Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Misfit
topik za sve one kolapse špoljare, isidore bačić mančić, i druge pobačaje. :snob:

za početak:

DAJANA DIVERNO - URAGAN PISANE REČI

Slika

O njoj se govorilo od kako je objavila Marokansku princezu..Dianna Divernoe je dočekivana i kao i princeza, ali i na oštricu kritike raznih ljudi. I mrzeli su je, i voleli su je, i odbacivali su je i priželjkivali su je.. Ishod svega je da niko, apsolutno niko nikad po pitanju Dajane Diverno nije bio ravnodušan...

Vrlo lepa žena, privlačne, dopadljive spoljašnosti, skriva u sebi mnogo toga.. O njoj su do sada mnogi govorili a mi ćemo iskoristiti samo nekoliko prelepih reči drugih ljudi

''Dajana Diverno - uragan pisane reči'' (pesnikinja Sofija Gerdijan)

''Dajana Diverno je pisac tišine... kakav se sad rodio i kakav se više roditi neće...'' (Boris Staparac)

''Dajana Diverno se u potpunosti uključuje u poetički kontekst evropske i svetske književnosti...'' (Spasoje Ž.Milovanović)

''Dajanina sloboda krunisana stvaralačkim umećem da strast, požudu, seksulanu izvitoperenost, erotski naboj u svojim delima pripadajućeg žanra dozira do te mere etičkih okvira, svrstava je ne samo u red savremene plejade literarnih srodnika, već na zasluženo mesto u zajednici tematskih stvaralaca od ''Erosa'' do danas. '' Sredoje Topalović

:tornado:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja sam ponosan vlasnik ukradenog primerka ove knjige:

Slika

U svom životu sam pročitao mnoge knjige viceva i šala, ali u životu se nisam ismejao ni jednoj knjizi, kao ovoj.. :lol:
Autorka pravu još jednu podelu pripadnika jačeg pola i deli ih na “ekološki neprskane frajere” koji prema njenom mišljenju odumiru kao dinosaurusi, i “prskane muškarce”. Ovi prvi su ekološki tipovi, divlji, polupismeni, ruralni, a ovi drugi “prskani” dobrim parfemom i uglađeni. Tu su još neka interesantna poglavlja, poput “Kako se udati za oženjenog muškarcima”, “Sjaj i beda švaleracije”, “Važna je ljubav, ali neka se nekretnine vode na vas”, “Dugotrajno pasterizovani v.d. muškarci” ... Na kraju knjige autorka je dodala mišljenja poznatih o suprotnom polu.
evo jedna danas opet aktualna knjiga :lol: inače bila bestseler u hrvata :roll:

Slika

Poput najnapetijeg romana u ovojje knjizi ispričan život generala hrvatske vojskeAnte Gotovine. Čovjeka koji se sa šesnaest godinaotputio u bijeli svijet, najprije kao mornar, a ondai kao pripadnik glasovite i kontroverzne Legije stranaca.
S nepunih osamnaest godina Gotovinaje bio borac najelitnijih postrojbi Legion etrangére,sudjelovao u mnogim bitkama širom Afrike, da bi nakraju postao i komandos i instruktor komandosa u Guatemali, Paragvaju... Družio se sa ljudima poput glazbenikaGainsbourga, modnog kreatora Gaultiera, ili afričkogdiktatora i cara Bokasse. I imao svoje ljubavi u Parizu,Bogoti...
Nakon dvadeset godina, polovicom 1991., vratio se u domovinu, jer nije mogao otrpjetida kao profesionalni vojnik ostane po strani, kadje njegov narod počeo krvariti. Pustolov je postao borac za slobodu, sudjelovao je u mnogim bitkama prsao prsa, od novogradiškog i novskog bojišta (gdje jei ranjen) do Livna i Maslenice. Uzdižući se postupno od pukovnika preko brigadira do generala Hrvatske vojske i zapovjednika najvećih najveličanstvenijih bitaka Domovinskog rata - Zima "94, Skok 1, Skok 2,Ljeto "95, Oluja, Maestral Južni potez Gotovina je oslobodio 10.000 kvadratnih kilometara hrvatske zemlje!
Ova je knjiga, zahvaljujući i umješnosti autora, poznatog novinara i publiciste, istinita storija u kojoj se na čudesan način isprepliću avantura, surovost vojničkog života, ljubav i borba za slobodu.

and it's garbage, imao sam priliku čitati. :cut:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!