji se krene prsiti ispred mene kao neka jebena gorila koja se tjera. A da ne pricamo tek o gym freakovima - vjecnim pasivušama i olicenjem uzaludnih misica. Nitko nije veca zrtva heteronormativnosti od njih.
Hetero-heteronormativnost mi je isto jadna, ali mi ne smeta toliko, jer je bar na neki nacin autenticna, proizlazi iz uzimanja svojeg seksualnog identiteta zdravo za gotovo; a ne neka farsicna kopija, kao kad se izrazava medju homoseksualcima.