Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By nsc
objasnjenja nemam, ovo su ljudi cije postove rado citam

Mars 12
Blenta 10
Anhedonie 8
Spliff 7
Dr_Shorbus 6
Svejedno 5
Antibiotic 3
Dirty 2
KorvinOdAmbera 1

ima ih jos, ali nije dozvoljeno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2488498#p2488498]filipkum napisao:[/url]ja nisam cesto na forumu prodju nedelje pre nego sto svratim ali glasao sam i prosle godine prvi put glasacu i ove :

1. Dirty 12
2. Anhedonie 10
3. Delete 8
4. Angra Mania 7
5. Blenta 6
6. Deni 5
7. Dante 3
8. Orlando the Lady 2
9. Mars 1

Izvinjavam se ako sam nekom pogresio nick
Nista nisi pogresio i ne moras se izuvati :P

p.s.
tacnije bio si u maju par dana, pa onda u septembru par dana i dosao si sada da ispunis svoju forumsku duznost

svaka cast :hail2:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2488582#p2488582]Dante napisao:[/url]Treba mi konsultacija sa denijem, ali glasovi neaktivnih forumaša neće biti uračunati, kako ono ide, zaboravio sam pravila deni?
dok deni ne dodje evo pomocu ti

korisnik je otvorio nalog u januaru ove godine a kaze da je vec glasao prosle godine, ja mislim da to nije moguce

postoje 2 mogucnosti

1.drti ima obozavaoca
2.drti obozava sebe

ajmo na glasanje OBOZAVANA LICNOST 2012 (skraceno BOZANA 2012)?
:luda:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Otvorio sam... mislim je, nalog januara 2011.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Meni logičnije zvuči da imam obožavaoca, nego da je to moj dupli nalog.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne, ali čujem da se većina riba lepi na dubok novčanik i veliki alat.
Korisnikov avatar
By Tungi
^

Odakle je izvučeno to da je Bette imala takve mahinacije?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2488582#p2488582]Dante napisao:[/url]Treba mi konsultacija sa denijem, ali glasovi neaktivnih forumaša neće biti uračunati, kako ono ide, zaboravio sam pravila deni?

Ta pravila je izmislio Loni još pre 10 godina za potrebe spinovanja i stvaranja uslova i ambijenta za što bolji plasman njegovih favorita. Nemoj se sa tim pravilima opterećavati, gospođo, nego zbrajaj sve što ti oči vide, a što ti nije jasno, vrati na doradu. Pa ćemo na kraju videti - gde preliva, oduzećemo, gde fali - dodaćemo i mirna Krajina.
:fancyklap:
A ti misliš da ja ne znam da si tako i mislio ? Nego te samo gledam kako gore uveravaš Velinku Prodanović da će njeni zahtevi biti pozitivno rešeni, a u sebi se misliš : '' Aha, evo sve trčim da ti ispravljam glasove i ponovo ih zbrajam .. ''
:pas:
Korisnikov avatar
By Mars
HARMONIJA, EFIKASNOST, SLOGA koji vladaju na ovoj temi su impresivni i omamljujući, mogu da primetim.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2488636#p2488636]Tungi napisao:[/url]^

Odakle je izvučeno to da je Bette imala takve mahinacije?
Eno moze za komparaciju da se uzme ona kučka Barbra Streisand koja je glasala za sebe i tim glasom presudila da dobije Oskara (zajedno sa Katherine Hepburn te godine).

ALI to nije bilo protivno pravilima glasanja, dok ovde jeste zabranjeno da se glasa za sebe. Ipak smo mi jedna ozbiljnija institucija od AFI.
Simor napisao:
I dalje me voliš! :love:
naravno, to je bila ljubav na prvi post i ostace tako :)
Simor napisao: Znaš da ja volim povremeno da ovekovečim nas dvoje na forumu, pa ću iskoristiti i ovu priliku da to uradim:

Slika
bas smo lepi. meni je draza ova iz landna.
Slika
Otvorio sam nalog u januaru 2011 sto znaci da sam mogao da glasam na kraju prosle godine, a ne vidim zasto ne bi i na kraju ove 2012, nisam Dirty ali ga obozavam, inace prosle godine mi je omiljeni bio Anhedonie, ali ako su pravila takva da manje aktivni clanovi nemaju pravo glasa onda sta ces...maler
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2489070#p2489070]filipkum napisao:[/url]Otvorio sam nalog u januaru 2011 sto znaci da sam mogao da glasam na kraju prosle godine, a ne vidim zasto ne bi i na kraju ove 2012, nisam Dirty ali ga obozavam, inace prosle godine mi je omiljeni bio Anhedonie, ali ako su pravila takva da manje aktivni clanovi nemaju pravo glasa onda sta ces...maler
JA TI VERUJEM!

ali ti ostali nece verovati,
Evo videces odmah ce pitati, kako to da covek koji obozava drtija i jedini mu dao 12 poena ne cita sta njegov idol pise.
(obzirom da se ne logujes po 3-4 meseca)

da me ne shvatis pogresno, ja ti verujem da ga obozavas
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ali da si ga čitao redovno i informisao se saznao bi da je on

spavao sa nekim

''

Te ga SIGURNO ne bi toliko obožavao.
Ne vidim zasto ne bih mogao da obozavam Dirtija ako on spava sa nekim, pa kakve to veze ima, a nisam dolazio cesto na forum jer u toku studiranja nisam imao komp tamo gde sam stanovao. Inace da objasnim zasto je Dirti na prvom mestu, mada ne znam zasto je cudno; prva tri mesta su pristrasna jer su to jedine osobe koje kao znam (ne znam ih licno, ali ih imam na fejsu i stvarno su mi dragi iako se u stvarnosti nismo upoznali). Delete mi je zapravo pomogla da otvorim nalog. Moja istorija na forumu je sledeca, otvorio tri teme, svaka neuspesnija od prethodne, hahha, jednu zahvalnicu forumasima gde sam kao crtao forumase koji su ostavili neki utisak na mene, to mi se odbilo o glavu pretio mi angra mania jer sam nacrtao dantea(ko bi reko da cu posle da zavolim angrine postove dddd), zatim sam postavio jednu pesmu koja je ocenjena kao pateticna i uzasna i prolog mog zapocetog gej romana koji je jos neslavnije prosao, da ne pominjem da me je branio neki makedonac s kojim su me pomesali pa su ljudi zakljucili ovo je neka nepismena budala. A ne pratim Dirtijeve postove jer ne znam kako da pratim nekog odredjenog forumasa, ja jednostavno kada dodjem citam redom aktivne teme i komentare.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!