Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By BoB 123
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2473409#p2473409]scout_finch napisao:[/url]jebemliga, mozda jer je jedan deo gradjana srbije, cetvrt miliona ili tako nesto, bio objekat radnje. koja se nije desila doduse. u svakom slucaju nema potrebe za reakcijom. odluke suda treba postovati.
Ne moraju da se postuju,jer da se pratio Hag i njegove odluke Nikolic i Dacic ne bi nikada bili vodeci ljudi Srbije,RS ne bi bila dio u BIH koji se sve pita itd
Postoji interes,Haski sud niko ne uzima za ozbiljno
@scout: pa to jest zanimljivi dio price. dakle, bili neki miroljubivi srbi u hrvatskoj i onda ih odjednom 1995. masovno protjerase u srbiju? ^^ plus je ekstra licemjerno da eksponenti politike devedsetih iz srbije (premijer i precjednik, jel), koja je bas lijepo sjebala hrvatske srbe, sada rone krokodilske suze i pricaju o pravdi.

sto se izvjestaja s terena tice, frend mi javlja da je 'grad krcat ustašama', 'ćelave glave hodaju sa zastavama pijani'. :teletabisi:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2473435#p2473435]Dr_Shortbus napisao:[/url]

Koliko je imbecilno tvrditi da je onaj ko je hteo otcepljenje pod cenu rata i krvi manje kriv od onoga ko je hteo očuvanje države pod istu cenu?
ali kriv za što? :trep:

btw, cisto da tlapnje nadopunimo s informacijama:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zbog ... 47087.aspx" target="_blank

edit: ovako na prvu, meni se čini da je ovakvom presudom najviše ispušila carla del ponte. optužnica je bila loša i lako sjebljiva.
Korisnikov avatar
By antibiotic
od sudbine ova dva djenerala mene vise zabrinjava to sto ekstremizam strmoglavo raste u ex yu republikama. vidim da bi njagore opet mogla pretrpeti bosna kao posledicu "srpsko-hrvatskih odnosa". i u srbiji i u hrvatskoj se trenutno raduju oni njagori, i to ne oni krezavi jadnici sa ulica, vec oni koji ce da ugrabe priliku za svoju neku bolesnu korist. pogledajte samo na nacionalnim televizijama! Isto kao 90ih. secam se. svet u kome zelim da postojim je daleeeeeko od svega ovog.
Korisnikov avatar
By scout_finch
@ popaj,apsolutno sam rekla tebi ne shortbasu. vidim otvaras temu, pa reko da pojasnim.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
najbolji pokazatelj da se nesto jako lose desilo je to sto se natasa kandic ne slaze sa hagom
Korisnikov avatar
By Laerem
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2473453#p2473453]antibiotic napisao:[/url]od sudbine ova dva djenerala mene vise zabrinjava to sto ekstremizam strmoglavo raste u ex yu republikama.
Ja nisam primjetio da ekstremizam nesto raste u Hrvatskoj. Cak stovise, on opada. Ovih par desetaka hiljada ljudi na trgu je blijeda kopija stotine hiljada na Splitskoj rivi prije 10 godina, a i oni relano nemaju nikakvu politicku moc.

Za razliku od Srbije, u Hrvatskoj desnica izvrsava svoje obaveze prema Haagu (vecinu optuzenih isporucio je HDZ) i ne svodi ga samo na "tehnicku suradnju" i slicne gluposti.

Takodjer, imam predsjednika i Vladu lijevog centra. A ti mekušci su sve samo ne ekstremisti.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2473428#p2473428]Dr_Shortbus napisao:[/url]^

Nažalost, ima ih i na forumu.
Tipični Srbin. Svugdje vidi ustaše.

Srećom, ja nisam tipični Hrvat, pa te necu optuziti da si cetnik.

Samo tipicni Srbin. :giggle:

Ali seriously ljudi, zar nemato onaj minimum refleksivnog razmisljanja da vidite da to olako karakteriziranje drugih kao ustase govori vise o vama nego o drugima.

Btw. ja sad moram na drugi kraj grada na party u Mediku, i pri tome se suociti sa realnim ustasama po ulicama. :shrug:
ostaje pitanje TKO jeste kriv, ako vec ona dvojica uniformisanih ljudusina nisu, za zlochine u zlochinachkoj strani oluje i da li se propisno kaznjavaju? ako je politichki-ideoloshki zlochinachka strana oluje sahranjena s tudjmanom i shushkom, onda kako funkcionira policijska strana u Hrvatskoj prema izvrshiteljsko-zlochinachkoj strani oluje?

ostaje i pitanje zashto su onoliko oprechna mishljenja dvojice haashkih sudija te Del Ponte-ove naspram onog novokomponovanog trojca?

a o idiotskom egzaltiranju javnog hrvatskog, nazalost, mejnstrima u kom je ekstaza lifetime-a dolazak dvojice probisvjeta, najblaze recheno, doma....da i ne govorim. :barf: nishta drugachije ne bih rekao ni da sam Hrvat totalni, sramio bih se sada k'o shto se sramim srpstva koje hvali i preporuchuje "nashe1389" i nagradjuje bezobrazovce.

podrshka dosadashnjim komentarima Bob123-a i antibiotic-a ovde!
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2473484#p2473484]Laerem napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2473453#p2473453]antibiotic napisao:[/url]od sudbine ova dva djenerala mene vise zabrinjava to sto ekstremizam strmoglavo raste u ex yu republikama.
Ja nisam primjetio da ekstremizam nesto raste u Hrvatskoj. Cak stovise, on opada. Ovih par desetaka hiljada ljudi na trgu je blijeda kopija stotine hiljada na Splitskoj rivi prije 10 godina, a i oni relano nemaju nikakvu politicku moc.

Za razliku od Srbije, u Hrvatskoj desnica izvrsava svoje obaveze prema Haagu (vecinu optuzenih isporucio je HDZ) i ne svodi ga samo na "tehnicku suradnju" i slicne gluposti.

Takodjer, imam predsjednika i Vladu lijevog centra. A ti mekušci su sve samo ne ekstremisti.
Skandalozno je to sto se "sukob misljenja" popeo na nivo intelektualaca (navodno) nenacionalista, obrazovanih ljudi, ljudi iz kulture. Povucena je jaca linija izmedju razlicitih stavova, a beda je svima na vratima.

Meni se sve cini da tu neko prizeljkuje novi rat koji bi uspostavio neke nove vrednosti i ako nista drugo barem odvlacio paznju od rata u izraelu i buducem ratu u iranu.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2473435#p2473435]Dr_Shortbus napisao:[/url]Nisam ni napisao da su ustaše problem ovog foruma samo sam konstatovao da ih ima, opet ponavljam nažalost.

Koliko je imbecilno tvrditi da je onaj ko je hteo otcepljenje pod cenu rata i krvi manje kriv od onoga ko je hteo očuvanje države pod istu cenu?
Još kad bi bila točna teorija da je bilo pokušaja da se ratom sačuva Jugoslavija, bilo bi super.

Vel boy napisao:ostaje pitanje TKO jeste kriv, ako vec ona dvojica uniformisanih ljudusina nisu, za zlochine u zlochinachkoj strani oluje i da li se propisno kaznjavaju? ako je politichki-ideoloshki zlochinachka strana oluje sahranjena s tudjmanom i shushkom, onda kako funkcionira policijska strana u Hrvatskoj prema izvrshiteljsko-zlochinachkoj strani oluje?
E to je pravo pitanje.
Odnosno, ono što danas sretne Rvatine koje slave nisu sposobne da sebi postave pitanje: "Zašto su ova dvojica opće i bili u Haagu?" ili "zašto Hrvatska to prije nije procesuirala", ili "Tko je kriv ako ono nisu a evidentno je da su zločini počinjeni?".
Međutim, jako je malo sposobnih za ovakvo razmišljanje, iako se u zadnjih par godina sve više i više kod običnih ljudi razvija nekakvo kritičko razmišljanje. Ne kažem da je snažno, kažem samo da se primjećuje da se pojavljuje.

ostaje i pitanje zashto su onoliko oprechna mishljenja dvojice haashkih sudija te Del Ponte-ove naspram onog novokomponovanog trojca?
Pa meni nekako pada na pamet Šljivančanin. Njemu smanje kaznu iz nekakvih glupih razloga a iza njega i ekipe je ostao Vukovar sravnjen sa zemljom a ova dvojica budu optuženi, između ostalog i za prekomjerno granatiranje Knina. Dovoljno je bilo usporediti fotografiju Knina 95 i Vukovara 91 i lao se zbroji dva i dva.
sramio bih se sada k'o shto se sramim srpstva koje hvali i preporuchuje "nashe1389" i nagradjuje bezobrazovce.
Iako shvaćam o čemu pričaš ali baš poređenje Obrazovaca i ove dvojice baš i nije nešto.
Korisnikov avatar
By bern
it's all bullshit.

a danas mi se povraća od zamjena teza.

"naši generali su nevini čamili u zatvoru. dajte sad recite zbog koga, KO JE KRIV?!"

give me a fucking break.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2473621#p2473621]Stripi napisao:[/url]
Vel boy napisao: ostaje i pitanje zashto su onoliko oprechna mishljenja dvojice haashkih sudija te Del Ponte-ove naspram onog novokomponovanog trojca?

Pa meni nekako pada na pamet Šljivančanin. Njemu smanje kaznu iz nekakvih glupih razloga a iza njega i ekipe je ostao Vukovar sravnjen sa zemljom a ova dvojica budu optuženi, između ostalog i za prekomjerno granatiranje Knina. Dovoljno je bilo usporediti fotografiju Knina 95 i Vukovara 91 i lao se zbroji dva i dva.
samo, chini mi se da su shljivanchaninu ipak na kraju utrostruchili kaznu, shto je dobro.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2473621#p2473621]Stripi napisao: Iako shvaćam o čemu pričaš ali baš poređenje Obrazovaca i ove dvojice baš i nije nešto.
vishe u smislu da su istog mentalnog sklopa, k'o medju Srbima bezobrazovci, "nashi1389", dverizveri, nac. stroj..., oni najtvrdokorniji a brojni fanatici gotovine i markacha koji iz shovinistichkog kaprica padaju u euforichni trans njihovim oslobadjanjem i sad pjevaju srbomrzilachke ustashke pjesme.
Korisnikov avatar
By svejedno
dont give a fuck, really.

i obama je nobelovac.

za mir.
Korisnikov avatar
By Stripi
PA sad, vjerujem i da je Davidović u srazu sa nekim afričkim generalom iz ratova devedesetih također nobelovac.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!