Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By miliko
Originally posted by Dante

Nemam fizički kriterijum.
Debeli muškarci, ili debele žene, mršavi muškarci, ili mršave žene - svejedno mi je. Na kraju dana je um, dobro srce i smisao za humor ono što me natera da ostanem i što me uopšte i privuče. I što mi je - lepo.

Gojazni ljudi, su mi nešto drugo (u smislu morbidno gojazni), to mi je malo groteskno i mislim da treba pomoći takvim ljudima, čisto radi zdravijeg psiho-fizičkog života.
Pravi odgovor vazno je ko je kakav covek i sta nosi u sebi.
Korisnikov avatar
By Galateja
Nekima stoji lepo, drugima ne, nemam generalni stav. Važna mi je aura i ono ispod aure a sad u koliko kilograma je sopakovano to ispod manje je bitno.
Meni debele devojke nisu uopste privlacne cak mi je nekako bljak i zamisao na sex sa tako punijim.Naravno da izgled nije ono jedino sto ta neka osoba treba da ima ali to je ono prvo sto primetimo i jos ako je na taj izgled se i druge kockice uklope e onnda super:)
Korisnikov avatar
By gnossi℮nn℮
Ne znam, meni su generalno privlačne jako vitke, one koje većina smatra premršavim, ali sam bila zaljubljena do ušiju i u jednu koja je imala višak kilograma. Dobro joj je stajalo. Zavisi od osobe.
Korisnikov avatar
By Darling
Do 10 kg viška, mouže! Šljepneš, da puca...zatim stegneš, pa mesiš, uuuh! :pervert:

:giggle:

...i naravno da je bitan ceo "paket" :trep:
Korisnikov avatar
By Madonna
meni je, recimo, adelae skroz privlačna u onom spotu za cold shoulder pre nego što je nabudžila produkciju, kad su joj zubi bili žuti, dok je imala 15 kg sala u faci i bradu što na dupe liči, žute zube i kripi šminku, kao ona bolesna reklama za graciju sa nekom belom ribom za ogavnim i strašnim zubima
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2421358#p2421358]MDNA napisao:[/url]meni je, recimo, adelae skroz privlačna u onom spotu za cold shoulder pre nego što je nabudžila produkciju, kad su joj zubi bili žuti, dok je imala 15 kg sala u faci i bradu što na dupe liči, žute zube i kripi šminku, kao ona bolesna reklama za graciju sa nekom belom ribom za ogavnim i strašnim zubima

:lol:

kao odgovor na temu:

mogu biti privlacne, ali ne sexualno
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
to svakako

inace, uvek me zadivi koliko ima izuzetno pokretljivih i talentovanih debelih devojaka na plesu
Korisnikov avatar
By Sad Princess
ja sam sama imala 68 kilograma i izgledala sam,kako to moji roditelji kazu kao prava sremica a mojoj devojci se to vise svidjalo nego sad,kaze da sam suva ko grana i da jedem manje od njene macke...nije dobro ni jedno ni drugo a lepa zena ili ruzna zena se ne gleda samo po salcetu oko struka vec po mnogome cemu..
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Jedva sam docekao da se oslobodi mesto u busu, samo sam se okrenuo i rekao joj sedi. Do tada je sedela na mojim bubrezima.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja sam smrsala oko 10 kg i dalje se osecam debelom.. i i dalje mi nije jasno da se devojke mogu naloziti na mene.. kontam da je to sve stvar mozga..ima dosta punijih devojaka za koje mogu da kazem da su prelepe, ali nisu mi sexy i privlacne.
cudan neki mozak ovaj of mine
Korisnikov avatar
By Blady
Volim da se zagnjurim medju njene buljagere
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!