Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *Sandra*
nisam sigurna da bi ovo trebalo da stoji u "Zezanje i opustencija", mozda bolje u "Ljubav i seksualnost". mislim ovo ipak nije neka tema za zezanje, sta znam... osim ako si ti hteo da bude zajebancija?
Korisnikov avatar
By Blady
Ne bih kenjala pred partnerom, ono da gleda kako mi govno izlazi iz dupeta.
Korisnikov avatar
By *Sandra*
^ you would take a dump in front of him, and/or would like that he does the same in front of you?
Korisnikov avatar
By stefan19
Da, zavisi od partnera. Na primer sa Robertom sam bio toliko komotan da sam i kenjao pred njim. Now that I think of it, mozda me je zato i varao :smeh:
Korisnikov avatar
By nsc
kao sto Bleki rece, to je jedina stvar koja bi mi smetala i vice versa - koju ne bih da gledam
ja inace volim da gledam ljude dok se tusiraju, pa i da pripomognem, a ne smeta mi ni da me gledaju
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
a sto se svi uhvalili za wc :lol:

ne znam.. ne bih bas da me razgleda dok se depiliram.. ne zato sto me sramota samog cina, vec zato sto to radim epilatorom i onda vristim i psujem sve redom..

ali ne stada u kategoriju da to bas nikad ne bih uradila..

a ovo za tusiranje mi nije jasno.. skroz hot.. ti ga nateraj da se zajedno tusirate i problem resen
Korisnikov avatar
By Miss Marple
svidja mi se sto se ova tema pretvorila u "Da li biste kenjali pred partnerom"

:lol:
Korisnikov avatar
By gossip
well if that is his wish... :lol:
a i nikada necu kenjati van wc solje tako da tesko da ce to da vidi :D
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2476743#p2476743]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]a sto se svi uhvalili za wc :lol:

ne znam.. ne bih bas da me razgleda dok se depiliram.. ne zato sto me sramota samog cina, vec zato sto to radim epilatorom i onda vristim i psujem sve redom..

ali ne stada u kategoriju da to bas nikad ne bih uradila..

a ovo za tusiranje mi nije jasno.. skroz hot.. ti ga nateraj da se zajedno tusirate i problem resen
Zar tolike muke imas? :smirk:
Pretpostavljam da ja onda imam srecu veliku.. ^^
Korisnikov avatar
By bothways
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2476657#p2476657]Anhedonie napisao:[/url]prodje stid vremenom
takoe!

Idealno je da polako popustaju te "represije" i da u jednom trenutku ne bude niceg stidnog. Nisam jos nikad dosao do tog stadijuma, te ne znam da li bih to mogao... Ali bilo bi lepo biti skroz opusten pred nekim, bez razmisljanja o tome kako ce tvoja idiosinkrazija da deluje na njega.

U svakom slucaju, cudi me da jos nije ovde postavljeno ovo:
Slika
Mislim da bas pase temi. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!