Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Još koji dan iznad nule i nema više usranog snega... nadam se da neće više padati ove godine!
Korisnikov avatar
By Mars
Kojot u parku, pod snegom, malopre

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Krenuo on za mnom i da se igra, samo sto sam ja posle onog jesenjeg napada mahnite veverice na mene malo ladnuo sa diranjem divljih zveri...

Slika

Mnogo smanjio slike shack.
Korisnikov avatar
By Mars
Evo jedna veca

Slika

Bude tu svasta zanimljivo (npr. kako ume da udje u fight kada kuce njegovih dimenzija nasrne na njega, ALI zato kad se zatrci neko od onih sitnijih - tutanj u sumu brzom brzinom).

Takodje su mu nosili pecenu curku da jede na Tenksgiving :lood: Ono...AKCIJA. I njemu praznik...
Korisnikov avatar
By Mars
Snegovi beli opet veju...

:gotika:
Korisnikov avatar
By Mars
Kak su im slatke ove lopatice!

EDIT: kak se sporo otvaju slike sa ovog linka, grrr...

Ko će da stavi slike malih četnika u Srbiji? Orlando?
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Mećave svugde osim oko mene. :pljuje: Je l ja emitujem neku jebenu toplotu koja greje svaki grad u kome se nalazim?! :pljuje:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ne razumem ljude koji ne vole kisu ili sneg. Rodjeni ste u ovoj klimi, pola godine nesto pada. Zar ste stvarno svo to vreme lose raspolozeni zbog vremena?
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ćuti, pa ubiće me waldorfica da sad moram doći u BG, da vam ne bi padao sneg. :lol:
Korisnikov avatar
By Waldorf
i ja kažem dođidođi, prvenstveno da bi zajedno otišli u neki megamarket tehnike i vrištali kao šiparice u duJetu. a ako se sneg otopi, pa šta sad.. :P

elem, moj kraj sinoć kad se vraćah iz grada. navikla sam ove retke tretnutke sopstvene ljubavi ka beogradskom snegu da uslikavam. već danas bih najradije izašla napolje i posvala - i sneg i glupi nesposobni grad koji ne ume da se nosi sa time.

Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
FU snow.

Prija mi kad malo napada, čisto da zablista... ali ne i kada sam zatrpan!
Korisnikov avatar
By Hys.
Volim ja sneg, ali ne volim sto moram otezano da hodam ko po jajima da ne bih ljosnula; inace jako brzo hodam i osecam se zbog toga kad moram po ovom vremenu da izadjem kao da mi je neko vezao tegove za celo telo.

Pomisao da sutra treba da idem preko mosta me tera na muku :/
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!