Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
nije svejedno...ali, oni koji su ocekivali korist u materijalnom smislu su uglavnom dobili limenku... a ako nije korist u m. smislu, ima toliko podvezica koje su mozda mnogo gore :)))

elem, okruzena sam ljudima koje volim, postujem, cenim i obozavam - u svakom smislu...mislim da se cenimo medjusobno :))
Korisnikov avatar
By bern
pih, kako ste bezdušni.
By friendly2
Ljudi uglavnom cene nekoga dokle god imaju koristi. Pa makar to bila korist zabavljanja u drustvu.
Korisnikov avatar
By Blady
Btw da odgovorim.
Tacno je vcin delom, ljudi ce te uvek ceniti dokle god imaju neke koristi.
Ako te ne cene, onda ce ti se ulizivati zbog istog.
Bilo da je materijalna korist ili emotivna.
Korisnikov avatar
By bern
pa jeste li onda naučili prepoznati te silne ljude koji vas cijene samo dok ste im od koristi?
Korisnikov avatar
By Blady
Pitanje da li se moze nesto uraditi povodom toga? Da li ih odstraniti u potpunosti ili ne..?i da li ih mozes odstraniti u potpunosti..
Jer je to tako svuda, i kada je u pitanju posao, ljubav itd...
Da bi to skontao, za neke ti je potrebno dosta vremena.
Korisnikov avatar
By bas bleu
ako te cene samo dok imaju koristi od tebe onda te zaista ne cene nego iskoriscavaju. i sta bese onda pitanje?
Korisnikov avatar
By Blady
^ cesto ume biti mix svega toga..
Mozda te cene zbog nekih stvari, a mozda te zbog ovih drugih stvari iskoriscavaju.
I sta onda?
Korisnikov avatar
By Blady
Eh, ako da je tako jednostavno... :)

Btw, moram dodati da postoje ljudi koji ce te ceniti bez ikakvih pizdarija.
Ali koliko sam obracala paznju, sve se vrti oko koristi.
Korisnikov avatar
By mega therion
Oni
koji su ocekivali materijalnu korist su dobili shipak... Niti cenim niti podrzavam vidove prijateljstva koji se baziraju na medjusobnom materijalnom koriscenju. Svoje prijatelje cenim i postujem, bitno mi je da su u sustini dobri ljudi sa kojima mogu normalno da razgovaram. Daklem ne slazem se sa nazivom teme.
Korisnikov avatar
By Madonna
oni! pa dramska pauza, koji su očekivali :krezavi:

ont: ljudi ne, pizde da
Ne mora da uvek bude tako ali ima dosta situacija u kojima te ljudi naprosto obozavaju ako imas novac, moc ili sta vec.
Imam slucaj u mojoj porodici. Otac je u jednom periodu imao jako uspesan biznis i svi su ga obozavali. Pola grada ga je zvalo da bas sa njima izadje na kafu itd... tapsali ga po ramenu i tako to. Kako je biznis propao, a on ostao bez para nestali su svi. Jos su poceli da ga olajavaju i sazaljevaju. Tudja muka i nesreca su nasem narodu najsladje stvari... i onda kao jao jadan on, kao zale te, a nasladjuju se.
Inace znam ovde kod mene po gradu dosta likova, decu tih lokalnih bogatasa kako se druze i kao luduju i te fore iako nista zajednicko nemaju osim novca. Nisu oni nista posebno bogati ali za ovu siromasnu zemlju imaju malo vise od bednog proseka.
Korisnikov avatar
By svejedno
zavisi od osobe, ja bih rekao.

mozda gresim.
Korisnikov avatar
By stefan19
Ti koji su s' tobom iz koristi te nikad nisu ni cenili. Samo su te muzli i smatrali budalom dok si im dozvoljavao/la, a kad nema vishe sta da se muze jednostavno te napuste.
Korisnikov avatar
By antibiotic
zavisi kakva je "korist" u pitanju. postoji obostrana korist , u poslu np, ili ona "emotivna" korist kod partnera. to je ok. druzim se sa nekim jer mi, recimo, predstavlja intelektualni izazov, a i to je neka korist.

najgora korist je verovatno ona gde samo uzimas, a (skoro) nista ne dajes za uzvrat.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!