Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By mitrandir
Uz Simpsons i South Park, gledam i The Game of thrones i The Walking dead a skoro sam otkrio i Haven i Primeval.
Korisnikov avatar
By Srklet
čini se da ću ipak pogledati 'girls', frend me je uspio uvjeriti tako što mi je pustio prvu epizodu. :jutro:
Korisnikov avatar
By bas bleu
gledala ja, ne na tv vojvodina doduse. mislim da ima dve sezone so far. ok je. nije kao the killing i bron/broen ali moze da prodje.
Korisnikov avatar
By Tungi
Skinuh neki dan Misfits, jedva čekajući da gledam, kad ono british.. Ne mogu ja to, pa da je ne znam koliko dobra serija.
Korisnikov avatar
By gossip

"guys think about it, we got a preview on what nina and ian actually do... man i love them together! <3" :lol:
Korisnikov avatar
By Herald
El znas mozda kako je uspela da ih pripitomi??? Ma ne, to nam nisu otkrili.

Al je bilo bolesno kad se trudnica porodila a sin je upucao da se ne preobrazi. Jos gore kad je muz dosao da je vidi tako mrtvu a nasao zombija napumpanog stomaka. YOmbi je smazao i olizao pod.
Korisnikov avatar
By Herald
:lol: To su samo dve scene, ima tu jos svasta.
Korisnikov avatar
By acid drop
volim the x-files, twin peaks, la usurpadoru, skins...
By Simor
@bas bleu, pošto nisam odledao drugu sezonu danskog The Killing: da li je treća sezona pričom nezavisna od prethodne sezone ili se nastavlja?
Korisnikov avatar
By Hys.
Pogledala 1 sezonu danskog The Killing, prvih 10 epizoda jednu dnevno a ostale manje vise u ova dva dana :awesome:

Skinula 2 sezonu i vec vidim sta cu raditi narednih par dana.

Inace, odusevljava me skandinavska fotografija <3

A sada, bacam se na drugu sezonu :cheer:
By filipkum
Gledam Walking dead, komediju Happy Endings, a trenutno se zanimam i korejskim komedijicama, smesno znam, ali mi se svidjaju...
By Simor
Super. :) Hvala ti! Predstojeći blagdani će biti ispunjeni.
Korisnikov avatar
By smaug
Ja bih da preporucim Call The Midwife.
To nije kul serija kao sto je npr gore pomenuta The Killing.
Ali mi je po gustu jer je skroz BBC i izuzetno je duhovita i bavi se istorijskim periodom (a i temom) koji je prilicno zanemaren. I bazirana je na istinitoj prici.
''The plot follows newly qualified midwife Jenny Lee and the work of midwives and the nuns of Nonnatus House, a nursing convent, coping with the medical problems in a deprived area of East London in the 1950.''

Pominjem sad jer bbc daje christmas special epizodu ove serije u utorak.
Korisnikov avatar
By Waldorf
e,ja se kanim do danima da odgeldam. drugarica trenutno lektoriše prevod knjige na kojoj je serija zasnovana, pa se kikoće danima i stalno mi viče da bacim pogled. znači još jedan plus u "ZA" koloni.. :D
Korisnikov avatar
By barni011
preporucujem seriju Sherlock Holmes, bila ove godine na BBC one
radnja 21 vek
potpuno drugaciji prikaz Holmsa nego ranije
Mozda i najbolja serija koju sam gledao ove godine
By NatashaMTF
Kao i svaka prava fenserka, Sex and the city doživljavam kao svoju ličnu TV bibliju, iako sam je gledala uvek na preskok, pošto ju je emitovalo 100 televizija u svim mogućim i nemogućim terminima... Osim toga...Gotovo redovno gledam onu detektivsku seriju Monk na univerzal kanalu, Očajne domaćice sam ranije gledala kad su išle na RTS, samo zbog Felisiti Hafman prevashodno (od TransAmerike je doživljavam kao ličnu boginju, izbriljirala je kao Sabrina Ozbern...)... Inače nisam jedna od onih žena što religiozno prate serije....
Korisnikov avatar
By horus.
korejsku "gay" seriju ,,life is beautiful"...
Korisnikov avatar
By KiWi
Boston Legal ... eto kakav sam ja dinosaurus :(
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!