Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

dobro, dechko nema talenta za muziku ni ples, zbunjeni je queer "hetero" s biseksualnim tendencijama, pesma mozda ne zasluzuje da bude himna Gej pokreta u Srbiji itd...., ali zar je sve to bitnije od uzasavajuce chinjenice da drushtvo u Srbiji daje vaznost dverima zverima i njihovim osudama kojechega te potiche antigejnu histeriju u javnosti i medju komentatorima? na pune tri strane teme je pljuvachina za "ne""talentovanog" estradnika a o antigej histeriji vecine drushtva skoro ni rechenice.
zar stvarno mislite da bi antigej reakcije bile manje oko iste stvari - da je umetnik najtalentovaniji na svetu? :ozbiljan: ili ste vec potpali pod onu- kad ne mozete/mo pobediti neprijatelja (dverizveri), pridruzimo im se.......? :zev:
Boris mozda jeste u pravu u onom shto je napisao o Aleksi ali Aleksina heteronormativna pokornost nije nishta veca od Borisove u onom intervjuu s gosp. Vuchinic te njegovih izjava o Prajdu 2010-e. :zev:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da Ceca nije kruta ko motka na sceni, pa da mu čovek poveruje da mora da vežba toliko na štiklama :krezavi:
Korisnikov avatar
By Dirrty
^

"Moji roditelji znaju da sam heteroseksualac, ali takođe se slažu sa mnom kada kažem da je prenaseljenost učinila da u svima nama živi više ličnosti. Zato se mnogima čini da naginjem istom polu, što me nimalo ne dotiče"

Čega?!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja i dalje ne razumem ni sta bi to moglo da znaci :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Moji mama i tata znaju da nisam gay, a za druge me baš briga.

:povez:
Korisnikov avatar
By antibiotic
ovo vec zasluzuje temu 'autohomofobni izlivi mozga' or something... za sve pederuse koje su javno priznale da su 'strejt' :povez:
hetrić metroseksualac/transvestit celebrity hipotetski glas za toleranciju prema gejevima u Srbiji? :misli: ili, "mogu ja biti i metroseksualac i transvestit samo dok sam heteroseksualan" tipa mantra? :misli:
pitanje je sad. :lol:
Korisnikov avatar
By 2kune
hm... ja imam jednu sitnu zamjerku na originalni spot (ne na ove na koje se raspršila tema)... ste primjetili da nijedna muška faca nije jasno vidljiva i prepoznatljiva, pa čak ni faca samog outovanog pjevača? samo se ženske usuđuju pokazati... osim toga sve mi je prolazno i OK...
reakcija zveri je, naravno, očekivana... samo gdje je rakcija gay udruga na zveri?
Korisnikov avatar
By Allkey
Jbt, a pesma i spot koji su na toliko nivoa prosečni u najmanju ruku, pa je u potpunosti u skladu sa svime što RTS pušta na svojoj televiziji. I naravno, senzacionalistički mediji koji prenose MIŠLJENJE (molim te) koje iznose Dveri, kao da su oni neki faktor, ultimativni sud časti, ma neka jedu kurac.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!