Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Napišite tim povodom pismo čitalaca za neki dnevni list tipa '' Poltika '', možete se potpisati i kao Ogorčena Rada, profesorka književnosti iz Beograda u penziji.
Ja sam često u prošlosti pisao pisma čitalaca u ime tako nekih penSionerki. Lepo je to bilo posle za čitati. :giggle:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
volim sneg i zimu uopšte
a najviše onaj miris mraza ili hladnoće ili šta god da je ujutru :love:

e i to što stalno kasnim i moram da žurim, a tako se fino zalede putevi, pa jedno 16 puta zamalo padnem i 10 puta stvarno pre nego što igde stignem
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2486203#p2486203]olga_diktator napisao:[/url]napisaću to pismo, al ću da ga sačuvam za novu dramu ;)
Evo ti jos inspiracije...ja bih sebe ovde nazvala tetka Ivanka, zena koja je tek usla u 50 te, nosi tasnu sa posla i ceger sa pijace i generalno joj je muka sto se maltretira u spicu po snegu sa jos 100 ljudi od kojih se 50 ne kupa redovno.
Lm, juce u autobusu, pored tog sutiranja, guranja i opsteg veselja, jos nesto se desilo ali me mrzelo da ispisujem....i bila sam previse besna.

Iza mene krene neka starija krupna zena da se raspravlja sa nekom sto sedi - nesto ova sto sedi valjda nece da ustane.

Ja se okrenem i vidim romsku devojcicu koja se drzi pored njih za sipku - pored te zene sto sedi, i ljudi je BUKVALNO guse; ali ne preterujem. guraju, nabijaju na sipku, the works.

I onda meni padne roletna.

Da citiram sebe:

STA, ZATO STO JE ROMSKO DETE NECETE DA USTANETE? KAKO VAS NIJE SREMOTA?KAKO VAS SVE NIJE SRAMOTA? DA JE "VASE BELO DETE" DETE USTALI BI, A? STA SAD NIKO NE SME U OCI DA ME GLEDA? SVE (tu onaj pokret bradom i ocima i rukom koji obuhvata ceo red koji sedi) TREBA DA VAS JE SRAMOTA!

Picketine smrdljive svi su se pravili ludi.

Sem te zene sto je sedela i raspravljala se sa krupnom - ona je ustala i cimnula me po ramenu i rekla da se svadjala sa zenom koja je gurala - neprijatno joj je bilo - nisam je razumela da li je dete uopste i videla.

Ali je poenta da su svi ostali sedeli kao PICKETINE NAJGORE a najodvratniji mi je bio stariji covek - tipa 50ak godina, ne deda- koji samo sto mu faca nije radila "tuturitutu". Bila je i neka sa odvratnom pundjom zena koja je samo gledala ispred sebe kao da sam duh.

Uhhhhh. Evo opet se nerviram.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ma nerviram se sto sam i ja nenamerno to dete stavila u situaciju da se oseca drugacije, to jest setila sam je na to. Al jebemuseme ne mozes pobedit.
Korisnikov avatar
By Trilian
mozda i jesi ali si joj i pokazala da biti drugaciji nije nesto lose i da je ne odvajas od "bele dece"... podsetila si je da je drugacija ali i da je jednaka sa svojim vrsnjacima :)
Korisnikov avatar
By Neutron
Hys. napisao:
Da citiram sebe:

STA, ZATO STO JE ROMSKO DETE NECETE DA USTANETE? KAKO VAS NIJE SREMOTA?KAKO VAS SVE NIJE SRAMOTA? DA JE "VASE BELO DETE" DETE USTALI BI, A? STA SAD NIKO NE SME U OCI DA ME GLEDA? SVE (tu onaj pokret bradom i ocima i rukom koji obuhvata ceo red koji sedi) TREBA DA VAS JE SRAMOTA!

Picketine smrdljive svi su se pravili ludi.

Sem te zene sto je sedela i raspravljala se sa krupnom - ona je ustala i cimnula me po ramenu i rekla da se svadjala sa zenom koja je gurala - neprijatno joj je bilo - nisam je razumela da li je dete uopste i videla.

Ali je poenta da su svi ostali sedeli kao PICKETINE NAJGORE a najodvratniji mi je bio stariji covek - tipa 50ak godina, ne deda- koji samo sto mu faca nije radila "tuturitutu". Bila je i neka sa odvratnom pundjom zena koja je samo gledala ispred sebe kao da sam duh.

Uhhhhh. Evo opet se nerviram.
Ovo redovno vidjam, ima ljudi koji se sklanjaju da ih slucajno u prolazu ne zakaci romsko dete, sve pod logikom dodirne li me dobicu AIDS. Uzas!

Ont: Da se podsetimo kako je to bilo ove godine u februaru!
Slika
Slika
Slika

Sudeci po trenutnim padavinama ovo nas ceka opet. :snesko:
Korisnikov avatar
By Miss Marple
Pre neki dan mi se desilo da sam usla sa detetom (5 godina) u tramvaj i svi su se pravili blesavi, a 90% ljudi koji su sedeli je bilo mladje.
A dete je belo. :)
Ljudi su generalno postali besni, ogorceni i nekulturni.
No, dusa moja slatka, drago mi je sto nema blama pa videci da mu niko ne ustaje prodrao se u punom tramvaju "PA GDE JA DA SEDNEM?" :radosnice:

:lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
^e vidis a u SVAKOM busu u kom sam ja bila su ljudi ustajali za "belo" dete. tako da....nema pravila?

Ali poenta je sto su malu bukvalno gusili. Da je bus poluprazan ne bi ja ni reagovala - dovoljno je velika da se drzi (recimo ja ne vidim zasto bih ustala detetu koje je starije od 10 godina - niti im ustajem) Imala je recimo 8 godina, mozda vise, mozda manje, ali je jako bila sitna.

I da je nastavila da stoji, sigurna sam da bi je ozbiljno povredili.
Korisnikov avatar
By acid drop
Jednom sam na zelenjaku ušla u 15-icu i sela na usamljeno sedište, odmah kraj vrata. Malo potom, ulazi devojka sa drugaricom i vuče neki prtljag. I ja, pošto sam planirala da siđem kod ušća, ustanem i nasmešim se, pokazujući joj da sedne.
Kad nije prošla ni nanosekunda, neka baba je već sedela na tom mestu. :drama: Ja pocrvenim, slegnem ramenima i kažem: jbg. :lol:
Korisnikov avatar
By starsailor
kad smo kod dece...
cekam ja 5, koja je prepuna, izlazi mlada majka sa drugaricom i sinom. dete ima oko 5 god. majka prica drugarici i gleda u dete: ugusicu se. cmizdris kao neka devojcica.
i obe se smeju detetu
Korisnikov avatar
By Hys.
^ako sam posebno nadrkana i na to bi reagovala - jel da da je super kada se smejete detetu /tada obicno dobijem manijacki osmeh.

Ili bih je gledala sa trenutnom mrznjom i ako sam sa nekim glasno komentarisala kakva je neosetljiva kravetina.

Au, al sam ja besna nesto....

:kesa:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
pola off, druga polovina off: čitam hys. i radujem se do neba jer vidim da čovek teško ogugla na takve scene.

add: pre dva dana ulazi majka u auto, iza nje otac, neka teta i devojčica, 3-4 godine tops. i mala se spotakne kako je skakutala i prospe se po trotoaru. tata viče 'opa opa dobro je' i prilazi da je podigne bez ikakve tenzije, a keva se okreće i kao 'UUU STOKO MALA JEBAĆU TI SVE KAKO SI SE USVINJILA ULAZI' i povlači je za jaknu i ubacuje u auto.

:shamar:
Korisnikov avatar
By Srklet
ja sam odustao od tih pokušaja uspostavljanja minimalne ljudskosti u javnom prijevozu. ljude baš briga, uopće im ne smeta da budu gadovi. deprimira me obraćati pažnju na to, sada sve ignoriram :/
Korisnikov avatar
By Hys.
^
^Ja ne ignorisem i ne pada mi na pamet da pocnem; I ne samo u prevozu - u radnji, na ulici. Sve u meni povileni. A nije da nisam dobila i dala preko picke zbog toga, mhm.

Ultra:

Takve stvari me najvise potresu. Kad tako nesto vidim krenem da placem od besa.

I posle ja kao ne volim decu i nisam boleciva. Pa nisam, ne pekmezim se kad ih vidim i pojedinacno su mi zanimljiva koliko i ljudi, i manje. Uglavnom me smaraju i retko koje dete mi je zanimljivo.

Ali su bre jebote otac deca! slabija! I ne razumem kako IKO moze da vidi dete koje guse u autobusu i da ne reaguje.
Te silne majke koje gugucu na komsijsku decu i "sve su daaaaleee za svoju decu" i sucutno cokcu jezikom na trudnoce, e one, picka im materina, sede na svojim guzicama u stofanim suknjama i boli ih picka licemerna.

Kao kasirku koja krene da maltretira romsko dete koje joj sitninom kupuje hranu, i svi cute picke, a ja opet ne mogu da izdrzim i krenem opet ko kreten da je pitam jer ona to tako sa svakom decom i dal je nekad bila gladna i morala da skuplja po dinar za hleb il to samo specijalno zeli da se dete od 8 godina oseca lose?

Eto.
Korisnikov avatar
By Hys.
btw, kad krenem tako ko' Valkira, ova moja devojana krece da se vata za glavu - valjda kapira dobice preko picke ipak ona koja lici na lezbacu, a ne ona koja se tako ponasa :lol:
Korisnikov avatar
By starsailor
Hys. napisao:[/url]^
^Ja ne ignorisem i ne pada mi na pamet da pocnem; I ne samo u prevozu - u radnji, na ulici. Sve u meni povileni. A nije da nisam dobila i dala preko picke zbog toga, mhm.
svaka cast za ovo
Korisnikov avatar
By Hys.
^nijesam ja naivna a ni boleciva deni.

no sam drkadzija.

edit:

nije to iz hrabrosti sejlorce - nego iz nekog teskog drkadzijstva, rekla bih.

:)
Korisnikov avatar
By blenta
isti problem
i toliko puta sam najebao
jer jedini nadjem za shodno da unleashujem jezicinu
ali mislim da me dodatno natera sto sam okruzen
pizdama koje cute i prave se blesavi
Korisnikov avatar
By Hys.
^pizde koje cute, da, to mi je inicijalna kapisla :yes:
Korisnikov avatar
By blenta
meni je to kap koja prelije casu
( okej, vise kao dodatni litar koji prelije casu :lol: )

nije bas da mi jezik ne udara u zadnju stranu zuba
i pre negoli izvalim da sam okruzen oportunim beskicmenjacima
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!