Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By belch
in the loop
simpatičan za kad ležiš prehlađen kući po ceo dan

skyfall
prvi bond kog sam gledala u životu, čak mi bio i simpatičan
no mislim da neću gledati ostale..
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2469742#p2469742]Misfit napisao:[/url]rust and bone (2012)

Slika

divno. :radosnice:
ja plakao. od sreće možda čak, teško je to precizirati :)
al najluđe je kad ideš ljudima ukratko predstaviti film dok ih nagovaraš da ga pogledaju: ona je trenerica kitova ubica kojoj odgrizu noge a on je siromašni polukriminalni bokser s malim sinom kojega je njegova mater koristila za švercanje droge i onda se oni upoznaju ... ^^
Korisnikov avatar
By V25
Dakle stvarno je tako dobar? Je li Cotillardova popravila svoju glumu? tj. da li se vratila na staro?
audiardu je zaista pošlo za rukom da izvuče dosta iz postavke koja je vrlo lako mogla da ispadne nenamerno urnebesna i patetična - pogledaj samo popajev opis, a ja bih jedino još dodao da joj kit noge odgriza uz 'firework' od katy perry! dakle, jasno je da je izbegao ogroman metak.

svakako da nije nikakav remek u pitanju, pojedine deonice su naprosto previše iskonstruisane, ali film jeste vrlo dobar. i ono što je bitno - uspeva da iskamči ne-jeftinu emociju.
Korisnikov avatar
By bothways
Slika
:up: Sviđa mi se, lepo je uklopljeno i isprepletano sve. :D
Korisnikov avatar
By Mars
Turneja, Gorana Markovica.

Ne znam kako je mogao da bude zadovoljan finalnim proizvodom kad ga je zavrsio.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Periferic ili Outbound. Zanimljivo je da radjen po tekstu Cristian Mungiu-a. Meni se svideo...
Shelter iz 2007... smorio.
Safe

http://www.imdb.com/title/tt0114323/combined" target="_blank

Odavno sam htela da ga gledam; neki kadrovi su bespotrebno dugi, ali kapiram zasto je reziser to tako radio. Dopada mi se. Ostavlja metalan ukus u ustima.

Chloe

http://www.imdb.com/title/tt1352824/combined" target="_blank

Volim i Nisona i Dzulijen (sto se da videti, jel' ) pa nisam toliko objektivna; svakako pristojan film, dobra gluma. Posle njega bar nisam bila poluzombirana kao posle Safe-a - iako je gorepomenuti daleko bolji/vise navodi na razmisljanje, to jest zombiranje.
Korisnikov avatar
By Alexis92
Grease

Slika

Ne znam zašto ali obožavam mjuzikle :D
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Weekend. E baš mi je prijao :) za razliku od onog patetičnog Sheltera, ovaj film me poprilično raznežio. U središtu priče je svakako romatični vikend dva slatka momčića sa ostrvskim akcentom, ali dotiče se malo i kao nešto ozbiljnijih tema, coming out-a i tra la la.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Alexis92 napisao:Ne znam zašto ali obožavam mjuzikle :D
Ja baš mrzim mjuzikle, baš sve. Od Moulin Rouge do onog brijača Johnny Deppa kako se već zove taj film... Sweeny Todd. Skoro cijelog sam premotao. Ali eto pokušao sam barem, points for effort? :lood:
Korisnikov avatar
By Misfit
MAGIC MIKE je ispao bolje nego što sam očekivao, ali opet je sve to mlitavo. prosečno, half-assed i šablonsko. :shrug:
Korisnikov avatar
By bu
total recall-onako... 6/10..mada ni tu ocenu mu ne bi dala
  • 1
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • 282
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!