Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Domino

1. Dominacija je moj svet! Kad se popnem kuchkici na grkljan i pochnem da radim sklekove, ona samo mumla i moli za josh. A ako kita slucajno ispadne iz usta od brzine jebanja, on samo zanegoduje i zarezi kao nekakva ulichna kerusha kad joj se otme koska i brze bolje ga strpa nazad u ljubavni kanal. Turam mu i kurac i shaku u iznutrice.
1
20%
2. Volim da dominiram, udelim po koji shamar, ali nije neizbezno za dobar seks.
2
40%
3. Volim da me tip dominira, poneki shamarcic ili da mi slappuje guzu.
2
40%
4. Zivim za to da mi tip izrazbija brnjicu. Da zavitla mi kozni bitch oko tanke gushe i da me tera da puzem po podu dok cvilim i kmechim za milost. Da mi se crvene obrazi i guzica kao bulka dok i dalje klechim ispod njega i strpljivo chekam naredjenja
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By stefan19
Neki dan chatujem na gs i malo malo pa oglas ide"ponizan trazi gospodara da ga lipachi". Onda "gospodar za nevinu devojchicu da joj pokidam brnjicu..."
Onda me kontaktira lik, 25 god, fin, kulturan moram priznati... Onako, deluje normalan, nenabedjen.
Pa i on pochne, brate pali me kad me lik dominira... Kad dodjes u Srbiju ja cu biti tvoja zena. Ima da ti peglam i kuvam brate, sve kako ti kazes". Ja jos malo nastavio iz razonode "moze... Dok gledam tekmu i pijem pivo, ti da mi klecish medju nogama i radish". A on se primio i uziveo da ne moze gore.
Vice, da brateeee, bicu tvoja zena. I kad nisam dobar slobodno mi opizdi shamarchinu preko brnjice da mi pizda bridi naredna tri dana.

Dakle pitanje -- da li ste primetili da dominacija na gay sceni postaje popularnija?
Jos bolje, koliko ste sami u dominaciju?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
1. dominacija nije nesto sto podleze popularnosti/...ja se nadam, barem.
2. druga stvar... niko ko je istinski submisivan nece osloviti potencijalnog partnera sa ,,brate''. To je abrem stvar dushevnog osecaja.
3. ta poplava laznih Gospodarica i Gospodara ne moze a da mi ne ide na jajnike, jer, kako da kazem, obicno nema tu mnogo price o brnjicama i lipacenju, sta god poslednje znacilo

ako se d/s ili bdsm kontekst izrabljuje, to je valjda samo zato sto ljudi imaju potrebu da se ,,na prvu'' profilisu, tj. da profilisu svoje prohteve sve u cilju da neko odgovori na njihovu ZELJU na ,,odgovarajuc'' nacin.

tuzno, vrlo tuzno.
Korisnikov avatar
By badu
Mene ovo poCeća na jedan oglas koi je drugarica videla u svom selu, kod kafane:
tiram jarca na kozu.
By Kragi
Ti sad ne pricas o necemu sto se zove soft sm nego o stvarima koje su extremnije.
Cinjenica je da ne postoji sex bez dominacije samo je nekad slabo izrazena i neprimetna a nekada bas ocigledna.
Ne volim bilo kakvu teatralnost u sexu jer imam utisak da bih se vise smejao nego kresao pa su mi i zesci oblici dominacije strani. Volim je u meri u kojoj je dovoljno voditi ugru sa partnerom istih ocekivanja.
Dakle klasika :zev:
Korisnikov avatar
By stefan19
Haha kojim suggar daddijem? Imam ih nekoliko ali nishta bez srpske klozetirane ozenjene salame :lol:
Korisnikov avatar
By stefan19
Haha kojim suggar daddijem? Imam ih nekoliko ali nishta bez srpske klozetirane ozenjene salame :lol:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
nisam imao priliku da dozivim sex sa nekim ko je iole dominantan, taman kad pomislim e ovaj je sirovina, on izvali nesto kao, jel ti udobno?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!