Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

hello, prošao mi ban upravo :zvezda:

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-20352187" target="_blank

A war crimes court in The Hague has overturned the convictions of two Croatian generals charged with atrocities against Serbs in the 1990s.

Appeals judges at tribunal for the former Yugoslavia ordered the release of Ante Gotovina and Mladen Markac.

In 2011 they were sentenced to 24 years and 18 years respectively over the killing of ethnic Serbs in an offensive to retake Croatia's Krajina region.

Thousands of people in Croatia's capital Zagreb cheered Friday's ruling.

a bome se pucalo u zrak i bacalo petarde. hrvati se ponasaju kao srbi. :kolo:
nadam se da ce ovaj kolektivni svrš nacije brzo proći i da će se vratiti shoppingu, skupljanju plastičnih boca i gledanju 'sulejmana' na RTLu, jer mi se fakat ne da slušati dane i dane kvazianaliza i novootkrivenog obožavanja haaškog suda. što sve slijedi... :roll:
Korisnikov avatar
By 2kune
S obzirom da će ovi ovdi uskoro zakraljiti Gotovinu I i sasjeći crvenu opasnost u korjenu za sljedećih 1000 godina, želio bih politički azil u zemlji osvjedočenih republikanaca bez ikakve rojalističke tradicije. Kako ja ne govorim albanski, ovim putem želio bih zamoliti najbliže susjede da mi pomognu uspostaviti kontakte s republikom Kosovo kako bih dobio rečeni azil.
Unaprijed hvala i bilježim se sa štovanjem svima koji su spremni poteći u pomoć potrebitima. :geisha:
Korisnikov avatar
By scout_finch
sad treba da tuze sud jer su ih nevine drzali u zatvoru 5+ godina, sto je po mom misljenju skandalozno.
završen je postupak kanonizacije svete hrvacke

ali posluzicu se i jednim opseznim statusom svog druga:

Želim i ja da kažem po koju, o Gotovini (kešu) i Markaču (mrkačenju) i ovom blagodarnom danu za Croatsku državU. Perspektiva ovako: osudili su ih pre nego što je Hrvatska postala članica EU i to na decenije robije (mislim kao da jeste članica iako još nije 2013.) a onda su lepo, službenici i činbenici izlobirali kod nepokolebljivih i uzvišenih mešunarodnih pravnih standarda oličenih u Haš(imtač)ki
m institucijama sa argumentima da nema zločinaca među članicama ove unije koja ima Nobela za mir. Jel valja, valja, naravno da valja, niko nije kriv. A ljudi ko ljudi, ako ima povoda za slavlje pa makar i tragičnog, oni će slaviti, za to čak imam razumevanja, smao ne kapiram kako je odjednom merodavna presuda istog onog suda koji je pre bio anticroativan. No, ko će u vreme zabave razmišljati o tome.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
sad ce i srpstvo da reaguje, cekaj dok se probude i otrezne
Korisnikov avatar
By Laerem
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2473163#p2473163]Orlando the Lady napisao:[/url]završen je postupak kanonizacije svete hrvacke

ali posluzicu se i jednim opseznim statusom svog druga:

Želim i ja da kažem po koju, o Gotovini (kešu) i Markaču (mrkačenju) i ovom blagodarnom danu za Croatsku državU. Perspektiva ovako: osudili su ih pre nego što je Hrvatska postala članica EU i to na decenije robije (mislim kao da jeste članica iako još nije 2013.) a onda su lepo, službenici i činbenici izlobirali kod nepokolebljivih i uzvišenih mešunarodnih pravnih standarda oličenih u Haš(imtač)ki
m institucijama sa argumentima da nema zločinaca među članicama ove unije koja ima Nobela za mir. Jel valja, valja, naravno da valja, niko nije kriv. A ljudi ko ljudi, ako ima povoda za slavlje pa makar i tragičnog, oni će slaviti, za to čak imam razumevanja, smao ne kapiram kako je odjednom merodavna presuda istog onog suda koji je pre bio anticroativan. No, ko će u vreme zabave razmišljati o tome.
Pricas gluposti. Optuznica je srusena jer je bila, najblaze receno, klimava.

Tipa osuda za prekomjereno granatiranje Knina, u kojemu je poginuo jedan civil i za koju su svi vojni analiticari-svjedoci na sudu rekli da je jedna od najciscih vojnih operacija koju su vidjeli.

Ima tu jos puno toga, ali the basic fact iz - Haag je jedna skandalozno nekompetentna institucija.
na netu je već počeo fajt, oni svađaju se od BBC-ja preko spiegela do svakog mogućeg regionalnog medija :lol:

e baš su hrvati sitne duše, da im je doista drago zbog oslobađanja gotovine, ne bi se sigurno zajebavali prepucavanjem sa srbima. al ne, u tome i jest najveći užitak autentičnog hrvata, da može srbima reći 'ha ha naše su oslobodili a vi ste genocidni!' :venchanje:
By kartografija
Laerem napisao:
Pricas gluposti. Optuznica je srusena jer je bila, najblaze receno, klimava.

Tipa osuda za prekomjereno granatiranje Knina, u kojemu je poginuo jedan civil i za koju su svi vojni analiticari-svjedoci na sudu rekli da je jedna od najciscih vojnih operacija koju su vidjeli.

Ima tu jos puno toga, ali the basic fact iz - Haag je jedna skandalozno nekompetentna institucija.
:roll:

Trebalo je da u svom domoljubnom zanosu napises da je grehota sto su nevinog junaka i vucarali po sudovima.

Sta su zaista rekli svedoci o zrtvama granatiranja Knina i toj cistoj operaciji, a sta su tvoji omiljeni mediji u Hrvatskoj napisali o tome procitaj ovde.
zovem maloprije frenda da se dogovorimo za večerašnji izlazak.

kazem: halo, hrvat, jesi sretan?
on: a zasto?
ja: pa oslobodjeni su gotovina i markac
on: da ti pravo kazem, ja bas i ne znam tko su ti ljudi.

and he really doesn't know. :lol: obozavam ovisnike o wow-u, njima je ovaj svijet nevazan. ^^
Korisnikov avatar
By Stripi
ja se samo brinem za Shekyevo zdravlje, jebo sve ostalo.
Korisnikov avatar
By Misfit
Stripi napisao:ja se samo brinem za Shekyevo zdravlje, jebo sve ostalo.
pa, što? ono kada ti potvrde paranoju je mnogo dobar tril, sve to ostalo nije toliko bitno.
mislim da su ove presude jos jedan dokaz da samo idioti imaju samog sebe za klijenta na sudu. dobar advokat ocito mnogo vise vrijedi od tvoje verzije povijesne istine. :meduza:
a i pokazatelj je ova presuda sustinske razlike izmedju mentaliteta srba i hrvata: srbi ce uz veliku viku sami sebe upucati u nogu a hrvati ce uz malu viku upucati u nogu srbe i onda se praviti nevini. ^^
Korisnikov avatar
By Stripi
Misfit napisao: pa, što? ono kada ti potvrde paranoju je mnogo dobar tril, sve to ostalo nije toliko bitno.
Ne kontam.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!