Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2472709#p2472709]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Mislim da na ovom svetu ne postoji ništa što me više izuva iz cipela, nego kada objašnjavam starcima kako se stvari rade na kompjuteru.
joj da. ja sam kevi tri puta pravio account za skajp jer naravno zaboravi password i kad joj napravim moram da joj objasnjavam gde se sta radi (jedno dva sata, dok sve zapise) i kad sam je po treci put odbio onda me je napala kako ne zelim da joj pokazem :zid:
Korisnikov avatar
By gossip
znachi sta je sa disgusting temama po forumu?! o.O
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2472712#p2472712]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2472709#p2472709]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Mislim da na ovom svetu ne postoji ništa što me više izuva iz cipela, nego kada objašnjavam starcima kako se stvari rade na kompjuteru.
joj da. ja sam kevi tri puta pravio account za skajp jer naravno zaboravi password i kad joj napravim moram da joj objasnjavam gde se sta radi (jedno dva sata, dok sve zapise) i kad sam je po treci put odbio onda me je napala kako ne zelim da joj pokazem :zid:
E sad, zamisli da imaš mamu koja je zahtevnija povodom želja šta hoće da radi na netu. :zid:
A problem sa Skajpom sam izbegao tako što sam stavio da se Skajp otvara sa pokretanjem računara, i da je šifra zapamćena. :smug:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
moram, nije mi dobro!

-Mamaa, jel hoćeš da mi spremiš palačinkeee?
-Ej mali, slušaj me ovamo-to što živim sa tvojim ocem ne znači da možeš da me zoveš mama! I ne, neću!
-A..dobro...pa..kako da te zovem?
-Čika Rade, kao i svi!
Korisnikov avatar
By ROYAL
UH kako bih odstrelio dobar deo ljudi koji mi titraju ganglije, samo da znate...
Možda da probam da se izvučem na privremenu neuračunljivost?
Korisnikov avatar
By bu
Ma sta je sa ovim porukama u inboxu O.o..
Baš nešto kontam kako me MDNA nekim tim svojim virtuelnim karakterom podseća na Briana iz Queer As Folk, ne mogu da definišem tačno zašto. Kada bih forumašima delio uloge iz QAF tako bih se opredelio(eventualno bi Saškici uloga Briana više odgovarala ali meni trenutno ovo palo na pamet :giggle: ).

A Michael bi bio gossipboy! :lol:
Као дело Живог и Премудрог Бога, свет је пун живота. Свуда и у свему је живот и премудрост. У свему видимо израз мисли - и у целини и у свим деловима. Он је права књига из које се можемо учити богопознању, премда не подједнако јасно као из Откривења. Пре него што је постао свет, постојао је само живи и безгранични Бог. Призвавши свет из небића у биће, Бог никако није постао ограничен. Сва пунота живота и неограничености изразила се и у живој и у органској творевини, која је и бескрајно мноштвена и сва обдарена животом. Шалим се хехе
  • 1
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!