Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Verbal

1) Da, verbal seks je moj svet. Obozavam kad mi se tip drachi u facu i tretira kao jeftinu hoshtaplerku koja nije dostojna njegove usijane, rozikaste, klizave alpine.
4
15%
2) Da, ok je prljav razgovor ali umereno. Ne volim da me tip ponizava bas.
11
42%
3) Ne bas. Ok mi je tek po koja rec tipa "pushi mi ga, da", ali nista vishe od toga.
8
31%
4) Ne, nikad. Ne volim kad tip pricha sem kad mumla "mmmmm"
3
12%
Korisnikov avatar
By bern
super tema i komentari :lol:

ja sam, mislim, umjeren do ćutljiv.
Korisnikov avatar
By bern
stefan19 napisao:
:lol: A jesi li glasovao?

jesam. pod 3.

:sise:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2473598#p2473598]stefan19 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2473346#p2473346]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2473321#p2473321]Timothy napisao:[/url]headdesk
to nije pojasnjenje.
Tako je, Anhe, hvala ;) Sta ovaj novajlija ima protiv mene, cccc... Sta fali mojim temama, a pogotovo ovoj?
headdesk again
Korisnikov avatar
By Anhedonie
zabolecete glava, bolje baci neki argument, mnogo je lakse (ako ga imas naravno)
By Kragi
^ Zbog lingvisticke zackoljice koja direktno omalovazava zene cak i kada se uputi muskarcu jer je obracanje u zenskom rodu u cilju omaluvazavanja izvesan vid mizogenije. Kod verbal sexa obicno se koriste imenice zenskog roda (kuckice, kurvice, pickice i sl) sto je zapravo sovinizam i izvesna doza patrijarhata sadrzana i u samom naslovu teme.
Naravno da je licni afinitet to da vi volite i uzivate u tome da se nekome tako obracate ili da vam se pak neko obraca ali onda bi bilo ok da se tema preimenuje u 'verbal sex - cuti i pusi kučko/kuče/kučku' cisto zbog ravnopravnosti polova i rodova i ravnomerno rasporedjenog tereta.
Zato.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ne mora verbalni sex da koristi zenski rod.

a za naslov teme se slazem, al tema nije o naslovu teme vec - o temi, pa me zanima sta je to lose u temi, odnosno verbalnom seksu. a i cekam da mi timothy izbljuva neki lazni moral. al izgleda da cu se nacekati dok ga smisli :sigh:
Korisnikov avatar
By spliff
ne postoje glupa pitanja
samo glupi odgovori...
By Kragi
@Anhe

Nisam ja kao sad tu konkretno mislio na tebe, niti naravno treba da se nalazis prozvanim a ni bilo ciji sukob na forumu van onog kontexta da se stavom slozim sa nekom od strana, me ne zanima. Samo mi je tvoje pitanje posluzilo da napisem odgovor a vas dvojica nastavite u smeru u kojem god zelite.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ma Kragi opusteno, dao si jako korektan odgovor. Eh kad bi i ostali (ovaj gore) umeli da odgovore na jednostavna pitanja :sigh:
Korisnikov avatar
By nsc
ja sam prilicno tih i cutljiv, ali mi se ponekad omakne "jao meco sto si dooobar" dok mu mazim dlakava ledja, ili "to macak, to mi radi" dok ga gladim po glavi
Korisnikov avatar
By Laerem
Sve sto se treba verbalizirati u krevetu su precizne i koncizne upute: "Svrši mi u dupe". "Jebi me jače". "Drkaj mi sporije".

Za sve ostalo tu su neverbalna komunikacija i neartikulirani krikovi. Nemam problema s tim da ljudi mumljaju sami sa sobom od zadovoljstva, ali ne volim kada mi postavljaju glupa pitanja, tipa "Jel ti se svidjam", dok mi je kurac u njihovom dupetu. Sto je nekako trend u zadnje vrijeme, da ti je seks autogeni trening gdje su drugi ljudi puki rekviziti putem kojih se uvjeravas da si realno ljudsko bice. To me uvijek izbaci iz takta. Jer ja nisam tu da bi ih uvjerio da postoje i afirmirao njihov krhki ego, vec da ih rastavim na sastavne dijelove.

:cowboy:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2473698#p2473698]Kragi napisao:[/url]^ Zbog lingvisticke zackoljice koja direktno omalovazava zene cak i kada se uputi muskarcu jer je obracanje u zenskom rodu u cilju omaluvazavanja izvesan vid mizogenije. Kod verbal sexa obicno se koriste imenice zenskog roda (kuckice, kurvice, pickice i sl) sto je zapravo sovinizam i izvesna doza patrijarhata sadrzana i u samom naslovu teme.
Naravno da je licni afinitet to da vi volite i uzivate u tome da se nekome tako obracate ili da vam se pak neko obraca ali onda bi bilo ok da se tema preimenuje u 'verbal sex - cuti i pusi kučko/kuče/kučku' cisto zbog ravnopravnosti polova i rodova i ravnomerno rasporedjenog tereta.
Zato.
:facepalm:

:kokice:
Timothy napisao:Zašto ovaj Stefan uvek pokreće neke....ne znam, debilne teme...
Zašto je ovo debilna tema? :nesiguran: I've seen worst.

OT: Dirty talk, nemam pojma. Ali mi je to glupo to blebetanje usred jebanja. Kako bi rekao veliki mudrac našeg doba MC Stojan "ćuti i puši".
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!