Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By scout_finch
volela sam da se igram s decacima i nisam imala nijednu drugaricu do 15. godine. i uvek su me prvu birali u timove za sve sportove, a najcece sam ja bila kapiten pa sam ja birala :smug:
nikad u zivotu nisam obukla suknju, majka mi je pricala da sam za prvi rodjendan dobila haljinu od ujne i krenula da vrisitim i da je skidam. od tad nikad nisu ni probali da mi obuku nista sto nisam htela.
nikad se nisam nasminkala cak ni iz zezanja.
uvek sam bila savrsen dzentlmen prema devojcicama, i tukla sam se iskljucivo s decacima.
kupovali su mi iskljucivo pistolje/puske/nozeve/bombe i lopte, nikad se nisam igrala s lutkama, niti sam imala lutke.
za novu godinu bi mi svake godine tata kupio par stotina petardi i bacala bih ih po celu noc sa tada najboljim drugom.
i naravno zaljubljivala sam se u devojcice.
Korisnikov avatar
By Hys.
padi' mi na grudi muskaračo moja :liz:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2487938#p2487938]scout_finch napisao:[/url]
uvek sam bila savrsen dzentlmen prema devojcicama, i tukla sam se iskljucivo s decacima.
kupovali su mi iskljucivo pistolje/puske/nozeve/bombe i lopte, nikad se nisam igrala s lutkama, niti sam imala lutke.
za novu godinu bi mi svake godine tata kupio par stotina petardi i bacala bih ih po celu noc sa tada najboljim drugom.
i naravno zaljubljivala sam se u devojcice.

sve ovo

s tim sto sam, u vreme pomame za barbikama, molila tatu da mi kupi Kena :smug:

ali Ken je tada kostao 20ak maraka, a tatina plata bila je 5 maraka. to je jedino obecanje koj mi nije ispunio.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
jos uvek cuvam kolekciju autica koju sam do neke 15. godine sakupljala.
pratila prvenstva u fudbalu, kupovala one albume i menjala slicice igraca sa muskarcicima, dok su devojke saklupljane one mirisljave papirice (jebo im sad pas mater kako se bese zovu).

stalno sam nesto pravila, cackala.. tata mi ima radionicu, pa sam njegovim alatom pravila figurice, kutijice i ramove za slike (iako sam tada mrzela da se slikam).
kada bi tata bio u Srbiji, stalno sam ga terala da podize haubu auta i da "ja na to bacim pogled"
i dan danas sam fascinirana njegovim pricama o Opelima koje je vozio (jedina i najbolja marka za njega) i nekako mi usadio tu zelju da mi prvi auto bude Kalibra ili Manta, koje se vise ne proizvode, ali ja se i dalje nadam da cu ga kad tad imati :molise:
obozavala sam da nosim njegova radnicka odela i iako je moj otac dosta pedantan, ja uzmem i uljem se maznem po faci i rukama i kao "popravljeno, nista vise ne brini" :doh:

na selu sam pravila luk i strele i gadjala kokoske. ali to je prestalo nakon prvog i jedinog sukoba sa curkom :cut:

bila sam ludacki zaljubljena u devojku svog brata od strica (tek par godina kasnije sam shvatila da to jesu bila gay osecanja, a ne puka fascinacija njenom lepotom i karakterom) na sve nacine sam pokusavala da ga ocrnim pred njom i da se ja prikazem kao veca muskarcina :roll:
ali zato kad su raskinuli, ja sam nekih mesec dana plakala svaki dan kada bih se vracala iz skole i prolazila pored njene ulice.. :sigh:

bila sam veliki sanjar.. to mi je i ostalo.. ali tada je bilo situacija kada nisam mogla da razlikujem sta se zaista desilo, a sta je prica koju sam sebi skovala u glavi.

i jos dosta toga..
Kao mala sam igrala fudbal, bila najbolja od sve dece...svi sportovi su mu isli od ruke...ali zato lastis nisam imala pojma da preskacem..uvek sam prva ispadala, i tad lepo odustanem i skupim ekipicu za fudbal...:)
Uvek sam imala kratku kosu...pravila kao neke muske frizure...barbike...ma koje crne barbike...dobila sam jednom barbiku u paketicu za novu godinu, nisam je pogledala, dala mladjoj sestri...
Sa sestrama sam se uvek igrala mame, tate i dece...naravno...ja sam bila tata ili eventualno bata. Pred drugim devojcicama, devojkama sam uvek pokusavala da ispadnem ''faca'', privlacila paznju...
Kao sto sanja rece, uvek sam bila uz tatu kad je nesto cackao oko automobila...gurala glinericu u steker da proverim da li ima struje...biciklu sam sama popravljala, podmazivala lanac itd...
I, da, secam se da sam cackala neke baterije i smisljala kako da od baterija napravim kameru :lolusha:
Uvek sam bila sto bi se reklo muskaraca...ali polako sam stekla tu neku malu ''zenstvenost''... mada je jos uvek u meni neki decak... :D
Korisnikov avatar
By ultraviolet
znala sam da sam ovde već pisala nešto, haos u glavi haos u duši. <3
Korisnikov avatar
By zguba_91
ja sam igrao i "muske" i "zenske" igrice :D
secam se da sam u zabavistu, kada se islo napolje da se igra, ostajao unutra i igrao se u kuhinji. moje zabaviste je imalo poseban cosak opremljen za devojcice i bio sam jedini decak koji je smeo da udje tamo :)
mladjoj sestri pravio frizure za skolu. igrao se lutkama,lastis (bio dobar), preskakao vijacu (odlican u tome :D ) i jos jedna igra za devojcice nemam pojma kako se zove :) i uvek je sve moralo biti uredno i na svom mestu :)
u isto vreme pravio luk i strelu, pracke, puske od drveca, palio stvari jednom zapalio tavan, igrali se rata u ulici, penjao po drvecu, krovovima itd. klikere obozavao i segu i lego kocke. :))
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2487998#p2487998]Dante napisao:[/url]Skupljao sam čajnike, porcelan, lepe servise i svakodnevno (nekada i po više puta) pravio čajanke za mene i moje igračke.
Najslađe mi je bilo kada su mi se tata, ili deka pridruživali na čajankama.
Sad mi se pravi čajanka.
:sweet: :love:

Ont: Celo rano detinjstvo sam proveo igrajući se kao devojčica i sa devojčicama. Sad' kada razmislim baš mi je drago zbog toga, bilo je to lepo vreme. :trep:
Korisnikov avatar
By el jaguar
pa eto,nesto slicno kao scout!od malena sam bupala lopte sa drugovima...nikad nisam voljela sa djevojcicama da igram!stalno sa djeticima i nije me bilo srecnije nego kad sam mogla biti sa njima u ekipi a kad sam ja birala ekipu,mogla sam i u afane od srece da padnem!svakog dana poslije skole...onako i jos do 4-og razreda bih ostaja do kasno..pa bi me majka trazila a ja u medjuvremenu pobjegnem izmedju zgrada doma...jbga,malo me je kasnije uciteljica "dovela u red"coce da bas toliko ne ostajem poslije casova..ipak mala bijah!i dan danas bupa,istina rijedje ali volim!sminkala se jesam..tj sminkali su me..brke i brade..ipak je moje malo misto,misto od skeraca,maskenbala i karnevala...tako da je to bilo tak normalno.
kotulica..ah da!!jesammorala sam!kako volim da tancujem..igrah u osnovnoj skoli folklor..i ovi moji su a ja,ne daj boze,mimo njih da budem...ali jbga,morah suknju nosit...samo onaj ko me zna,moze da predpostavi kako sam graciozna i sesna u istoj bila i kako sam je krasno nosila:)) i bjese to crnogorsko kolo..treca poskocica koja veli-igraj momce sto sitnije,rekla majka dace ti je..igrali je drug i ja...i kako i sada,tako i onda je to mnogo bilo smijsno!
djevojcice sam vazda stitila...voljele su me...g
ma bilo je svega i onda se pitam...kako tek od 26-te postah svjesna "svega"
Korisnikov avatar
By gossip
igrao se sa barbikama
igrao se lastisa
izmedju dve vatre
druzio se uglavnom sa devojcicama
to su kao gay stvari koje sam radio :D
od puberteta sam postao...muzevniji :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
sto svi pominjete stalno izmedju dve vatre kao zensku igru
meni je to bas igra koja je ili unisex ili za decake

aj da kazete arjackinje barjackinje
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
klikeri!!!

sad se setih klikera koje sam imala mali milion i teskog dusevnog bola kada mi ih je mama oduzela sa recima "ti nisi musko!"

:placko:
Korisnikov avatar
By blenta
moj otac i njegova sestra (a moja tetka) su obozavali klikere i zajedno kao tim
ofuljili ceo kraj i doneli kuci punu kesu klikera (jer kad pobedis partiju onda uzmes gubitniku jedan kliker valjda)

naravno onda su se posvadjali oko deobe ratnog plena dok im otac nije popizdeo i prosuo sve klikere u vc solju i pustio vodu

moji cale i tetka se inace jako lose slazu i danas
a pre neku godinu na slavi dok su bili pijani i neko ih je prozvao zbog toga
ona je zena gromko prekinula zezanje i navela taj datum kao tacan pocetak
njihovog zivotnog rivalstva i netrpeljivosti

de bi la na :)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:lol:
klikeri su bili zakon. meni je mozda desetak njih poklonio brat od strica, kad je on vec bio prekul momak za to i jako brzo sam povecala broj. Kod nas je oduzimanje broja klikera bilo na osnovi tezine "misije" (koliko delako, koliko njih moras da pogodis i sl.)

obozavam sto mi je sestric "pravo musko" :lol: sad kad odem kuci sa njim bukvalno svaki put nadoknadjudjem neki deo detinjstva koji su meni "uskratili".
oko njega sve zenske glave, nijedna nece se njim partiju rvanja, fudbala, voznju biciklom ili pricu o auticima i sl.

poslednji put kad sam bila pokazivala sam mu klipove sa skateboard-om i uzasno se naprzio, ali posto je jos mali za to, obecala sam mu da ga dobija za par godina :wundy: (da se i teta malo opet provoza)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja sam imao klikere, ali sam bio užasano loš u klikeranju pa sam ih bacao naokolo jer su bili tako shiny (i klikeri mogu biti gej ako hoće!).

Otkada su arjačkinje barjačkinje, tj. aberečke aberture "gej"? Ono na način na koji smo igrali je bilo sve, samo ne nežno i fino igranje. :wundy:
Korisnikov avatar
By blenta
mi smo se u sloveniji i vojvodini gde sam bio igrali nezno :plez:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Da. Nikako ne kontam koliki smo mi u porodici i među prijateljima bili divljaci, dok ne razmenim beleške sa drugim ljudima. :lol:
Ja sam voleo klikere jer su bili stakleni i jer sam voleo da se igram kao da su oni dragulji, a ja u potrazi za zakopanim blagom (i jer je poneki od njih izgledao ukusno, a bio sam alavo dete).
Inače, samo poentu igre klikerima nisam kapirao tada, a ne kapiram je ni danas.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2488567#p2488567]Dante napisao:[/url]Ja sam voleo klikere jer su bili stakleni i jer sam voleo da se igram kao da su oni dragulji, a ja u potrazi za zakopanim blagom (i jer je poneki od njih izgledao ukusno, a bio sam alavo dete).
Inače, samo poentu igre klikerima nisam kapirao tada, a ne kapiram je ni danas.
Ista stvar. Ja sam voleo i da ih mećem u dekorativne čaše na štiklu ( zapravo - visoke, kristalne čaše za vino ) i da mi tako složeni služe kao dekor u sobi.
:deni:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!