Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Bivse ljubavi se tesko zaboravljaju, pogotovo kad se nezvane, niotkuda vrate u nas zivot.
Ovo se meni desilo sa Robertom, prvim i jedinim deckom koga sam stvarno voleo i za kim sam suzu pustio.

Imao sam 19 kad smo se upoznali. Neisktvo je ucinilo svoje i slepo sam se zaljubio. Racionalizovao sam mnoge crvene zastavice kako bih opravdao vezu koja je od pocetka bila osudjena na propast. Sem dobrog seksa, nisimali mnogo zajednickog. Za godinu dana veze me je prevario dva puta i tad sam odlucio da raskinem. Ovo iskusvo me je povredilo ali i promenilo. Posle njega sam prestao da verujem u monogamiju.
U medjuvremenu smo obojica napustioi San Diego. On se preselio u London a ja u Washington. Nismo ostali u kontaktu. Nakokn godinu dana sam cuo od druga da se i on oreselio u Washington. Za tri godine koliko je bio ovde nisam ga ni jednom video. Onda je prosle godine otisao nazad za San Diego.
Zajednicki prijatelj mi je rekao da se Robert raspitivao za mene pa sam mu ja prosledio pozdrav. Jedna stvar je vodila do druge pa Robert i ja pocesmo da se dopisujemo drugarski.
I pre par meseci dodje on u DC poslom i dogovorimo se da se vidimo.
Otisli smo na rucak, pricali kao da se znamo sto godina. Razlika u kvalitetu konverzacije (poredeci sa onom dok sobili u vezi) je bila vise nego ocigledna. Imali smo dosta zajednickih tema i lepo smo se slagali.
Sutradan otidosmo na kafu, a posle kafe u park. I tu se ljubili na klupi i vatali.
Od tad se cujemo preko maila, ali je on insistirao da se cujemo preko skajpa. I cini mi se da sto sam opusteniji to je on zagrejaniji. Neki dan mi je poslao email da zeli da se cujemo preko skajpa jer ima nesto vazno da mi kaze.
Rekao je da je odlucio da se preseli nazad u Washington pocetkom sl. godine i da bi zeleo da zivimo zajedno ponovo i da budemo u vezi.
Na to sam mu odgovorio da i ja sledece godine zavrsavam faks i da dobijam stalan posao te zelim da zivim sam u svom stanu i da imam totalnu slobodu i odgovornost.
Razumeo je to ali i dalje se nada da ce izmedju nas biti neceg vise. Dolazi krajem novembra i zeli da se opet vidimo.

Ranije sam razmisljao kako bih se osecao da ga ponovo vidim... Mislio sam da bi mi srce iskocilo iz grudi od uzbudjenja. Sad se osecam potpuno suprotno. Ne bih imao nista protiv da se pojebemo ali sam totalno ravnodusan prema vezi. Nit me privlaci nit me odbija ta pomisao.

Da li ste imali slicna iskustva? Obnova veze sa bivsim, da ili ne? zasto da a zasto ne?

U momo slucaju je DA zbog vruceg seksa i njegove debele shkotske neobrezane salame koju iz ruku/usta/dupeta ne bih ispustao.
NE jer je vec veza sa njim izvakana i jednostavno nije to to... Znam ga vec i nema varnice i leptirica. Sta vi mislite?
Korisnikov avatar
By bern
meni je ex predložio seks u nekom svom ludilu. mi smo imali mnogo stvari koje su nas povezivale, ali kad je to puklo, i kad je prošlo vrijeme... pomisao na seks sa njim meni je bila vrlo strana i neobična (odbio sam predlog).

moje je mišljenje da treba poznavati sebe. ako su ti "varnice i leptirići" zapravo drugi izraz za erekciju, i misliš da si na "sigurnom" što se tiče osjećanja, što da ne? a ako su "leptirići" emocije, onda mislim da te čeka nepotrebno jebenisanje sa sopstvenim osjećanjima, koje nije vrijedno seksa.
Korisnikov avatar
By Hys.
^istina :)

To sto si pomenuo kako ti je pomisao na seks sa njim bila strana i neobicna, tako se i meni desilo sa jednom bivsom sa kojom sam bila dosta godina zajedno, dok kada je jedna druga u pitanju, pomisao na seks sa tom osobom mi nije uopste neobicna.

Valjda zavisi od odnosa, kako se zavrsilo i zbog cega itd.
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Taman sam mislio da si otvorio "razumniju" temu, iskocila je debela salama koja hoce da ti urnise telesne otvore.
Oh, well.
MIslim da je jedna od mojih tema bila slicna ovoj.
Ja sam sa zadnjom curom raskidao 3 puta, svakog narednog sam se osecao gore.Nicega tu nije bilo i bas mi je padalo krivo. Mladost-ludost.
Sa prvim deckom nisam u kontaktu. Retko kad pomislim na njega. Verovatno mi opet ne bi bilo svejedno da ga vidim. Emocije su sranje! O seksu sa njim ne razmisljam.
Ne treba mi to.
E, sad, sa deckom sa kojim sam bio najduze sam raskidao isto 3 puta. On je u fazonu letargije, mrzi ga da trazi nekog novog jer mu je zivot ionako previse iskomplikovan. Ja sam tog zadnjeg puta bio sa njim jer me je previse stvari cekalo oko faksa i potencijalnog posla i nisam hteo da kroz to prolazim sam. Trebalo mi je utehe. On je to znao i nije se bunio. Jedino zbog njega verujem u prijateljstvo posle veze. Seks sa njim je definitivno bio posebna kategorija, ali emocije nisu. U tragovima su.
Proslost je proslost, Stefane. Mogu da je postujem i razumem, ali je ne volim zbog jedne stvari-nikad ne znas kad moze da se vrati i ujede za dupe. Ako zelis novu buducnost (koju bi hteo da krojis sam), sa prosloscu popij kafu, ispricaj se, udahni i izdahni nekoliko puta, pozdravi se uljudno i izadji iz kafica. Sibnuce te hladan vazduh napolju, ali navici ces se. Samo koracaj. Neka proslost bude tamo gde treba da bude-iza tebe.
MOje misljenje.
Korisnikov avatar
By bothways
Imao sam u dva navrata sex sa (istim) ex-om. Ali posto je to bilo 3 (i skoro 4, drugi put) godine posle raskida, nije bilo niceg weird ni sa jedne strane. It was just a friendly fuck or two, posto smo ostali drugovi. :)
Korisnikov avatar
By ilija f
Imao sam ja redovan sex sa jednom ex, i bilo je više nego ok, ali smo oboje bili svesni da je samo bio sex, a ne ništa više. Koliko sam shvatio, on bi s tobom vezu, a ti samo njegovu kobaju, pa pazi da ne dođe do nesporazuma i komplikacija.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
jednom mi se desilo, opravdavam to mladim godinama jer mi se može da to tako opravdavam i gotovo.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
jednom i nikad vise.. ja rascistila sa osecanjima, a ona ne.. onda sam ja ispala skot zato sto sam joj "dala nadu" iako sam sve vreme pricala da sam zaljubljena u drugu osobu..

a sto se tvog slucaja tice.. ocigledno su osecanja nestala, zasto bi onda obnavljao vezu?
Korisnikov avatar
By constantine
citao sam ceo tekst a nigde se ne poninje parizer :sigh:

stefi mozda se promenio Rodrigez e sad mozda ti kao dobra Huanita treba da mu pruzis jos jednu priliku (svaka spanska serija se happy zavrsi)
Korisnikov avatar
By ilija f
^ahhahahahaha ali se pominje kobaja :D :D :D
Korisnikov avatar
By nsc
kad smo se sreli, ja sam imao 35god, on 21
posle 3god zajednickog zivota i odlicnog sexa, emocije su pukle, posle 5-6 meseci smo nastavili cisto sex kombinaciju i trajalo je vise od 2god
pravila u zivotu nema, svaki je slucaj unikat
mlad si, lep i uspesan, mozda je ipak bolje da nastavis dalje bez osvrtanja
Korisnikov avatar
By stefan19
Hvala svima na zanimljivim komentarima, sve sam procitao.
Ne planiram da mu se vracam. Seks varijanta mozda ali veza ne.
Nema vise tu hemije i poverenja neophodnog za vezu. Ono sto se zavrsilo ne treba dirati opet.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!