Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Koliko moras biti retardiran da 'pratis kera' na tviteru, pa bio on i Djokovicev...
Korisnikov avatar
By blenta
ja bas htedoh da napisem da novakova pudla ima 40 puta vise folovera nego ja
eto
a i single sam a doris nije

pa nek im se ja smejem, neka
Korisnikov avatar
By Mars
ja tom snimku zameram sto je taj plavi pevac koga ovi momci obozavaju - tako nekako hladan i rezervisan prema njima. Oni ga ocigledno obozavaju (Milan Stankovic, sad sam se setio), a njegove reakcije u teskoj disproporciji.

OT: imam transfer blama svaki put kad Bora Corba otvori onu svoju odvratnu svescicu i krene da sere svoje jos odvratnije debilne rime.
Korisnikov avatar
By *deni*
Odlično zapažanje, Mars. Moje simpatije su na strani ovih prostodušnih momčića ( moram da primetim da su se obojica, između dva gostovanja na Pinku, ugojili barem po 10 kila ), dok se Milan StankoviČ folira i teško krije animozitet spram njihovog prisustva, a namerno su ih svu trojicu stisnuli na tu tesnu garnituru za sedenje. :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
A Bora Čorba u meni ne izaziva ništa, kao i svako mrtvo puvalo. Izuzetno mi je jedne prilike izazvao smeh, kad je Veri Matović predlagao da snimi njegove stihove, koje je na licu mesta i pročitao iz one njegove knjižice, koju svuda vuče sa sobom :
'' Obraduj me, Obrade
pa preskoči ograde
Ako nećeš, Obrade
drugi će da odrade ''

Na šta mu je Vera rekla : '' Pa kako možeš da mi predložiš da tako nešto snimim ? ''
:sweet:
Korisnikov avatar
By blenta
a nije joj frka da snimi
dojim u severu
a a a a AAAaaaaj kurvin vodenjak
?

:smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Mozda je Vera htela da kaze kako to nije dovoljno glupo za nju, da je previse obicno...

Korisnikov avatar
By *deni*
^
^
Pevala je Veronka često o seksu, ali ne na eksplicitan način.
Sad mi pada na pamet odmah njena pesma '' Došao mi komšija '', gde se ona žali kako joj je doš'o komšija, pa gleda slike u njenoj dnevnoj sobi - '' Man' se , komšo, slike, mazi moje kike.. '', taj fazon.
:fuckbed:
Korisnikov avatar
By Dirrty
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2488424#p2488424]Mars napisao:[/url]ja tom snimku zameram sto je taj plavi pevac koga ovi momci obozavaju - tako nekako hladan i rezervisan prema njima. Oni ga ocigledno obozavaju (Milan Stankovic, sad sam se setio), a njegove reakcije u teskoj disproporciji.
Nije li očigledno - zato što je str8 macho frajer, i takvi gay ispadi su mu strani, ako ne i odbojni.
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2488594#p2488594]Dirrty napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2488424#p2488424]Mars napisao:[/url]ja tom snimku zameram sto je taj plavi pevac koga ovi momci obozavaju - tako nekako hladan i rezervisan prema njima. Oni ga ocigledno obozavaju (Milan Stankovic, sad sam se setio), a njegove reakcije u teskoj disproporciji.
Nije li očigledno - zato što je str8 macho frajer, i takvi gay ispadi su mu strani, ako ne i odbojni.
ili jednako povraćno - CIGANIII +KRVAVO+
Korisnikov avatar
By *deni*
I mene. Dirnuli su me svojom prostodušnošću i životnom radošću. Podsetili su me na mene iz vremena dok mi ljudi nisu pojeli dušu.
:radosnice:
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19

I kompilacija.

Ne mogu da nadjem onaj gde Velja ljubi decaka u usta.
Na to ne dozivim transfer blama, nego nesto sto ne mogu ni u recniku da nadjem.
Ormarusa pedofilna!
Korisnikov avatar
By Mars
"Kurva del Ponte - to vam je igra reči"

:lol:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Mislim da nijedan od klipova u ovoj temi u meni ne izaziva blam. Ili su mi smesni ili su mi debilni.
Zna li neko sta uopste utice na transfer blama...identifikacija, izrazena empatija..?
:psiholog:
Korisnikov avatar
By Neutron
^ Bela podloga je vrlo zahvalna kada na njoj imate print u žutim tonovima, a elementi zlatnog krsta se niz grudi slivaju poput sjajnih kapi rose na decembarskom snegu.
Tip je kralj. :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By blenta
nije sprdnja
meni je omiljen unos na trecoj strani sa cizmicama i proletnjim duhom
By Sixto
Oh my eyes are burnin', my eyes!!!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!