Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2474067#p2474067]Herald napisao:[/url]Samo je Loarem bio iskren i rekao da voli genocidasa Antu. Ostali se skrivaju iza taburea. :awesome:
Osobno, ja bi radje da je Ante zavrsio u zatvoru, jer to bi bilo bolje za Hrvatsku. Sve sto slama ponos jedne nacije i sto ju ponizava u ocima svijeta je dobro za nju. Ovako samo Srbi profitiraju, bez da to uopce znaju. A sva ta srpska frustracija jednom sasvim legitimnom i legalnom sudskom odlukom proizlazi iz toga sto se ne zelite suociti sa vasom prosloscu i mislite da ce vam biti lakse ako se krivnja nekako izjednaci. Od tuda i dolaze ovakvi radikalni stavovi, i to, da stvar bude strasnija, od pedera i kvazi-liberala. Naravno da isto vrijedi i za Hrvate, ali nikako u istoj mjeri. Ni Srbi ni Hrvati se ne zele suociti sa svojom prosloscu, ali Srbi svakako imaju da se suoce s mnogo vise toga. Prije svega se trebaju suociti s time da su vlastorucno odgovorni za rasturanje Jugoslavije i rat, i da je njihov nacionalizam zapalio sve ostale nacionalizme.

Da je Srbija tako htjela, rata ne bi bilo. Sto se ne moze reci ni za jednu drugu naciju na prostoru bivse Jugoslavije. Sto je najvise jadno u citavoj prici, upravo je srpska politika ostvarila zelje hrvatskih nacionalista - progon Srba iz Hrvatske.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2474220#p2474220]Laerem napisao:[/url] ......proizlazi iz toga sto se ne zelite suociti sa vasom prosloscu i mislite da ce vam biti lakse ako se krivnja nekako izjednaci. Od tuda i dolaze ovakvi radikalni stavovi, i to, da stvar bude strasnija, od pedera i kvazi-liberala. .....
Tko su ti u drugom licu mnozine? od kojih srpskih pedera i kvazi-liberala dolaze "ovakvi radikalni stavovi"? samo pitam.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2474220#p2474220]Laerem napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2474067#p2474067]Herald napisao:[/url]Samo je Loarem bio iskren i rekao da voli genocidasa Antu. Ostali se skrivaju iza taburea. :awesome:
Osobno, ja bi radje da je Ante zavrsio u zatvoru, jer to bi bilo bolje za Hrvatsku. Sve sto slama ponos jedne nacije i sto ju ponizava u ocima svijeta je dobro za nju. Ovako samo Srbi profitiraju, bez da to uopce znaju. A sva ta srpska frustracija jednom sasvim legitimnom i legalnom sudskom odlukom proizlazi iz toga sto se ne zelite suociti sa vasom prosloscu i mislite da ce vam biti lakse ako se krivnja nekako izjednaci. Od tuda i dolaze ovakvi radikalni stavovi, i to, da stvar bude strasnija, od pedera i kvazi-liberala. Naravno da isto vrijedi i za Hrvate, ali nikako u istoj mjeri. Ni Srbi ni Hrvati se ne zele suociti sa svojom prosloscu, ali Srbi svakako imaju da se suoce s mnogo vise toga. Prije svega se trebaju suociti s time da su vlastorucno odgovorni za rasturanje Jugoslavije i rat, i da je njihov nacionalizam zapalio sve ostale nacionalizme.

Da je Srbija tako htjela, rata ne bi bilo. Sto se ne moze reci ni za jednu drugu naciju na prostoru bivse Jugoslavije. Sto je najvise jadno u citavoj prici, upravo je srpska politika ostvarila zelje hrvatskih nacionalista - progon Srba iz Hrvatske.
Ja sam ne razumem kako se ljudi bolesno vezu za neku nacionalnost. A kad neko voli i postuje genocidasa haaa? To je skandal. Skandal Learem! Gledaj da se korijujes, ne valja ti to. :sesir:
meni se cini da se u histeriji all over the place oko oslobadjanja gotovine i markaca (btw, ljudi pod njegovom komandom su poubijali mnogo vise civila ali s obzirom da nije toliko mitologiziran kao gotovina, to se bas i ne percipira :roll:) nedovoljno obratila paznja na cinjenicu da je zalbeno vijece srusilo lose iskonstruiranu optužnicu carle del ponte. koliko sam uspio upratiti (a nije da me bas jaaako zanima ^^), optuznica je bila traljavo odradjen pravnicki posao, u kojem je postojanje UZP-a ovisilo o tome moze li se dokazati prekomjerno granatiranje. :zid:
u osnovi ne cudi sto su reakcije i hrvatske i srbije tako slicne (samo sa sebi specificnim predznakom) u svojem lamentiranju iz pozicije kozmicke pravde. ali da bi se na sudu postigla pravda, potrebno je znati i pravo.
na kraju se pokazalo da je tuziteljstvo odigralo i procijenilo lose, em po tome koga su optuzili em kako su ih optuzili. dakle, u haagu se itekako moglo i trebalo osuditi nekoga iz hrvatske za zlocine koji su se dogodili tijekom i nakon oluje, ali bas i nije bilo smisleno ici na tri generala nakon sto su umrli civilne vodje (tudjman i susak) koji su zapravo trebali biti na sudu. well, zasto se nije nastavilo civilnom linijom i sudilo tadasnjem ministru policije ivanu jarnjaku?
to sto je netko iz vrha hrvatske politike fakat trebao biti osudjen za zlocine nad srbima ne moze biti dovoljno opravdanje zelje da se onda osudi bilo tko i bilo kako. nema ni u tome pravde, pa ni one kozmičke. ;)
pa očito je da se desilo namjerno ^^ nisu ljudi čitali tisuće i tisuće stranica pa slučajno donijeli odluku. ;)
ili ćemo produbiti teoriju zavjere: carla del ponte je namjerno napisala pravno tupavu optužnicu protiv ljudi za koje je znala da ih za ono što ih tereti i kako ih tereti ne može osuditi, pa je onda i godinama blokirala pregovore hrvatske s EU, da bi na drugostupanjskoj presudi sve bilo razotkriveno, a sa ciljem...? :smirk:

meni je fakat smiješno da se - nakon svega - ova presuda uzima kao nekakav krunski dokaz ili čašoprelijevajuća kap da ICTY nije najdivniji i najpravedniji sud na svijetu koji ce muljaljuci godinama po balkanskim govnima izaci s druge strane kristalno cist. u tome se ogleda nacionalistička ostrašćenost.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2474273#p2474273]Popeye napisao:[/url]meni se cini da se u histeriji all over the place oko oslobadjanja gotovine i markaca (btw, ljudi pod njegovom komandom su poubijali mnogo vise civila ali s obzirom da nije toliko mitologiziran kao gotovina, to se bas i ne percipira :roll:) nedovoljno obratila paznja na cinjenicu da je zalbeno vijece srusilo lose iskonstruiranu optužnicu carle del ponte. koliko sam uspio upratiti (a nije da me bas jaaako zanima ^^), optuznica je bila traljavo odradjen pravnicki posao, u kojem je postojanje UZP-a ovisilo o tome moze li se dokazati prekomjerno granatiranje. :zid: u osnovi ne cudi sto su reakcije i hrvatske i srbije tako slicne (samo sa sebi specificnim predznakom) u svojem lamentiranju iz pozicije kozmicke pravde. ali da bi se na sudu postigla pravda, potrebno je znati i pravo.
na kraju se pokazalo da je tuziteljstvo odigralo i procijenilo lose, em po tome koga su optuzili em kako su ih optuzili. dakle, u haagu se itekako moglo i trebalo osuditi nekoga iz hrvatske za zlocine koji su se dogodili tijekom i nakon oluje, ali bas i nije bilo smisleno ici na tri generala nakon sto su umrli civilne vodje (tudjman i susak) koji su zapravo trebali biti na sudu. well, zasto se nije nastavilo civilnom linijom i sudilo tadasnjem ministru policije ivanu jarnjaku?
to sto je netko iz vrha hrvatske politike fakat trebao biti osudjen za zlocine nad srbima ne moze biti dovoljno opravdanje zelje da se onda osudi bilo tko i bilo kako. nema ni u tome pravde, pa ni one kozmičke. ;)
da, brionski skripti su trebali biti ono po chem bi uzp ovisio. chijih dio je bio i ante gotovina a poshto se nije usudio ni verbalno korigirati vrhovnog mu komandanta (ne samo civilnog vodju) - rsk vojska da nestane a ne Srbi da nestanu, zadati smrtni udarac rsk vojsci a ne Srbima (ipak bitna ta politichko korektna terminologija i semantika, jebiga!), garantirati istinsku a ne toboznju sigurnost srpskom puchanstvu koje ostaje itd... - te poshto mu je vrhovni komandant na vrijeme crk'o i spasao se haashkog suda i pritvora, to ante gotovina, da je istinski "domoljubni Hrvat" :lol: a ne probisvjet koji samo svoju guzicu gleda, je trebao bez zalbe prinijeti zrtvu sebe za zlochine vrhovnog mu komandanta krivih usta.
ah, idealistichni ja. :doh:

no, vazno je da se sheshelj i njegovi s jedne strane te skoro chitav hrvatski mejnstrim i smradonchicev "dnevni avaz" s druge strane slazu bar u jednom- Carla Del Ponte je kurva i glupa, jel'te. pri tom josh samo nisu sa(u)glasni je li ustashka ili chetnichka glupa kurva........

glede jarnjaka, a bi li Hrvatska mogla uchiniti nakon sedamnaest godina barem to- suditi mu?
nema nikakvih naznaka da ce se suditi jarnjaku za bilo sto.
kao sto vec napisah, tek je na red dosla 1991. i 1992. (mercep i sl.), a sto se tice zlocina nad hrvatskim gradjanima srpske nacionalnosti nakon oluje - u hrvatskoj jos nitko nije osudjen za njih.

enivej, da ja nastavim sa svojim usporednim analizama ^^ indikativno je da je hrvatski drzavni vrh vrlo pametno reagirao na presudu, ne propustajuci spomenuti da je zlocina bilo i da se trebaju procesuirati. (e sad hoce li... :lol: ali zvuci jako dobro za agencijske vijesti) srbijanski drzavni vrh ja pak dozivio nervni slom i popizdio, cega je doduse ipak najzabavniji primjer precjednik supstine un-a jeremić sa svojim twitter-kletvama.
nemali dio medjunarodne javnosti nije odusevljen ovom presudom i misli da je njome srbima nanesena nepravda, ali bih se kladio da srbija nece biti u stanju politicki profitirati od toga, s obzirom na to kakve su njene trenutne reakcije. zar nema oko tog nikolića nekakav savjetnički tim koji se još prije nego je presuda objavljena zapitao kako reagirati ako bude oslobadjajuca itd? jer meni se sve ovo sto sada rade srbijanska vlada i precjednik kao uvrijedjena improvizacija jako nesposobnih ljudi za vodjenje drzavne politike u globalnom konteksti... :shrug:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2474220#p2474220]Laerem napisao:[/url]

Tebe u stvari treba samo dobro jebati.
aktuelni srbijanski drzavni vrh sve sa jeremicem je teshki psihijatrijski bolesnik zatvoren u kavezu. nema se shta puno tu analizirati.

analizirati vishe treba kakvocu "pravne" drzave Hrvatske gdje nema josh ni nakon sedamnaest godina naznaka za procesuiranja i kaznjavanja zlochina nad srpskim puchanstvom koje ostade pred i pod olujom. a, ako je poanta samozadovoljno keziti se "pobijedili smo, jebe nam se za bilo shto drugo, zivot nije fer, tko jebe ubijene srpske civile"- onda bolje uzdrzi/te se, bar ovdje. :noob:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2474353#p2474353]Vel boy napisao:[/url]

a, ako je poanta samozadovoljno keziti se "pobijedili smo, jebe nam se za bilo shto drugo, zivot nije fer, tko jebe ubijene srpske civile"- onda bolje uzdrzi/te se, bar ovdje. :noob:
pa nisam primijetio da je itko izrazio taj stav. doduše, svatko tko nije ovdje na forumu imao identičnu reakciju onoj tomislava nikolića, a iz hrvatske je, proglašen je direktno ili indirektno ustašom. ^^

speaking of refleksne reakcije nacionalista, u hrvata nije prošlo bez naslađivanja na račun srbijanskog popizditisa. u osnovi je dobar dio reakcije hrv. javnosti i pučanstva ima subtekst koji glasi 'suck it, serbs! we chrushed you again!'. meni je to zabavan paradoks hrvatskog nacionalizma, koji je na srbe fixiran ko edip na mamu. srbi su onaj ključni Drugi za glupave hrvate.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2474282#p2474282]Popeye napisao:[/url]pa očito je da se desilo namjerno ^^ nisu ljudi čitali tisuće i tisuće stranica pa slučajno donijeli odluku. ;)
ništa ja ne znam.

protivno je logici. "loša" optužnica oko koje su se jebenisali godinama, zbog koje je dosuđeno 18 i 20 i kusur godina, a zatim je oborena jer je tako loša.

da je bila dobra optužnica, dobili bi po 300 godina, pa bi im smanjili na 10? ovako su - nevini?

ne radi se o nekom tamo sudu, ovo je komično.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2474356#p2474356]Popeye napisao:[/url]doduše, svatko tko nije ovdje na forumu imao identičnu reakciju onoj tomislava nikolića, a iz hrvatske je, proglašen je direktno ili indirektno ustašom. ^^
to ti opcenito? :roll: nece biti da je bash tako. tOchno se zna koji/a forumash/ica dijeli tomanikolicoidni idiotizam, da sad ne idem prozivati ikog/ju, a koji/a ne. ona prva grupacija na ovom forumu (kakav je da je) u ovoj temi do sada- je u manjini. zato, manje tudjmanoidnog uopcavanja a vishe preciznosti ako zelish da ne upokojish temu ti. mada ja mislim da je vec uglavnom sve recheno shto se imalo, sem, dakako, kad ce napokon visochanstvo pravne drzave Hrvatske se udostojiti to live up to its proclamations.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2474356#p2474356]Popeye napisao:[/url]
speaking of refleksne reakcije nacionalista, u hrvata nije prošlo bez naslađivanja na račun srbijanskog popizditisa. u osnovi je dobar dio reakcije hrv. javnosti i pučanstva ima subtekst koji glasi 'suck it, serbs! we chrushed you again!'. meni je to zabavan paradoks hrvatskog nacionalizma, koji je na srbe fixiran ko edip na mamu. srbi su onaj ključni Drugi za glupave hrvate.
si rekao neshto nepoznato? :misli: tja, zabave li...... :zev:

p.s. u vezi boljeg lica gotovine, neka on pronadje i uhvati i kazni one koji JESU (a koji su i njemu uzeli vishe od 7 godina slobodnog zivota) vrshili zlochine nad srpskim civilima u oluji, bilo bi dovoljno. ne bi morao nishta vishe ni reci ni uchiniti.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2474380#p2474380]bern napisao:[/url]

ne radi se o nekom tamo sudu, ovo je komično.
jednako ne/komično kao što je veselin šljivančanin osuđen na 5 pa na 17 pa na 10 godina. jer je sud utvrdio da nije znao niti mogao znati da će zarobljenici koje je prepustio paravojnim formacijama biti smaknuti. trazim izraze zgrazanja o tome ovdje na forumu ali opet nešto zeza search. ^^

enivej, koliko sam ja skuzio, optuzba o prekomjernom granatiranju je bila jedan od temelja UZP-a, a ona je uvijek bila najslabija tocka optuznice. pa cak je i mile mrksic svjedocio da nije bilo prekomjerno granatiranja.

a i smijesno mi je sto se ovdje na forumu trebamo svi kolektivno praviti da su se srbi iz RSK masovno iselili samo zbog oluje. nisu, raja je isla i po direktivi beograda i popusila je tu pricu i 1995., kao sto je popusila pricu o oruzanoj pobuni 1991. nije valjda da ja ovdje sad pisem breaking news u vezi toga?
to je ista manipulacija kao kad se danas baljezga da su srbi etnicki ocisceni iz sarajeva, kao da je netko drugi iskopavao jebene grobove i micao leseve kad se 1996. sarajevo reintegriralo u jednistven grad.
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/22 ... Kn8vIfK5As" target="_blank

U međuvremenu, potpredsjednica Vlade Srbije za europske integracije Suzana Grubješić izjavila je u nedjelju navečer da neće putovati u Zagreb, gdje je 27. studenoga s ministricom vanjskih poslova Hrvatske Vesnom Pusić trebala potpisati Sporazuma o suradnji u procesima eurointegracija dviju zemalja.

Grubješić je precizirala da je taj posjet otkazala prije nego što je Haški sud donio oslobađajuće presude Gotovini i Markaču.

'S Vesnom Pusić sam se vidjela nedavno u Pragu i ponudila sam joj da produžimo Protokol o suradnji u procesu eurointegracija, ali sam od nje dobila prijedlog sporazuma koji je nešto zahtjevniji i na njemu bi trebalo više raditi, a pogotovo sada, poslije ove oslobađajuće presude i euforije koja je zahvatila Zagreb i Hrvatsku nemam namjeru žuriti', rekla je Grubješić.

Napomenula je da aktualni Protokol važi do ožujka 2013. i da zbog toga nema razloga za žurbu.

:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Imam utisak da je nasoj domaćoj političkoj bagri ovo "udaljavanje od EU integracija" uletelo ko kec na 10.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2474570#p2474570]Popeye napisao:[/url]
a i smijesno mi je sto se ovdje na forumu trebamo svi kolektivno praviti da su se srbi iz RSK masovno iselili samo zbog oluje.
samo zbog oluje.

četvrt miliona ljudi neće se tek tako spakovati i otići na neko tamo kosovo.

ti misliš da su ljudi tad znali za zakulisane planove? dogovor tuđmana i miloševića, karadžića?
ali sto je onda sa svjedocenjima ljudi iz RSK da im se unaprijed reklo od strane krajinskih vlasti da se iseljavaju? njih ignoriramo jer se ne uklapaju u pozeljni narativ?
uostalom, to je bio zlatni standard srpske politike devedesetih - svi srbi u jednoj drzavi, a ako to znaci da ne mozemo srbiji ratom pripojiti dio neke druge drzave, onda se uvrijedjeno selimo.
inace, vrijedi se podsjetiti i sto je RSK nudjeno, a sto je ona odbila (plan Z-4):
http://www.b92.net/specijal/oluja/index ... _id=173983" target="_blank

inace se slazem da se cetvrt miliona ljudi nece samo tako spakirati - treba to i organizirati. ;)
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2474812#p2474812]Popeye napisao:[/url]ali sto je onda sa svjedocenjima ljudi iz RSK da im se unaprijed reklo od strane krajinskih vlasti da se iseljavaju?
as far as i know, ljudima je rečeno da se privremeno sklanjaju dok sve ne prođe. da uzmu što im treba za jednu noć i tako to... i da se brzo vračaju. neki su bili dovoljno glupi da u to povjeruju.

a "projekat krajina" je budalaština. prosječna šimpanza bi se bolje pobrinula za svoje ljude u hrvatskoj od idiota koji su ih predvodili.
Korisnikov avatar
By spliff
ljudima je recheno da se vojska rsk povukla a oni mogu da rade sha zele...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2474827#p2474827]bern napisao:[/url]

as far as i know, ljudima je rečeno da se privremeno sklanjaju dok sve ne prođe. da uzmu što im treba za jednu noć i tako to... i da se brzo vračaju. neki su bili dovoljno glupi da u to povjeruju.
i tu onda nastaje etničko čišćenje, nakon oluje. hrvatska donosi uredbe i zakone koji onemogućavaju povratak srba, plus se dopušta divljanje i ubijanje civila koji su ostali, kao poruka onima koji bi se ekšli vratili.
meni se čini da je trebalo suditi ministrima (recimo ivanu jarnjaku i juri radiću) - kad su vec glavne face umrle - a ne generalima. trebalo se suditi prvenstveno politici.

ps
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=661395" target="_blank

na 10.4. :lol:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!