Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
kako je mene smorio sa tim random kaps lokovima i zilion duplica jbt...
Korisnikov avatar
By Misfit
ja se baš redovno keslam na njegove postove. da me ne mrzi da glasam, bio bi mi na hit listi. :drama:
Korisnikov avatar
By Hys.
Lista ce mi ove godine biti posvecena novim nadama, i/ili ljudima koji su tek poceli da vise pisu ove godine - onima koji su na neki nacin doprineli da forum ne umre sasvim ove godine, a pored toga ovog puta sam pisala i komentare sto znam da ce Denija obradovati:

2 enmadmauZel iliti gospojica - novajlijka, simpaticna i ne shvata sebe previse ozbiljno - spremno se smeje sebi
3 Popaj - iako mi ide na kurac zbog onoliko stvari (videti dole zasto - prvo sam pisala o Misfitu) dosta je uradio da forum ne umre; bio bi simpaticniji kad ne bi mislio da su mu muda tolika i kad bi umeo da se zajebava na svoj racun
5 space_oddity - iako previse ozbiljno sebe shvata a i nisam primetila da se ikad sebi smeje i ocigledno je da misli da je uzasno pametna, svidjaju mi se njeni stavovi i strpljenje i mera koju ima sa mladjima i ljudima kojima treba savet/pomoc
6 over the rainbow - nadam se da nije od onih koji dodju, stihijski pisu dinu dve i zapale - fina curica, pristojna, zajebant i dojmi mi se sto otvoreno juri sojke po forumu
7 acid drop - uglavnom zbog spamerskog potencijala, sto je neophodno forumu :lol:
8 overload -fin momak, lepo se ophodi sa ljudima iako je jako mlad - mogli bi stariji da nauce nesto od njega
10 Misfit - iako me nervira sto se lize sa Popajem (koji mi opet ide na krc sa tim sto cim ga ocigledno "pobedjujes" u raspravi krene da provocira na lejm nacin - da ne govorimo o otvaranju tema kojima je dosadio bogu i narodu a ljudi se jos pale pa mu odgovaraju) duhovit momak, koji opet - ume da se smeje na svoj racun, geek, svasta nesto zanimljivo cita i gleda i meni licno je bas osvezenje :)
12 KorvinOdAmbera - duhovit, pametan i jedini gej decak koji primecuje i devojke na forumu - zajebava se na svoj racun, ima sta od njega pametno da se cuje i ima meru u ophodjenju sa svima.

Inace sam nekoliko puta menjala pozicije na listi, sem poslednja dva mesta sve ostalo nisam bila sigurna di da metnem.

Zao mi je sto Guion Nerville vise ne pise, pametno svasta kaze, posebno o aktivizmu.

edit to add:

sad vidim da su postovali dvojca sa moje liste dok sam kucala :lol:

Ne znam, meni mozda nisu te "fore" fani jer Dantea povezujem sa svim prethodnim nikovima i stilovima pisanja, drugacijim imidzima itd itd pa mi deluje isforsirano.

:sesir:
Korisnikov avatar
By Hys.
@scout
A ne, ove godine ja lepo eto, bar jednom godisnje da kazem koju preko moje mere, i nema ni po babu ni po stricevima - evo cak nijednu jedinu osobu nisam nikad ni u prolazu videla uzivo. m-hm!
Korisnikov avatar
By acid drop
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2487893#p2487893]Hys. napisao:[/url]
6 over the rainbow - nadam se da nije od onih koji dodju, stihijski pisu dinu dve i zapale - fina curica, pristojna, zajebant i dojmi mi se sto otvoreno juri sojke po forumu
:krezavi:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2487893#p2487893]Hys. napisao:[/url]
12 KorvinOdAmbera - duhovit, pametan i jedini gej decak koji primecuje i devojke na forumu - zajebava se na svoj racun, ima sta od njega pametno da se cuje i ima meru u ophodjenju sa svima.
istina, sve je istina <3
Korisnikov avatar
By Hys.
bas tako, svaka cas' tako to uradim in prson stonobirekli.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ti mu ovde dodje Robert onda, a?
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2487921#p2487921]scout_finch napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2487900#p2487900]Hys. napisao:[/url]@scout
A ne, ove godine ja lepo eto, bar jednom godisnje da kazem koju preko moje mere, i nema ni po babu ni po stricevima - evo cak nijednu jedinu osobu nisam nikad ni u prolazu videla uzivo. m-hm!

i prosle godine ne dobi nish ja od tebe. si cula bre ti nekad za nepotizam?

:lol:
nepotisem ti pišicu, šta oš više ženo alafa :D

@agresivna:

mari je kraljica <3
1. anhedonie - svidja mi se sto nije stereotipan gej decko, super rasmislja i slusa svoju muziku :)
2.korvin - sta reci, hys je rekla sve.
3. simor - zao mi je sto je postao ozbiljan u zadnje vreme. ranije se vise zezao. iako je glasao za sns, simpatije ne mogu da nestanu :)
5.mirth - jer banuje mizoginicne :D
6.iris - jer sasece u startu fasiste i sl.
7.olga diktator - zbog lezbejskog separatizma
8.hys - jer je pravedna i uvek ima muda da napise neke stvari koje mislim i ja
10.smaug - moze mi se :love:
12.bas bleu - moze mi se :love:

zao mi sto nema vise glasova, ubacila bih i scout(mislim da smo dosta slicne, svaka cast za postove o romima), tungi- nekako se precutno razumemo, acidnu i ultru jer me nasmeju, sanju jer je porasla i trudi se...
i waldofche, ali ona zna sta mislim o njoj :kiss:
Korisnikov avatar
By el jaguar
12-hlaefdige e basta
ja jednostavno ovu zenu obozavam!:)
:love:
;)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
You guys. :blush:

To je verovatno tako jer me niste još uvek upoznali. :lol:
Prevrnuh se.
Istina, sve istina. :hail:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2487914#p2487914]ultraviolet napisao:[/url]eeeeverybody loves korvin.
Bogami sve se obradujem što ovo nije istina, jer me volu samo neke fine i kul osobe. :blush:
Korisnikov avatar
By blenta
to ne znaci da je zvezda nego da je voljiv ©

deni je zvezda
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Blenta je u pravu.
Imam utisak da Danteu ne prija što su gore rekli da je njegova ova godina, iako su manje-više u pravu.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!