Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mean95
Kako i o čemu pricati sa devojkom/deckom na prvom sastanku? Kako probiti led i neprijatnu tisinu? Imate li savet kako navesti nekog da opusteno prica, ili kako se opustiti ako ste i sami jos pod utiskom prvog sastanka sa dragom osobom? Mozete i sami prepricati neke dozivljaje sa vasih prvih dejtova :)
Korisnikov avatar
By Madonna
pa pričaj s tim na dejtu kao sa bilo kim da si izašao, opusti se, ne treba da glumiš nešto, budi ono što jesi, be yourself, just do it
Slika
Korisnikov avatar
By bothways
Pa ne znam, obično sam bio na dejtovima sa pričljivim ljudima, sa kojima ima o čemu da se priča, tako da se retko dešava ta awkward silence. Biraj ljude :)
Korisnikov avatar
By stefan19
^ yeah.

Samo opusteno i spontano.
Za svaki slucaj kazi nekom ortaku da te nazove u odredjeno vreme pa ako je dejt smor, samo kazes "e, nesto mi iskrslo kod kuce, moram da idem jbg" ;)
Korisnikov avatar
By SuperMario
Sta znam, ja nisam imao neki "ocajan" dejt. Koliko god da je neko dosadan, mozes iz pristojnosti potrositi sat vremena na njega i lepo se pozdraviti i otici. Mada, ta dosadna strana je po meni posledica treme, zbunjenosti i nepoznavanja suprotne strane pa je zapocinjanje bilo koje teme "pucanj na slepo"
Nekako, nikada nisam dozvoljavao sebi da kazem - ovaj je jadnik, ovaj je ovakav-onakav. Ipak, svi smo mi razliciti i ako zelis da te ljudi postuju - postovanje moras uzvracati. Tako je i na dejtovima.
Naravno, desavalo mi se da mi se decko ne svidi - ali to nije neki preterani razlog da ja pobegnem glavom bez obzira.
Zato, ja nikada nisam za instant dejtove tipa. razmenimo pet poruka pa idemo da se vidimo. Ja se najcesce duze dopisujem, upoznam osobu preko neta, bar koliko mogu pa onda vec imam neki uvid u interesovanja i moguce teme.
Korisnikov avatar
By taurus
Ako se svidite jedan drugome, pici prica sama, milion tema i bice opusteno... Ako ti se lik ne svidi ,moze da trabunja sta god, dzaba, gledaces samo kako da nestanes i nece biti opusteno nikako.
Korisnikov avatar
By Hys.
^nekad ti se neko svidi al stidljiv, smotan i zakopcan pa ne pici prica, sto kazes, sama od sebe.

mhm.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!