Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Ne mogu ti reci da si ljubav mog zivota, ali isto tako ne mogu tvrditi da to vremenom neces postati.
Ako mi se ovih dana omakne poneko "Volim te", nemoj se uplasiti.. to su ipak najizlizanije reci.. svako ih izgovara.. kada ih ja izgovorim, to je kranje sebicno i krajnje moje. Izgovaram te reci kada ih osetim.
Nista nije vecno.
Osoba sam koji zivi za danas i sad, za ovaj jedan tren.. a u ovom trenu, ti si mi sve.
Ljudi gledaju na zivot kao na niz trenutaka, a ako kazem da sam osoba od trenutka, zar to ne znaci da mi se zivot sastoji od niza zivota?
I bas u ovom zivotu, ovom sad, ovog trena, ti si mi sve.. moja prva i poslednja.
Sutra mozda vise necu biti tu, ali ovaj tren ce ostati. Ovaj ceo jedan zivot ce ostati urezan.
Ceo jedan zivot, a u njemu samo ja i ti i ovaj tren, kraci od treptaja oka, jedog uzdaha, jednog osmeha..
Neki ljudi celog zivota cekaju taj ‘pravi’ tren. Ja ga imam sada. Zelim sve i zelim to sada.
Nemoj sklapati oci, proci ce, i cekaces sledeci, i sledeci, i sledeci.. a on mozda nece doci. Nemoj.
Ne trazim puno.. daj mi svoje sada, i imacemo zajedno jedno zauvek.

Slika
Надам се Лорде да ти не смета што је овај твој текст својим квалитетом заслужио да и овде заблиста...
Кад ти дође да пишеш а видим да умеш јакима своја осећања да искажеш, ти само сврати ...
Добродошао си у сваком том твом звезданом тренутку!

П.С. Једно питање... Где се све ово дешава?

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2428148#p2428148]LordOfSex napisao:[/url]Mislim da ce se uskoro desiti jos jedan dobar, ne ocekujem da ce biti bolji, ali mislim da ce biti veoma dobar. :lukavi:

Noc, pre pomenutog, najboljeg, izasao sam u grad i video bivseg, sa kojim sam bio tri godine, kako djuska i ljubi se sa drugim. Tada jos nismo bili raskinuli. Nije mi bilo dobro, poceo sam da se tresem, to mi se prvi put desilo u zivotu.

Nisam osoba koja tako reaguje, kada vidim nekog sa drugim, razvucem lice u osmeh i nastavim kao da se nista nije desilo, ma mogu sa obojicom da duskam da njima bude neprijatno i pozele da nestanu.

Elem pokusavao sam sebe da smirim, ali nisam uspeo, nije mi prijalo da gledam kako neko dira nesto sto je bilo moje, ocigledno sam ga voleo, cim sam se tako osecao i proveo toliko vremena sa njim.

Pokusavao sam da slusam muziku, da ne gledam, ali nista. Da me ljudi ne bi gledali kako se tresem, kao nekog ko upravo prezivljava napad, krenuo sam negde, valjda da izadjem napolje, koliko sam bio sludjen ne znam zasto sam krenuo ka delu sa striperima, kada je izlaz na suprotnu stranu. :ozbiljan: Hodao sam kao onaj robot iz crtanih filmova koji se trese i raspada na delove. Ali bukvalno. Nikada se tako odvratno nisam osecao. Dok sam prolazio hodnikom do drugog dela neko je dobacio: 'Cao, ponovo'. Ne bih ni pogledao ko je to da nisam cuo ono 'ponovo'. Pogledam i vidim lika koga sam pre par sati video na plazu. Stoji sam.

Tj. zavrsio sa plivanjem i krenuo kuci, dok sam odlazio on je dobacio: 'Cao sexi svidja mi se tvoj kupaci'. Bio je okruzen nekim simpa decacima, odgovorio sam samo hvala i nastavio dalje.

To je ovde normalna pojava, ljudi sve sto im se svidja komentarisu glasno, nista ne zadrzavaju za sebe. Imas lepo telo, bas si sexi, svidja mi se tvoja tetovaza, kul majca... Prija u svakom slucaju lep komentar.

Ja jos uvek nisam upio dovoljno ovdasnjeg 'ludila', dobro komentarisem kada sam na gay plazi, mada je cela plaza gay, :lol: kada vidim nekog do jaja frajera, koji vidi da blenem u njega i ko dete ceka komentar ajde reci da sam do jaja mada sam toga svestan. Onda ja dobacim nesto: 'Bas si zgodan... hvala i ti si, daj broj, imam decka, pa samo da popijemo pice, a posle... zna se... i tako ovde svi 'polude', raskidaju itd. 'Lud' je ovo grad, no to nije tema ovog posta.

Elem, pogledam, lik sa plaze, stojim, tresem se i dalje, odgovorim i ja cao, kako si, nisam dobro, sto, upravo sam video decka sa kojim sam tri godine kako se ljubi sa drugim. Lik je stavio ruke na moja ramena i krenuo da me masira i samo je rekao opusti se. Znaci ne verujem za samo par minuta je uspeo da me smiri. Pitao sam sta si ti, maser, profesionalni fizioterapeut. Stajao sam zatvorenih ociju dok me on masirao i jednom trenutku sam zaboravio sve sto sam video, gde se nalazim, kao da se nista nije desilo. Promumlao sam jel te bog poslao, ti verujes u boga, ne, ici ces u pakao, znam i ti ces samnom, masiras me kako bi me odvukao u krevet a imas decka, nemam i ja sam raskunuo pre mesec dana vezu od cetiri godine a i nemam vremena za sex avion mi polece za par sati. Ali cu se vratiti ponovo za par meseci. Svi se ovde vrate ponovo. Uzivao sam u svakom dodiru. A i on je dok je prepipavao svaki deo moga tela, lagano se prislonio na mene da osetim kako se napalio. Rekao je izvini, nisam ja kriv sto si ti zgodan. Niko me bolje nije izmasio dok sam stajao. Ne racunajuci tajlandsku masazu, naravno.

Kako bih se zahvalio coveku odvezao sam ga do aerodroma. Pricali...

I evo ga stalno zove, dodji na par dana, ja cu doci ali tek za par meseci...

Deli nas samo par sati leta i zivi u gradu koji stvarno zelim da vidim i moracu da odem. Vredece svaku paru znam. Jos crnja pa gde da se to propusti. Masaza ce biti mnogo dobra, provereno. ;)

I bice dobar sex, ne verujem da ce prevazici ocekivanja, ali ne moze biti los.

A mnogi ce se tek desiti. Nadam se.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2428666#p2428666]IMPACT napisao:[/url]Надам се Лорде да ти не смета што је овај твој текст својим квалитетом заслужио да и овде заблиста...
Кад ти дође да пишеш а видим да умеш јакима своја осећања да искажеш, ти само сврати ...
Добродошао си у сваком том твом звезданом тренутку!

П.С. Једно питање... Где се све ово дешава?

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2428148#p2428148]LordOfSex napisao:[/url]Mislim da ce se uskoro desiti jos jedan dobar, ne ocekujem da ce biti bolji, ali mislim da ce biti veoma dobar. :lukavi:

Noc, pre pomenutog, najboljeg, izasao sam u grad i video bivseg, sa kojim sam bio tri godine, kako djuska i ljubi se sa drugim. Tada jos nismo bili raskinuli. Nije mi bilo dobro, poceo sam da se tresem, to mi se prvi put desilo u zivotu.

Nisam osoba koja tako reaguje, kada vidim nekog sa drugim, razvucem lice u osmeh i nastavim kao da se nista nije desilo, ma mogu sa obojicom da duskam da njima bude neprijatno i pozele da nestanu.

Elem pokusavao sam sebe da smirim, ali nisam uspeo, nije mi prijalo da gledam kako neko dira nesto sto je bilo moje, ocigledno sam ga voleo, cim sam se tako osecao i proveo toliko vremena sa njim.

Pokusavao sam da slusam muziku, da ne gledam, ali nista. Da me ljudi ne bi gledali kako se tresem, kao nekog ko upravo prezivljava napad, krenuo sam negde, valjda da izadjem napolje, koliko sam bio sludjen ne znam zasto sam krenuo ka delu sa striperima, kada je izlaz na suprotnu stranu. :ozbiljan: Hodao sam kao onaj robot iz crtanih filmova koji se trese i raspada na delove. Ali bukvalno. Nikada se tako odvratno nisam osecao. Dok sam prolazio hodnikom do drugog dela neko je dobacio: 'Cao, ponovo'. Ne bih ni pogledao ko je to da nisam cuo ono 'ponovo'. Pogledam i vidim lika koga sam pre par sati video na plazu. Stoji sam.

Tj. zavrsio sa plivanjem i krenuo kuci, dok sam odlazio on je dobacio: 'Cao sexi svidja mi se tvoj kupaci'. Bio je okruzen nekim simpa decacima, odgovorio sam samo hvala i nastavio dalje.

To je ovde normalna pojava, ljudi sve sto im se svidja komentarisu glasno, nista ne zadrzavaju za sebe. Imas lepo telo, bas si sexi, svidja mi se tvoja tetovaza, kul majca... Prija u svakom slucaju lep komentar.

Ja jos uvek nisam upio dovoljno ovdasnjeg 'ludila', dobro komentarisem kada sam na gay plazi, mada je cela plaza gay, :lol: kada vidim nekog do jaja frajera, koji vidi da blenem u njega i ko dete ceka komentar ajde reci da sam do jaja mada sam toga svestan. Onda ja dobacim nesto: 'Bas si zgodan... hvala i ti si, daj broj, imam decka, pa samo da popijemo pice, a posle... zna se... i tako ovde svi 'polude', raskidaju itd. 'Lud' je ovo grad, no to nije tema ovog posta.

Elem, pogledam, lik sa plaze, stojim, tresem se i dalje, odgovorim i ja cao, kako si, nisam dobro, sto, upravo sam video decka sa kojim sam tri godine kako se ljubi sa drugim. Lik je stavio ruke na moja ramena i krenuo da me masira i samo je rekao opusti se. Znaci ne verujem za samo par minuta je uspeo da me smiri. Pitao sam sta si ti, maser, profesionalni fizioterapeut. Stajao sam zatvorenih ociju dok me on masirao i jednom trenutku sam zaboravio sve sto sam video, gde se nalazim, kao da se nista nije desilo. Promumlao sam jel te bog poslao, ti verujes u boga, ne, ici ces u pakao, znam i ti ces samnom, masiras me kako bi me odvukao u krevet a imas decka, nemam i ja sam raskunuo pre mesec dana vezu od cetiri godine a i nemam vremena za sex avion mi polece za par sati. Ali cu se vratiti ponovo za par meseci. Svi se ovde vrate ponovo. Uzivao sam u svakom dodiru. A i on je dok je prepipavao svaki deo moga tela, lagano se prislonio na mene da osetim kako se napalio. Rekao je izvini, nisam ja kriv sto si ti zgodan. Niko me bolje nije izmasio dok sam stajao. Ne racunajuci tajlandsku masazu, naravno.

Kako bih se zahvalio coveku odvezao sam ga do aerodroma. Pricali...

I evo ga stalno zove, dodji na par dana, ja cu doci ali tek za par meseci...

Deli nas samo par sati leta i zivi u gradu koji stvarno zelim da vidim i moracu da odem. Vredece svaku paru znam. Jos crnja pa gde da se to propusti. Masaza ce biti mnogo dobra, provereno. ;)

I bice dobar sex, ne verujem da ce prevazici ocekivanja, ali ne moze biti los.

A mnogi ce se tek desiti. Nadam se.
Negde izmedju Leskovca i Grdelicke klisure, Grabovnica ili tako nesto. Oterao je decko koga je izmuzla tetka za letovanje i pare, klasika. Misli tetka da niko ne zna ko je ona? A bavi se najstaijim zanatom na svetu.
Korisnikov avatar
By Madonna
o em dži, nova eopizoda, stay tuned!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Primoran sam da provedem dva dana kod kuce zbog oluje koja trenutno besni napolju.

Slusam vetar kako duva, ne spava mi se a i cekam tu najavljenu oluju o kojoj se prica vec nedelju dana. :)

Razmisljam kada bi bilo naj idealnije da spojim par dana slobodno i odem do pomenutog grada. Tacnije, San Francisco, zelim da vidim taj grad. Gledam kada ima slobodnih letova i kako to da uklopim sa poslom, po svemu sudeci bice to sledeci vikend. :)

Elem, videh Mexico izdvojen u nekoj od ponuda i setih se 2009 godine i Univerzijade u Beogradu.

Moj prvi dan, setao sam sa menadjerom koji mi je objasnjavao neki stvari, sta treba da radimo, pokazivao mi sta se gde nalazi i sl. Dok smo pricali protrcao je 'on', u zelenoj majci, nekom simpa sorcu sa slusalicama. Ispeo sam da ga vidim samo na par sekundi. Dovoljno. Vise nisam slusao sta prica menadjer, gledao sam zaledjeno dok nije nestao iz mog vidokruga, onaj trenutak kad nema zvuk, samo slika. Kada ga vise nisam video, samo sam pitao: 'Ko je ovo?' Pa mexikanac oni su prvi dosli na pripreme, jos pre par dana.

Kada smo zavrsili otisao sam do rasporeda da vidim kada su meksikanci na treningu, tada jos uvek nisam znao kako se zove. Gledam, muska ekipa, ok dvojica, znaci jedan od njih.

Dosao sam na bazen 15 minuta ranije i cekao da se pojavi on. Ili ce doci sada ili za sat vremena. Dosao je drugi decko. Gledao sam druge kako vezbaju. Volim da gledam skokove u vodi. Svi prelepog tela, sportisti, preplanuli od sunca, savrsene koze, iz svih krajeva sveta. Klinke koje gledaju i vriste, pogledaj ovog kako je zgodan.

Ali, nije on tu. Proslo je vrlo zanimljivih sat vremena.

Dolazi on, gledam savrseno telo, pun samopouzdanja, prelepo lice. Hoda na dasci tako samouvereno. Secam se svakog trenutka. Kako savrseno skace, najbolji je nema dileme. Pozeleo sam da ga upoznam istog trenutka.

Sacekao sam da zavrsi, posto je bio sa trenerom koji je posle svakog skoka nesto pricao. Klasika kao svaki trener nikada zadovoljan. Morao sam da pridjem i da ga upoznam.

Prisao sam, upoznali se, rekao mi je da slabo govori engleski ali da sve razume. Ostao sam bez daha.

Ja tada nisam znao spanski. Otisao sam do rasporeda da vidim u koliko je sutra na trenigu, video sam odmah celu nedelju.

Nesto kasnije dosle su ostale kolege i kolegenice, kojima sam ja prepricavao onu pricu od malopre sto je meni menadjer pricao. Nisam bio zadovoljan bilo je buno propusta, ali sve je to funkcionisalo nekako.

Tada sam upoznao kolegenicu, moju sadasnju drugaricu, koja mi je rekla da savseno dobro govori spanski. Morao sam da joj kazem kako sam upoznao njega i kako lepo skace.

Sutra smo proveli ceo dan na bazenu gledajuci skokove. Dosao je on, cekali smo da zavrsi i morao sam da odvucem i drugaricu da mu na spanskom kaze kako je moj favorit i da najbolje skace, morao sam da budem siguran da ce sve razumeti. Ljubazno se zahvalio i nasmejano onako samouvereno. Pricali smo, smejali se, uzivao sam dok ga gledam.

Kako ima savrsenu kozu. Od skokova i vode koza postaje tako savrseno izglacana i mekana kao posle dobrog pilinga. Pitao je do koliko radimo i sta radimo posle da li zelimo da odemo na pice. Dogovorili smo se da nas saceka u restoranu dok ne zavrsimo. Nisam mogao da verujem, jedva sam cekao da prodje jos tih sat vremena.

Usli smo u restoran, sedeo je sa ukrajincima, upoznali se pitao je sta ce mo da pijemo i da li zelimo da probamo ono sto on pije. Naravno da da, puna casa leda, cetiri vodke i vrlo malo sprajta. Kako savsena kombinacija i sada kada izadjem pijem tu kombinaciju i uvek se setim njega. Posle druge case nije mi bilo dobro.

Nisam mogao da sklonim pogled, gledao sam njegovo lice, oci koje sijaju nekim posebnim sjajem, nije me zanimalo da li to neko primecuje. Pricao sam i sa ostalima ali on je bio nesto posebno. Ukrajinci su isto lepi, zgodni, plavih ociju, skacu u paru, ali je drugarica bila tu da zaokupira njihovu paznju dok ja pricaj sa njim.

Gledao sam dok ispija pice, dok prica, te prelepe usne. Onda su poceli da se nizu dani, svaki dan sam bio pored bazena dok on skace, gledao sam samo njega, uzivao. Jedino kada skace sa deset metara nekako mi je nije bilo svejedno. lepo to izgleda ali pogled odozgo izgleda malo drugacije. I on je znao da ga gledam i svi su znali i njegov trener. Zanimljiv trenutak kada pre skoka, pogleda da li ga ja gledam, e tada od tog pogleda i osmeha ostanem bez daha. I jos zanimljivije kada posle skoka prvo pogleda u mene pa u trenera. Tada razvucem lice u osmeh i klimnem glavom. Znao je ta to znaci savrseno. Krajickom oka snimim trenerov izraz lica koji govori valjda prvo treba u mene da gledas. Kasnije se navikao. :)

Proveli smo dvadeset dana 'zajedno'. Dan je pocinjao tako sto ja stanem pored kapije i cekam da dodje, kada cujem ono Hola... nema dobrih reci da se opise taj trenutak. Savrseni pocetak dana. :) Pa onda slede skokovi. Pa nas on saceka, idemo na pice, pa odemo kod njega. Imali smo akreditacije sa neogranicenim ovlascenjem, u prevodu mogli smo svuda da udjemo. Pa grad, kako smo tada malo spavali, svega par sati dvadeset dana za redom, a nisam osecao umor, uvek bio lepo raspolozen. Dobro nervirali su me propusti.

Izlazili smo svuda, takmicari bas nisu mogli mnogo da setaju, tj. mogli su ali ih je policija zaustavljala na svakom koraku. Kada smo zajedno, a uvek smo bili, kad god nas zaustave samo pokazem akreditaciju, znaci Srbin, ok lep provod. Klasika.

Nikada necu zaboraviti kada sam uneo pun ranac alkohola kod njega u sobu. Pitao me da li mogu, naravno gde ima lepse stvari neko lezati na tvom krevetu, gledati tebe i biti i s tobom. Uneo bih taj alkohol na sve moguce nacine. Ali je rekao ako obecas da ce mo piti zajedno. Obecao sam.

Stavio sam pun ranac alkohola na pokretnu traku da prodje skener, kako je to samo pistalo, svi su se okrenuli. Samo sam hladne duse, na srpskom rekao, to su moji kljucevi, izvinite zaboravio sam. Nisu ni pogledali skener, sta reci. Kako smo se smejali plasio sam se da ne krenu za nama da provere ranac koji sam jedva nosio od tezine.

Boze kako smo se tada napili, nikada lepsa noc, on bez majce, lezi na krevetu. Posle ne znam koliko pica molio sam ga da prestane jer je sutra takmicenje. Rekao je ne, obecao si. Sta god bih rekao pravio bi se da ne razume i odgovarao na spanskom.

Ujutru, njega nema, uspavao se, iskljucio telefon ili se ispraznila baterija ne znam, takmicenje pocinje. Svi su dosli mene da pitaju gde je on, ne znam ljudi znam da je zaspao u svojoj sobi, sigurno se uspavao. Najjaci trenutak kada je dosao njegov trener da me pita gde je on. Ne znam sta sam odgovorio coveku, osecao sam se krivim, uzasno.

Uspavao se naravno, dosao je nesto malo pred takmicenje, nije imao vremena da se zagreje, umalo nije skocio na ledja da se ubije, ludak, odustao posle prvog skoka.

Kako su nas tada svi osudjivali, a nama je bilo tako lepo. Lezali smo na krevetu jedan pored drugoga i pricali.

To vece je bila puna soba svi smo pili, pricali, u nekom trenutku smo se pozdravljali, neki su krenuli na spavanje i onda se on okrenuo prema meni zagrlio me i poljubio u vrat pred svima. Samo sam pogledao drugaricu i rekao molim te pomozi mi, odvoji ga od mene jer ja ne mogu vise da se suzdrzavam.

Na sledecem takmicenju je pobedio naravno i ostojio prvo mesto.

Nisam hteo da budem sa njim, znao sam da ce uskoro otici, a ja tada nisam mogao da krenem sa njim. Bio sam svestan toga.

Uzivao sam u svakom trenutku provedenom s njim, a i on je znam. Kada je otisao bilo mi je jako tesko, dolazio sam na bazen danima i gledao a njega nije bilo. Da sam bio sa njim znam da bi mi bilo mnogo gore, jer on nije osboba sa kojom zelim da budem na par dana.

Dobro poljubio sam i ja njega u vrat kada je odlazio, morao sam. I kada smo jedno vece zaspali zajedno morao sam ujutru da stavim ruku na njegov stomak, kao da ga probudim. Probudio sam ga mazeci po stomaku, sto neznije ne bi li budjenje trajalo sto duze, samo je otvorio oci i nasmejao se.

Rekao sam mu da sam cuo da su najbolje plaze u Meksiku, rekao je ne najbolje, rajske. Pozvao me je da dodjem kod njega i da ce biti srecan da budem njegov gost. Da mi pokaze sve lepe stvari u njegovom gradu, obecao sam da cu dodji jednog dana kada naucim spanski.

Povremeno proverim na netu gde se takmici, sta se desava i sl.

Pre par dana, poslednja olimpijada, zove me drug, gledaj tv, onaj tvoj, ne mogu da se setim kako se zove, skace! Nije moj i znam video sam. :)

Evo me sada u dvojezicnom gradu gde hteo ne hteo ucim spanski, relativno blizu njemu. :)

I moracu da odem, samo kada dobro naucim spanski, obecao sam. :) Imam njegov mail, telefon, ne dopisujemo se cesto, ali smo u kontaktu. Ne ocekujem vezu, samo da ispunim obecanje.

Nisam mu rekao da sam ovde, to cuvam kada dobro naucim spanski. ;)
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Tajland

Svi prijatelji koji su ranije bili na Tajlandu su mi govorili da krenem sa praznim koferom. :ozbiljan: Ne, to je nemoguce, uvek moram da ponesem neophodne stvari za put, bar za prvi dan. Pokusavajuci da stvari smanjim na minimum, kofer je i dalje bio pun. :) Ma ja imam mali kofer, tesio sam sebe. :lol: Dobro nije bio bas pun do vrha.

Novo putovanje, niko nije srecniji od mene u tom trenutku. :) Volim putovanja, putovanja su sastavni deo mog zivota. Putovacu uvek kada budem mogao. Volim taj osecaj promene i nestalnosti, kada su putovanja u pitanju. I taj osecaj kada ujutru otvorim oci i krenem u istrazivanje nepoznatog. :)

Volim da putujem autobusom, vozom, brodom, avionom ne bitno je prevozno sredstvo. Ne volim da spavam dok putujem, uvek imam osecaj kao da cu nesto da propustim.

Let je bio zanimljiv, neki simpa ljubazni stjuart. :) Jedno presedanje u Amsterdamu sa pauzom od 1h, dovoljno da se popije kafa i protegnu noge. Lepo je bilo videti ponovo Asterdam iz vazduha. :)

Sleteli smo u Bankoku, prelep aerodrom pun orhideja, sacekali su nas ljudi sa osmehom na licu i savetovali nas da poskidamo jakne i dzempere, odmah, jer je napolju +32 C.

Otvaraju se vrata aerodroma i sok, kada smo krenuli bilo je -10 C, odjednom preko 40 stepeni razlike. Sve sto sam pokusao da skinem sa sebe nista nije pomoglo, e tada sam ukapirao zasto treba krenuti sa praznim koferom. Cak i 'nase' majce nisu adekvatne za ovu temperaturu.

Uleteli smo u prvi taksi i krenuli put hotela. Odusevljenje naravno.

Utapanje u atmosferu. ;) Razgledanje grada, soping, naravno, hrana. Kako cool grad. Zemlja osmeha. Nasmejani ljudi na sve strane, puno pozitivne energije . Tajlandjani su ljudi koji su uvek nasmejani i kada je najteze oni su sa osmehom na licu.

Posle visecasovnog setanja i nemanja snage za dalje, usledila je tajlandska masaza. Najbolja masaza na celom svetu. Svaki dan sam bio na masazi 1h masaza stopala + 1h taji masaza. Nema dobrih reci da se opise taj osecaj, 2h u raju. Onaj osecaj kada vam je samo telo fizicki tu, a um negde na nekom drugom mestu, mestu gde je sve skrojeno po vasoj meri. Znaci dobro da su me uvek masirale zene. :) Mada posle masaze, pozelite da je povedete sa sobom da vas masira ceo zivot.

Tajlanski monasi, valjda sam dobro preveo, meditiraju po 3, 5, 7 dana, sedeci u jednom polozaju ne pomerajuci se ni milimetar. Za svo vreme ne jedu, ne piju vodu. Tajlanska masaza je nastala da bi atrofirane misice posle sedam dana meditacije vratila u normalu. To je masaza posle koje koje sve prestaje. Tada shvatite sta sve moze da se uradi sa vasim telom. Nisam ni znao da neko moze onako da me presavije, da sve one stvari uradi sa mojim telom. To mora da se dozivi. Posle masaze nema vise bola, stresa, nervoze, nicega.

Vecera, definitivno najukusnija hrana. Toliko razlicite hrane, sva prirodno. Cuvena Tom ka supa, Pad taji, krompirici i banane przene u palminom ulju, pirinac sa suvim grozdjem i bananom uvijen liscem od banane nesto sto sam najbolje probao do sad. I jo mnogo drugih specijaliteta. I naravno nezaobilazno Chang pivo. :pivce:

Proveli smo 7 dana u Bankoku osim privikavanje na temperaturu i mnogo tusiranja u toku dana :) , sve drugo je bilo odlicno.

Prva monsunska kisa. :) Otvorilo se nebo, tolika kolicina kise za tako malo vremena, za par minuta je krenula reka ulicom, razmisljao sam valjda postoji neki lokalni camdzija koji ce da me preveze do hotela :lol: , necu valjda ovde provesti ceo dan. Grmi kao ludo, odusvljen gledam mulje, volim da gledam mulje. Kada sam bio mali mama me stalno sklanjala od prozora ili me bar molila da zatvorim prozor, posto skloniti me nije bilo moguce. :) Gledam devojku koja sedi na stepenistu i slika kao da se nista ne desava. Na Tajlandu svako ima svoj 'trip', nema tabua, nema nenormalnih stvari, svako zivi svojim zivotom onako kako zeli. Posle 15 minuta kisa je prestala, kao da se nista nije ni desilo, nema vode, kanalizacioni sistemi su projektovani tako da mogu da prime tu kolicinu vode. Opet sunce, sve se vratilo u normalu.

Posle sedam dana krenuli smo put ostrva. Voznja autobusom i nije bila nesto posebno, ali zato 5h voznje brodom je bila prava uzivancija. Proveo sam svo vreme napolju, uzivao gledajuci okolna ostrva i letece ribice. Puno ljudi iz svih krajeva sveta koji su krenuli na Full Moon Party, jedan od najvecih partija u Aziji.

Ostrvo, Ko Pha-ngan, raj na zemlji. Preko pedeset razlicitih pescanih plaza. Satelitski internet, bankomati na sve strane, predobre hrane, opusteno, volume na minimun, bez sresa, sa osmehom na licu. Vodopadi, dzungla klimatizovani bungalovi na par metara od vode uzivancija. Voznja levom stranom, male uske ulice, uz brdo, niz brdo, cool. Prva, druga, pa otet prva :lol: ne moguce je voziti trecom, samo na nekim mestima ali vrlo kratko i voziti auto, samo dzip dolazi u obzir ili motor, jer su veliki usponi, pogon na sva cetiri tocka, voznja kroz dzunglu. U pocetku sam stalno desnom rukom udarao u vrata. :lol:

Mesto gde je sve normalno, gde nema namrstenih ljudi. Gde je normalno biti gej. Gledam devojku koja sedi za sankom, pise dnevnik i place. Ne sakriva svoje emocije. I niko je ne gleda kao da je luda. Isplakala se, zavrsila dnevnik, nasmejala se, djuskali bilijar, pricali, normalna devojka.

Trebalo mi je par dana da ukapiram kako kuhinja, bar, stoji na otvorenom i preko noci nije zakljucano, odmah pored ulice i niko nista ne krade. Svi smo imali svoje svescice sa brojevima gde smo sami upisivali ko je sta porucio, pojeo, popio, bez ikakve provere. Mina zatvori bar tako sto ukasi svetlo, sve je otvoreno, frizideri, hrana, sve. Svako sve sto zeli uzme i upise u svoju svesku. I posle desetak dana plati. Sve funkcionise na poverenju. Ako zelimo mozemo i sami sebi da spremimo hranu, svega ima u kuhinji.

Upoznao sam devojku iz Iraka, decka iz Spanije, jos jednog decka iz Norveske, koji su se upoznali na ostrvu i svaki dan govore sutra idemo kuci i uvek se desi nesto toliko zanimljivo da oni kazu ostajemo jos jedan dan. Proveli smo mesec dana zajedno, kako nam je bilo dobro. Dan je pocinjao tako sto uz kafu gledamo kartu i dogovaramo se na koju plazu idemo danas, Posle plivanja masaza, pa pijaca hrane. Posle vecere uz ispijanje vocnjih sejkova, koji su najbolji na svetu, dogovaramo se sta radimo veceras.

Jedno vece smo se naduvali za barom i krenuli na party 'Jungle Experience'. Na Tajlandu za jedan dzoint je 10 godina zatvora. :lol: A svi duvaju, tj. svi puse cigarete od duvana koji sami motaju i kada se oseti miris trave nema sanse da iko provali od dakle dolazi, kada izgleda kao da svi drze dzoint. :lol: Na zurkama nema droge, samo alkohol, jer ima puno policije u civilu koja prilazi u fazonu cao, kako si, hajde da zapalimo jedan dzoint, a iza coska ceka drugi sa lisicama. :lol: Ali dovoljan je alkohol. To je najjaci trip, pije se iz onih kofica sa kojima smo se kao deca igrali u pesku. Tada sam ukapirao da su te kofice mnogo dobra stvar i da mogu da posluze, osim za igranje u pesku, za jos mnogo bolje stvari. Mali igraj se u pesku kada porastes iz te kofice ces da loces alkohol. :lol: Viski red bul i koka kola, i jos mnogo kombinacija po zelji, puno slamcica i zabava moze da krene. Parti je osmisljen tako da se odrzava bukvalno u djungli do jednog dela moze da se dodje autom, a kasnije je to mala staza gde moze samo pesaka. Jednostavno pratis svetla i muziku i stignes do mesta gde je parti. Ludilo. U jednom trenutku sam pomislio sta ako nestane struje. :lol: Valjda GPS funkcionise, celo ostrvo je pokriveno signalom, osim mozda dve plaze. Parti je trajao do zore. Ljudi iz celog sveta, pozitvna energija, zora u dzungli, zanimljivo pre svega. Kada svane i ukapiras gde si.

Onda, 'Full Moon Party', party duz plaze sa mnogo raznovrsne muzike, opet kofice, isarani bojama koje svetle u mraku uz muziku do jutra. Djuskanje na stolovima, preskanje vatre i jos mnogo toga. To je nesto sto mora da se dozivi.

I jos mnogo partija...

Mesto gde zelim da zivim definitivno. I vraticu se jednog dana. :) Dzip, par bungalova, more, palme, to je ono sto ja zelim definitivno. Zasadio sam palmu. :) Kako dobar osecaj. I nazvao sam je 'moja' palma. Moj trip. Uvek cu se secati tog trenutka. Imam svoju palmu na savrsenom ostrvu. :)

Posle par meseci nisam hteo da se vratim, potpuno sam se stopio sa ostrvom kao da sam tu ceo zivot. Ali 'on' nije hteo. A zasto nisam ostao sam, e to je zanimljivo pitanje, valjda sam ga voleo.

Zadnji dan sedim sa barom, pijem Chang pivo hocu da se rasplacem iz sve snage. Prilazi mi devojka i pita zasto si tuzan? Odjasnjavam joj kako sutra krecem kuci, a zelim da ostanem ovde. Samo me pogledala i nasmejala se, pitala je da li zelis da ucis Tajlandski jezik, da, ostani, ja cu ti pomoci. I mogla je to da bude mnogo dobra prica. Ponovila je ako zelis ostani, tvoj izbor. Gledao sam njega i pozeleo da ga nema, prvi put u zivotu.

Zaspao sam u avionu jer nisam spavao zadnja dva dana. Probudio sam se, ili me on gurao laktom jer mu je bilo dosadno, kada sam otvorio oci negde iznad Rusije i video sneg, ne umem da opisem taj osecaj. Avion nije mogao da pridje gejtu nego smo morali da izadjemo na trenutak napolju i uletimo u atobus koji nas je dovezao do vrata aerodroma. Kada sam posle +32 C udavnuo vazduh koji je bio -30 C bilo je nestvarno.

Onda povratak u Bg-d, o boze namrstena debela zena koja staje bukvalno ispred mene i dere se, gde ste bili, na Tajlandu, koliko dugo, par meseci, zasto. Zasto se derete u cemu je problem, dajte mi pasos. Ta kolicina bezobrazluka i nekulture postoji samo u Srbiji.

Onda prvih par dana, bilo mi je smrtno hladno, kao da sam pao s druge planete. Svi ti namrsteni ljudi oko mene, ti pogledi o boze. Gledali su me, onako crnog sa gadjenjem, kao da sam ciganin. Bukvalno. Nema vise svih onih normalnih stvari. Hrana koja vise nema ukus. Onda vikend u gradu, hajde da izadjemo, na vratima obezbedjenje koje nam govori u toj pidzami ne mozete da udjete ovde. :smeh: Morali smo da zovemo vlasnika kako bi usli u klub. O boze. Ali Beograd nije tema ovog posta. :)
Korisnikov avatar
By IMPACT
Клуб Академија, лето 1986 године...

Чекао сам дуго да се нешто деси,
а није се догодило заправо ништа.

Ослоњени на зид глатки од шамотне цигле,
тик један уз другог, стајали смо неми
мени тих пар мучних и бескрајно дугих минута.

Рука до руке...
Ни у једном тренутку се оне додирнуле нису.

Био сам клинац
који те својим присуством смара
и чежњивим погледом посвуда прати.
Очекујући стисак што ће изродити љубав.

У полумраку, у диму, у тој галами ,
од врућине ознојеном беше ми хладно.
У срцу потиштеном.

Слеђеном и разочараном.
Јер ти нисам, јер да сам ти привлачан био,
твоја би тада, мојој руци пришла.
Задуго ми радост живљења потом беше поколебана
и из стрeпње руку више не пружах иком.

Тек након многих година окапања
једноставно и лако указала се љубав.
Ону, прву, младалачку
доживео нисам.

Недеља, 12. јун 2009 године
Korisnikov avatar
By IMPACT
Први пут да смо негде заједно отишли на дуже...

У Солун смо допутовали у петак увече. Киша је почела да пада још тог јутра док смо обилазили манастире Метеора. Престала је када смо у близини авеније Игнација паркирали ауто. Тежак ваздух, прегрејан од дневне врућине изненадио је својом свежином предвечерњи пљусак, тротоари су се ко опарушени пилићи пушили ка небу на којем је разведравање већ било отпочело, ипак се негде, додуше далеко, гром и даље чу.

Slika

Slika

Одсели смо у хотелу у коме сам прошле године боравио сам, старо оронуло свратиште за перипатетичарке, нарочито Молдавке, сиротињу из земаља бившег источног блока којој је овде било најјефтиније у граду и Шиптаре што ко некад наши сад по Грчкој купују кинеску робу и шверцујући је допремају у Албанију, у том се леглу осећало нешто од атмосфере Хаване педесетих, нечег колонијалног беше где лебди у високим плафонима, изанђалим вентилаторима и огуљеној фарби кованог гвожђа балустраде степеништа. Мирис охлађеног дувана, бука уличне вреве, излизани чаршафи њима прекривених, војничких кревета, исцепани каучеви у фоајеу, пресвучени најцрњим могућим избором скаја, најгоре могуће браон боје, огуљени емајл собних лавабоа, котлић вц шоље што процурујући капље, слаба расвета што лимунски кисела око заслепљује и жари.

Slika

Slika

Тип ме се са рецепције сетио, ''New look'', био је коментар на моју пораслу косу, ''Yes, yes, new look for your hotel also''... Видим да му прија што сам радове одмах летимично приметио. Од прошле године ентеријер је сав просветлео комплетно окречен и сређен.

Желео сам да боравимо баш у том филмском амбијенту, патетично инспиративном, желео сам да ту дођемо заједно, да кроз све оно што ми је прошлог септембра било тако суморно мени самом, да то поново али сада нас двојца све то заједнички другачије доживимо и осетимо ...
Да коначно и дефинитивно симболично изађем из ондашњег зачараног круга, да му покажем, њему само кога волим, да га занесем, да га опијем овим улицама, да осети град, да проникне њиме у душу византијску, да га поведем у те ресторане, да чује ту музику, да види све то што волим, шта је то што ми се овде тако стравично допада, да ме разуме, да сазна ко сам ја, одакле потичем, ја, Балканац, ја источњак, ја Цинцар, сва та места, сва та дивна места у која нисам лане желео да уђем нити да у њима седим сам, да прошетамо и зађемо у прљаве и запуштене сокаке подно тврђаве заједно, држећи се за руке, на сва места да га проведем, сва места где ми је прошле године било никако самом, из којих сам потиштен, не уживајући, у ствари само из њих некуда бежао.

Slika

Slika

Солун нам се истуширан, испран од прашине осмехивао у барицама у којима се огледаше његове фасаде, испред сваке радње, испред сваке цркве и сјајем мокрог тиме улицканог сваког сада већ осветљеног споменика.
Прво сам га водио на вечеру, у стару улицу некад једна до друге начичканом јавним кућама и потоњим складиштима, келнер је био наш, згодна звер из Младеновца, нама је све најбоље одабрао, од вина, од јела и посластица, само се нама посветио, око нас облетао, мене мазећи по рамену, њему се осмехујући, почевши од Кулина Бана, сазнасмо обојца, захваљујући мом симултаном превођењу, да је ту већ десет година, да му је боље него да је остао у Београду али да му је дојадило, да би некуд ипак поново да пали.
Размењасмо телефоне и опростивши се од њега кренусмо у луку, до клуба на кеју, што га прошле године приметих у шетњи. Приватно вече, позивнице, не може унутра, петак је, нормална ствар, мање света па као и свуда, ваде се на пазар кроз приватне журке.
Киша је поново почела да пада, док смо обијали прагове препуних кафића без икакве атмосфере, без душе, сретосмо успут и једног Руса који је изгледао као да је геј и испостави се и да јесте. Хтедох да га питам да ли зна места, куда ће, да ли би са нама, шта се вечерас дешава у граду али он је очито, за разлику од нас, тражио нешто сасвим друго ...
Korisnikov avatar
By bern

...

Vidiš, mi smi se kao dogovorili. „Dogovor kuću gradi“ – ha! To zvuči tako strejt. Mi nismo strejt. Mi smo pederi, i u našem kraljevstvu nema kraljica koje ćemo kovati u zvijezde patrijarhata. Postojimo samo mi, prokazani kraljevieći našeg malog grada, koji pod zvukovima homofobičnih sugrađana i sugrađanki provlače ideje o slobodi i emancipaciji... Sjebani mali kraljevići u sjebanom malom kraljevstu.

...

Fuck this!
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2447871#p2447871]bern napisao:[/url]

...

Vidiš, mi smi se kao dogovorili. „Dogovor kuću gradi“ – ha! To zvuči tako strejt. Mi nismo strejt. Mi smo pederi, i u našem kraljevstvu nema kraljica koje ćemo kovati u zvijezde patrijarhata. Postojimo samo mi, prokazani kraljevieći našeg malog grada, koji pod zvukovima homofobičnih sugrađana i sugrađanki provlače ideje o slobodi i emancipaciji... Sjebani mali kraljevići u sjebanom malom kraljevstu.

...

Fuck this!
Dja mi se. Mnogo mi se dja.
Korisnikov avatar
By IMPACT
Онда сам се сетио једног геј кафића у центру који је прошлог лета зврјао празан, идемо тамо макар не било никог да се бар негде од ове кишурине склонимо . Па шта буде. Обично се изпостави кад се тако некуд наоштрим да на крају увек испадне добро...

Место је било дупке пуно, музику је пуштала нека женска, келнери су били ок, један је чак врло добро говорио Француски, имао је професорку Белгијанку, сели смо за шанк и наручили пиће. Ја пијем вотку са јабуком, та ми је верзија мање кисела него ли са поморанџом, није било јабуке, понудише ми ананас или вишњу, а он је наручио то исто, са тоником уместо сока...
Три типа су нам шепурећи се пришла, мој је почео да прича са њима, убрзо су се гласно смејаји, тапшали по раменима, отишли сви заједно да ђускају а ја сам седео, пио и заиста сам му се дивио на лакоћи и једноставности у првом контакту, тако је нормално спонтан, тако симпатичан и готиван, људи му прилазе без устезања, одмах започињу разговор, смеју се, причају слатко, са њим се понашају и опходе као да га већ знају сто година...

Slika

А ја … Ја не умем, никад желео нити сам икада смео, устручавам се, не знам, нећу, бојим се да не будем досадан, да не изгледам наметљив, такав сам, увек чекам да ми неко приђе први...
Он игра, боли га уво шта ко о томе може да мисли, грли се и цмаче са непознатима и брате све то врло врло добро функционише, без проблема, чак и оној што пушта музику и њој је нешто шапнуо и она се кикоће, одмах започињу причу, она му испуњава музичке жеље...

Дефилују спотови на зиду, нека Гркиња феноменално изгледа и плеше у пратњи два изтетовирна и ћелава репера, па онда Мадона, па Ријана, па паде већ и трећа тура чашчавања а он, он чим попије добије крила, слободан је, лети, лудо се проводи, виче, вуче ме за руку да им се придружим, љуби ме страсно и привија ме себи све помахнитало скакутајући.

Ја се топим, изчезавам, нестајем, блејим, не знам зашто ми је тако дуго требало да га пронађем, зашто ми сада сати што изгледаше једног дана одбројани, зашто сада с њим у времену уживам лежеран, ево, заиста, потпуно, истински, у сваком тренутку без икаквих трзавица. Он је тај што том проклетом часовнику откуцаје поништава.

Slika

Та три симпатична Грка, два Адониса и један Димитрије стрпаше нас на фајронту у своја кола и одведоше да нам покажу и остала геј места у граду. Прво један Beer's бар у коме смо наставили да лочемо ко луди и где је овај мој опет, неку ''уседелицу'', већ 19 година у вези са намерно одсутним партнером хтео пошто-пото да пољуби у уста али му се тај младић, банкар из града Ларисе, све уз осмех енергично одупирао...

Slika

Да сам био сам, ја бих средио газду, који је нон стоп као случајно морао баш поред мене да пролази, да ме успут стално погурује својом чврсто утегнутим дупетом у тесне кожне панталоне, да ми се извињава и осмехује и да ме на начин, одавно ми препознатљив, стално нешто загледа и мери, таман кад ми се учинило да ће да изусти нешто ето ти га где некуд нестаде. Наша три познаника су ми успут исповедала све своје љубавне јаде и надања у бољу будућност банкротиране Грчке.

Slika
Korisnikov avatar
By IMPACT
Одатле смо пешице прешли у клуб који се налазио у близини, на другом спрату једне изанђале сецесије. Улазило се лифтом. Прошла беше већ и поноћ, недалеко од нашег хотела, забава је овде тек почињала, свет је пристизао, генерације и полови су се мешали, лица пријатних и опуштених, музика беше поводљива, пар травестита је све то седећи на бини, из прикрајка нехајно посматрало, прекрштених ногу коментарисало, кокетно машући лепезама у дугу отворених... Разлаз је тек у свитај. А Димитрије, куд?, питах једног од наших домаћина. Авенија, зна се, Цимиски, на прву кафу и врућ бурек ...

Slika

Дечко је остао са нама иако је сутрадан радио, само да види типа за којим уздише и чезне, чије слике лајкује преко фејса ...
''И?'', питам га ја... '' Па ништа, важно ми је да је ту , лепо ми је кад сам у његовој близини''. ''И?''. ''Па добро, ако буде биће''... ''Ма пусти ти то блејање у неког, нема од тога ништа, ајд сад циркни нешто на искап, па у јуриш, крени на препад, у пробој, јеси ли Солунац или ниси?, какво бре "To be or not to be", ајде више, шта чекаш!''...
Ја се намерио, охрабрујем га, гурам, намигујем му, а он не сме, шмизла, устеже се ... ''Оћеш ли више, нећеш ваљда да му ЈА уместо тебе приђем?''... ''Немој, пусти, сам ћу''...
Таман помислих ма нема шансе, неће моћи ове ноћи... Кад оно, пази чуда, охрабри се он богме и оде... Нешто су шушкали на грчком, онај га одмах привати око струка, поче да му милује леђа, мали се усрао, осврће се, гледа ме, тражи подршку, ја му и даље намигујем, вичем небулозе, руком га терам да остане где је...
Даса га превари, привуче изненада себи и пољуби у уста, деловало је као да ће Димитрије да се измакне или онесвести ...

Slika

У међувремену дибидус пијан, мој срећко само је кружио ли кружио непримећујући ме, почевши, музику да надјача више мрмљајући неголи говорећи, да урла, и даље се грлећи и љубећи са онима на које је, где год да се налазио, налетао... Чак су му се и травестите налепиле, обично су ти ликови арогантни и надувани, ови солунски су били врло друштвени и блесави.

Slika

Приђе ми ладно тип... Ћао! Ћао! Чиме се бавиш? Архитекта. А ти? И ја! Па шта има, како ти иде? Радуцкам на црно, знаш и сам, криза, нема се, петљам неке пројекте по Нету...
А ти? Дајем савете у великој робној кући у Паризу... Е супер! Како је теби?
Па мало је боље него овде, али и тамо је стало, све је од данас до сутра... А што бре Михајло, живо ме интересује, по Атини, онолико дивних старих кућа потпуно напуштених неумитно пропада? Сигурно да стање није од јуче, у чему је проблем?
Да су у Паризу знаш, одавно би биле сређене и папрено скупо препродате... Ах, па ми Грци... Волимо све што је ново, што шљашти. Шта ћеш... Дај мејл адресу, ајде да останемо у контакту, колеге смо, у зиму се спремам за Париз, зваћу те... Важи, ћао, ћао!

Slika

Одједном ме онај мој, коначно ме спазивши, сав у магровењу, енергично и без речи ухвати за руку и поведе да кренемо.
Дотле ми је било дивно, опуштено сам пијуцкао у једном ћошету, заваљен у фотељу, радо бих остао још мало али сутра, сутра смо настављали даље, боље је да сад ипак одемо да пајкимо, да се колико толико наспавам и растрезним пре него ли поново седнем за волан. Он сигурно неће бити у стању да вози...

Korisnikov avatar
By IMPACT
Протрчи кроз гомилу,
не осврћи се, не застајкуј.
У обрисима твојих напора
огледа се зацртани циљ.

Прегори у себи
и кад духом клонеш.
Одолећеш линији мањег отпора
што тера у очај.

Верујем у тебе
и кад губиш самопоуздање,
позната ми је моћ
твоје снаге на делу!

Стреми једном!
Неважно препусти другима.
Јер шта је битно
искључиво временом искуство меру да.

Жеђ похлепе нагризала ти је сне.
Маштарио си о олако стеченом.
Било ти је тешко
али си одолео ...

Искушењу да приграбиш туђе.

Без твог зноја
и твојих одрицања
неће трагу твог постојања
бити ни гласа.

Ја ти се дивим!
Сада си овенчан.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Rekla sam ti da te nikada necu zaboraviti. Sacuvala sam te. Celu tebe. Svaki tvoj pogled, uzdah, dodir.
Iako to sad dajes drugoj, ostalo je kod mene, na meni, u meni..
Necu te lagati.. ovog puta necu.. Nisi jedina.. sacuvala sam to od mnogo njih.. i sve su dobile svoje malo mesto,
ali ti si se u meni bas raskomotila.. mislila sam da ces se vremenom smanjiti.. mozda cak i nestati.
Bas si mi uvalila.
I dalje si tu. Ne svakog trena, ne svakog dana, vec onda kada sam najranjivija.. kada mi najvise trebas, a tvoje odsustvo mi najvise povredjuje.
Sada se pojavio neko ko zeli sve i kome zelim sve da dam.
Znam da dokle god ti negde vrebas iza coska moje podsvesti, ona nece dobiti mesto koje zasluzuje.
Kada bolje razmilsim, mozda i nisam sposobna za to da joj sve pruzim, ali voljna sam da pokusam.. i jedno moram. Moram tebe da smanjim i dovedem na nivo koje su druge dobile. Mogu da ih se setim, ali ne smem da ih pozelim.
Rekla sam ti da cu te zauvek cekati.. opet sam slagala.. tj. opet si mi uvalila. Znam da si sada srecna i da ti vise nisam niko i nista. U tebi nista moje ostalo nije, osim gorkog ukusa, mracnih dana, i kisnih noci..
Pustila sam davno da odes fizicki, sada je doslo vreme da ti kazem zbogom.
Raduj se, zaista sam te volela.
Raduj se, nasla si nekog ko ce ti dati sve sto ja znala nisam.
Raduj se, neces vise stucati nocu.
Raduj se, nikada te necu zaboraviti.
Raduj se, nikada te vise onako necu voleti.

Korisnikov avatar
By IMPACT
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2483915#p2483915]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]Pustila sam davno da odes fizicki, sada je doslo vreme da ti kazem zbogom.
Како видим ствар:

У твом изразу велика осећања добијају примесу нечег дирљивог и топлог, романтично-розикастог а знам да си опасница. Јака и самосвесна...
А та силина која из твог узаврелог карактера уме да букне ничим не може да прикрије истинску душевност и човечност. Стално се преиспитујеш и то је баш за похвалу.
Све оне што су до сада прошле кроз твој живот у суштини су на неки начин биле ''јаче'' од тебе иако је споља деловало обрнуто, прочитале су те да си добра па су играле на ту карту...
Ништа ниси изгубила!
Нађи ону која ће се и она правити да је слабија од тебе, да да одушка твом карактеру а која ће твоју доброту ценити изнад свега никад се њоме не поигравајући.
Више се нећеш жестити јер нећеш имати разлога. Не брини, неће ти с њом бити досадно... :saint:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!