[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2486203#p2486203]olga_diktator napisao:[/url]napisaću to pismo, al ću da ga sačuvam za novu dramu ![;)](./images/smilies/wink.gif)
Evo ti jos inspiracije...ja bih sebe ovde nazvala tetka Ivanka, zena koja je tek usla u 50 te, nosi tasnu sa posla i ceger sa pijace i generalno joj je muka sto se maltretira u spicu po snegu sa jos 100 ljudi od kojih se 50 ne kupa redovno.
Lm, juce u autobusu, pored tog sutiranja, guranja i opsteg veselja, jos nesto se desilo ali me mrzelo da ispisujem....i bila sam previse besna.
Iza mene krene neka starija krupna zena da se raspravlja sa nekom sto sedi - nesto ova sto sedi valjda nece da ustane.
Ja se okrenem i vidim romsku devojcicu koja se drzi pored njih za sipku - pored te zene sto sedi, i ljudi je BUKVALNO guse; ali ne preterujem. guraju, nabijaju na sipku, the works.
I onda meni padne roletna.
Da citiram sebe:
STA, ZATO STO JE ROMSKO DETE NECETE DA USTANETE? KAKO VAS NIJE SREMOTA?KAKO VAS SVE NIJE SRAMOTA? DA JE "VASE BELO DETE" DETE USTALI BI, A? STA SAD NIKO NE SME U OCI DA ME GLEDA? SVE (tu onaj pokret bradom i ocima i rukom koji obuhvata ceo red koji sedi) TREBA DA VAS JE SRAMOTA!
Picketine smrdljive svi su se pravili ludi.
Sem te zene sto je sedela i raspravljala se sa krupnom - ona je ustala i cimnula me po ramenu i rekla da se svadjala sa zenom koja je gurala - neprijatno joj je bilo - nisam je razumela da li je dete uopste i videla.
Ali je poenta da su svi ostali sedeli kao PICKETINE NAJGORE a najodvratniji mi je bio stariji covek - tipa 50ak godina, ne deda- koji samo sto mu faca nije radila "tuturitutu". Bila je i neka sa odvratnom pundjom zena koja je samo gledala ispred sebe kao da sam duh.
Uhhhhh. Evo opet se nerviram.