Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324268#p2324268]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324266#p2324266]svejedno napisao:[/url]

moze to, teoretski, i bez zadovoljstva - promuckas i puf - eto sperme. sto je bitno da uzivas?

sa te strane je i muski orgazam, odn. -zadovoljstvo- prilikom orgazma greska prirode.
Ljudi se najradije laćaju neke aktivnosti, ako im ona prija. Seks bez zadovoljstva bi bio običan fizički rad, velika većina bi ga izbegavala, što bi smanjilo reprodukciju do nivoa istrebljenja. Sve je to zato priroda lepo udesila.
eto, deni je svojim uobicajenim zdravorazumskim pristupom problemu resio misteriju zenskog orgazma & zadovoljstva. a i muskog.

sad jos samo neko to da javi svim tim pop-kviz naucnicima .)
Korisnikov avatar
By KiWi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324266#p2324266]svejedno napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323692#p2323692]barni011 napisao:[/url]
..

ljudi moraju imat sex da bi postojali, stoga zenski orgazam. a i muski.

mislim, jebeno glupo pitanje - sto zene dozivljavaju orgazam.

..
Ti zaista ne kapiraš, zar ne?

Da li si ikada u nekoj prirodnjačkog emisiji, zoo vrtu ili nekoj farmi gledao kako se životinje pare? Da li ti se čini da ženke uživaju tokom seksa? Da li kokoška pokušava da se odbrani ili se još bolje namešta petlu? Da li lavicu pali to što posle skoro svakog parenja završi trudna i sa ranama od ujeda i ogrebotina?

Ako već tvrdiš da ženski orgazam postoji zarad razmnožavanja, kako objašnjavaš milione žena sa troje i više dece koje nikada u životu nisu doživele orgazam?? Šta, krešu se u nadi da će ga nekad osetiti? Ma važi ...

Uzmi neku literaturu o seksualnosti u srednjem veku i pogledaj da li se tamo pominju termini ženski orgazam, višestruki orgazam i njihova svrha u procesu začeća.
Korisnikov avatar
By svejedno
kiwi, cini mi se da ti zapravo ne razumes mene.

razumem ja pitanje, nemas brige.

..

aj ovako - sto muskarci dozivljavaju zadovoljstvo prilikom ejakulacije?

nepotrebno je i to sa evolutivne strane.
Korisnikov avatar
By KiWi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324275#p2324275]svejedno napisao:[/url]kiwi, cini mi se da ti zapravo ne razumes mene.

razumem ja pitanje, nemas brige.

..

aj ovako - sto muskarci dozivljavaju zadovoljstvo prilikom ejakulacije?

nepotrebno je sa evolutivne strane.
Čuješ li ti sebe?

Masturbacija ne bi postojala da ne postoji oksitocinskog fiksa. To je jedini razlog zašto muškarci masturbiraju.

Hajde da svedem na nivo nižih razreda osnovne škole, pošto tebi očigledno nije jasna važnost muškog orgazma:

Muški Orgazam = Ejakulacija = Oplodnja (ukoliko ejakulira u ženu)

(Ukoliko ne bi postojao)Muški Orgazam = Ne postiže se Ejakulacija = Nije postignuta oplodnjaOplodnja

U vreme kada je razum bio na nivou instinkta, čovek nije mogao sebi da kaže "Ti sad moraš da svršiš u nju, jer ćeš tako proširiti svoj genetski materijal, a samim tim i produžiti vrstu, svidelo se to tebi ili ne!". Ne zaboravi da se mi razmnožavamo na isti način kao i praistorijski ljudi ...

Ukoliko ti tvrdiš da možeš da svršiš a da pritom ne osetiš orgazam, imaš neki ozbiljan fiziološki poremećaj. Idi što pre urologu, nešto definitivno ne štima.
Korisnikov avatar
By scout_finch
al' tebe svejedno pita zasto muskarci osecaju zadovoljstvo prilikom ejakulacije? ni to nije neophodno sa stanovista evolucije? zasto bi osetio bilo sta prilikom svrsavanja? zasto cak nije neprijatno?
mislim da te on to pita.
Korisnikov avatar
By svejedno
mojne se ljutis, kiwi, nista ja tebe ne napadam.

..

ja samo kazem da zenski orgazam nije greska prirode - no da je priroda lepo uredila da se i zene i muskarci rado upustaju u sexualne odnose.

odn. da je odgovor na to pitanje prilicno jednostavan. scout ti je lepo vec objasnila na sta mislim.

..

zadovoljstvo postoji i bez orgazma prilikom sexa, inace.

uopste nije neophodno da muskarcu tokom orgazma bude vece zadovoljstvo nego tokom celog sexa.

tako da je to 'suvisno', poput zenskog orgazma. a i zene uzivaju u sexu i pre orgazma.

jel i to greska?

..

a ono pitanje - kako objasnjavam to da ima zena koje nikada nisu svrsile a imaju decu - objasnjavam losim sexom. dakle greskom ljudi, ne prirode.

sto se tice zivotinja - jesi li nekada imao ljubimca? meni se cini da prilicno uzivaju i zenke. macke npr. se nabijaju na sve & svasta tokom teranja. prija im.

..

pS. nisam sposoban da svrsim a da ne osetim orgazam. ali sposoban sam da dozivim orgazme bez svrsavanja ,)
Korisnikov avatar
By acid drop
Nemojte zaboraviti i to da žene imaju najmanje dve vrste orgazma. :awesome:
Korisnikov avatar
By scout_finch
imaju dve vrste i plus im nicemu ne sluzi. kuda ide ovaj svet. :lol:
Korisnikov avatar
By acid drop
Žene su prava misterija, zato ih i volimo. :love: :lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ma zene su stovrene da budu bludnice i iskusavaju posten muski svet, sve je to jos od eve pocelo. jbg tako smo konstruisane.
Korisnikov avatar
By acid drop
U svakoj od nas čuči po jedna raspuštenica.
Bog je energija satkana od ljubavi, vere i nade. Sve ono što nam dolazi sa vrela dobra je božije te tako i uzbuđenje. Antibog, kao neizbežni pandan, je negativna energija sa svim svojim refleksijama. Da li je seks poklon od Boga ili antiboga zavisi od kvaliteta samog seksa i konteksta u kome je nastao.
Kada snažno svršavam (prilikom seksa) osećam se bogovski. Masturbacija isključuje tu uzvišenost.
Korisnikov avatar
By smaug
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324080#p2324080]Hellas napisao:[/url]A ja misla da je neko otvorio ovu temu zato sto je posle dugog susnog perioda imao sex, kad ono ozboljn :sigh:.
Sti blesava pa covek pre neki dan poceo da posti. Naravno da je ozboljn. Cek da vidis kakva histerija ce da bude cetvrte nedelje posta :awesome:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324004#p2324004]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323999#p2323999]KiWi napisao:[/url]Nikako.

Jedino logično objašnjenje do kojeg su do sada došli je da je mala verovatnoća bila da bi praistorijska žena ikada prihvatila da je čereči praijstorijski čovek da od toga nema neke koristi.
Kiwi-barni...Barni-kiwi.

Drago nam je.

Opšte je poznato, kiwi, da je praistorijsko vreme vrhunac pokreta za ženska prava, dok arheološki nalazi nepobitno dokazuju prisustvo sigurne kuće na svakom ćošku (osim u Vinči i Lepenskom Viru gde su na svakom ćošku bile po dve sigurne kuće).
I da dodamo dragi kolega Marse da bas iz Vince potice izraz ćoškariti. Naime, na nekoliko pokretnih arheoloski nalaza, sa spoljne strane, na dnu vincanska grncarije, cupova i zdela lako je uociti na svetu najstrije pismo - Vincanicu iz koje se dalje, prelazom V u C i ostalim glasovnim promenama, razvila Cirilica.Zatim, na jednoj od zdela jasno je uocljiv zapis 'Onaj Mitar samo ćoškari'.
Ovaj, u ostalim zemljama nezabelezen fenomen je ne samo odlican dokaz da su Srbi u praistoriji bili pismeni nego i da su bili na visokom stupnju urbanistickog razvoja (bez kuca i ulica nema coskova).
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne želim da diskutujem više na ovoj temi. Ne shvatate da sve što nije evolucijski potrebno vremenom nestaje. Za par desetina hiljada godina ljudi neće imati slepo crevo, jer ishrana ljudi više ne zahteva varenje celuloze. Tako i orgazam. Da nije potreban, ne bi ga bilo.

Uostalom, proguglajte malo.

http://www.slate.com/articles/health_an ... _of_o.html
Korisnikov avatar
By IriS
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324004#p2324004]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323999#p2323999]KiWi napisao:[/url]Nikako.

Jedino logično objašnjenje do kojeg su do sada došli je da je mala verovatnoća bila da bi praistorijska žena ikada prihvatila da je čereči praijstorijski čovek da od toga nema neke koristi.
Kiwi-barni...Barni-kiwi.

Drago nam je.

Opšte je poznato, kiwi, da je praistorijsko vreme vrhunac pokreta za ženska prava, dok arheološki nalazi nepobitno dokazuju prisustvo sigurne kuće na svakom ćošku (osim u Vinči i Lepenskom Viru gde su na svakom ćošku bile po dve sigurne kuće).
:smeh:

mislim da me je cela zgrada čula kako se smejem :lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324266#p2324266]svejedno napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323692#p2323692]barni011 napisao:[/url]............
ljudi moraju imat sex da bi postojali, stoga zenski orgazam. a i muski.
ne moraju uopste vise imati seksualni odnos da bi se izvrsila reprodukcija
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324294#p2324294]Galateja napisao:[/url]Bog je energija satkana od ljubavi, vere i nade. Sve ono što nam dolazi sa vrela dobra je božije te tako i uzbuđenje. Antibog, kao neizbežni pandan, je negativna energija sa svim svojim refleksijama. Da li je seks poklon od Boga ili antiboga zavisi od kvaliteta samog seksa i konteksta u kome je nastao.
Kada snažno svršavam (prilikom seksa) osećam se bogovski. Masturbacija isključuje tu uzvišenost.
:up:

I da dodam, juce sam zalutao na deo foruma o BDSMGF feitisima, tu se lepo vidi na sta su ljudi spremni zarad vrhunskog orgazma.A najlepsi orgazam je onaj koji se desi u ljubavi dva bici. Gde je jedino pomagalo LJUBAV.

isječeno by mod jer je sporan post premješten u off

@Kiwi

pozdrav, citao sam sta si pisao ali ne vredi trositi energiju na ljude koji se poistovecuju sa zivotinjama a smatraju sebe inteligentnim bicima.
Ima ovde ljudi koji su nastali od majmuna a i vinske musice.
Korisnikov avatar
By svejedno
:lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324348#p2324348]KiWi napisao:[/url]Tako i orgazam. Da nije potreban, ne bi ga bilo.
pa kiwi, ja sve vreme to i pricam .)

..

samo sam malo banalizovao situaciju po principu okamove ostrice - najjednostavije resenje je najcesce najbolje - odn, moja teorija je prosto da je priroda udesila da orgazam prija i muskarcima i zenama da bi se rado upustali u sexualne odnose.

..

sus, nista specijalno, samo sam se malo igrao .)

..

@barni

chill, covece...inace, trebalo bi da proucis malo one linkove, potoji mnogo duhovnih praxi izgradjenih na sexualnosti.

neki ljudi misle da je i isus bio iniciran u neke od tih rituala.

ocu kazem, stvarno nije nova ideja.
Ako je seks poklon od nekog boga, onda sigurno nije od isfrustriranog neurotičnog Jahvea, već od Krišne. :party: Bar sam tako uvjeren, nakon što sam negdje na netu naletio na sljedeći ulomak:

Lord Krishna Makes Love

One warm evening, Lord Krishna rested in a circular place of numerous pleasure-lakes, full of flowers and tastefully sprinkled with aloe, saffron, sandal and musk. Imbued with the serene voluptuous beauty of the night in which the fatigues of passion could be laved away, he smiled, and, to summon Radha and her heavenly retinue of Gopis, he played upon his flute.

Radha, hearing the melody, remained still, like a tree, her mind dissolving in one-pointed contemplation. She recovered, assailed with passion which, combined with the luster of her body and the shimmer of her jewels, illumined the forest. Her Gopi companions, of equal excellence and beauty, followed, each of which were themselves accompanied by a following of many thousands, so that, in total nine hundred thousand beautiful women were hastening towards the point of sound.

The Lord Krishna saw with delight their alluring walk, majestic as the gait of tigresses manifold, which would have unseated the mind of a Yogi; for they were in the prime of their lives, ravishing, with loins and buttocks wonderfully great. The colour of their skin was of the champak blossom, their visage of the autumn moon and their hair held in place by a wreath of redolent jasmin. Smitten by Love's arrow Krishna felt such a thrill of rapture, he almost swooned.

Krishna took Radha first and proceeded to a pleasure house of flowers. Continually kissing, their countenances radiant with love, they lay on a flowery couch of delight whereupon Lord Krishna kissed her with a power-essence which breaks through thousands of lifetimes of conditioning. With absolute stillness in her heart and hurricanes of rapture burning in her limbs Radha succumbed to the love of Krishna and he to the even more remarkable love that she held in her voluptuous depths.

And with all the others too, simultaneously, Krishna rapturously brought his delight, assuming identical forms, duplicating himself many thousands of times over, embracing every one of the thousands of women, embracing every member of their impassioned bodies with his fervid limbs. Nine hundred thousand Gopis thus were enjoyed by as many Krishnas, the full number of those there in rapture coming to one million eight hundred thousand.

Lord Krishna's one pointed passion was utterly beyond mere sexuality. In it there was no fantasy, no desire, nor even emotion such as most humans know it. Neither was there thought or self-control. There was pure selfless abandon, he was utterly incarnate, to the tips of his fingers, which burned with total devotion to the annihilating beauty of Radha, igniting the boundless void of love within the hearts of the women and letting it free into the universe.

Everyone's hair was loose, clothing scattered, ornaments gone, minds unmade, mad with pure passion the million ecstasies shone as the beginning of the universe: for that indeed is what it was. There in the white-hot epicentre of sexual passion an entire new dimension was born, which is now available to superb lovers.

The dance of love continued for five hundred Divine years, each one of which is ten thousand times ten thousand human years, until it reached such an ultimate pinnacle of loving sexual devotion that the universe, vibrating in sympathetic ecstasy, caught light, and everything became as stars are. When this height had been reached, the gods with their wives and companies, in golden chariots, came together in the heavens to watch. Sages, saints, adepts, and the honoured dead, the heavenly singers and nymphs, earth-demons, ogres and various birdlike beings, gathered peacefully with their wives and husbands to see the magnificent sight.
Korisnikov avatar
By acid drop
Da, Krišna je bio pravi jebač. A ponekad fantaziram o Šivi... :drkanje:
Zašto se religija mora svugdje gurati? Šta niti se ne mogu pojebati, ali odjednom moram razmišljati o Bogu?

Mislim stvarno. Boli me kurac da je to i dar od Adolf Hitlera.

Koga. Boli. Kurac.
Свакако да је апстинирање и сматрање секса нечим прљавим, неприродним или увредљивим потпуно бесмислено јер би, на тај начин, тај исти Бог врло брзо изгубио следбенике. Наравно, под условом да временом не добију способност фисионе деобе или пупљења.

А чак и доживљавање секса као оправдану активност само уколико служи репродукцији је пут пун рупа и стрмоглавица. Да ли је онда дозвољено уживати у том прљавом чину? Колико је "кажњив" грех на лествици грешности и слична питања која се из тих примитивних ставова намећу...

АЛИ да је награда - јесте! :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2325623#p2325623]HalfJack napisao:[/url]Zašto se religija mora svugdje gurati? Šta niti se ne mogu pojebati, ali odjednom moram razmišljati o Bogu?

Mislim stvarno. Boli me kurac da je to i dar od Adolf Hitlera.

Koga. Boli. Kurac.
mene.

,)

..

salim se, ko sto tebe libo rac, ja volim da izucavam kama sutru npr i tome slicne stvari.

..

ocu kazem - ne mora.

al moze.
By Cathy9317
Potom reče Bog: "Da načinimo čoveka po svojemu obličju…". Dalje je sve jasno.
By Kragi
zivim i radim ono sto mi volja ne obaziruci se na 'hriscanske' norme. savrseno me se ne tice da svoj zivot i neke manire istog prilagodim religiji.
jedem sta hocu i kad hocu, jebem se isto tako, usivam dugmad i na crveno slovo ... i savrseno me zabole da li se to bogu dopada i da li odobrava :D
Narocito bih se zabrinuo za svoje mentalno zdravlje kada bih zivot podredio pravilima koji mi 'uskracuju' bilo sta a produkt su teorije nekih stolara, proroka, drvoseca i sl likova od pre dva milenijuma. :roll:
Korisnikov avatar
By *deni*
U stanovitom smislu seks jeste i đavolja rabota. Već smo se složili da čovek jeste najbezočnija i najnemoralnija životinjska vrsta na planeti, a njegova žudnja za seksom i telesnim užicima donosila je od vajkada grdne štete za celo čovečanstvo - preko beskrajnog niza pojedinačnih pogrešnih izbora - pogrešnih ljudi na pogrešna mesta - od primanja u radni odnos nesposobnih sekretarica - švalerki do situacije da naložnica, jebačica i konkubina vladara faktički upravlja celom jednom državom.
Takve su pojave prisutne uvek i svuda, na svim nivoima i među svim slojevima ljudi čineći nepopravljivu štetu čovečanstvu. I to samo zato što neko nekom seksualno odgovara. :yes:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!