Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2470112#p2470112]blenta napisao:[/url]trti marija serifovic jedino bozansko sto ima
i za sta je kanal (sic!) je da kormani ralo sa volovima
ili da ide u vojsku

joj,jedenom ću otvoriti temu nekad i sad,ili nešto slično,pa da vidim ko može da stane uz nadu knežević,biseru,radojku,beti,gabi etc

ali zašto ralo i vojska-šta smeta-buč zgled,stav,ponašanje...ćudno mi sve nešto većeraske...
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
@АlexxэlA, ma bitno je da tu ima Jagodine, cik sada da vidim Palmu da se oglasi. :smug:
Korisnikov avatar
By Dirrty
:krezavi:

Verovatno i veći...

"Плашите ли се да би јавност после ове песме могла да вас окарактерише као припадника ЛГБТ популације?
-Нееее, ја сам већ рекао своју паролу сто се тице целе те ЛГБТ приче а она гласи НЕМАМ НИшТА ПРОТИВ…А НИСАМ НИ ЗА…"

Kažem ja, mučenik željan pažnje.
Korisnikov avatar
By Madonna
gde mi je onaj gif sad :( ono kad igra odeven u bijelo
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471397#p2471397]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471394#p2471394]blenta napisao:[/url]Povlacim rec
Isti je debil

http://www.naslovi.net/2012-11-12/pravd ... ej/4070321" target="_blank
Dobili smo mušku Mariju Šerifović. :klap:
i aleksa i marija su gay! mi to znamo, oni znaju, svi znaju!
neka se ne prave ludi.
Korisnikov avatar
By Madonna
Slika
ЛГБТ приче а она гласи НЕМАМ НИшТА ПРОТИВ…А НИСАМ НИ ЗА…
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da li je on zaista završio nešto u vezi klasičnog plesa, i što je još važnije, nastupao u pozorištu?!

Na stranu što je mutav na sceni, ali njegovo telo je nesumnjiv dokaz da čovek ne može biti balerina niti profesionalni plesač bilo koje vrste (van domaće estradne produkcije smeća).

MDNA, daj snimak tog nastupa, ne umem da ga iskopam! Našao sam samo ovo, njegov zavodljiv ples počinje na 1:35, uživajte:

Korisnikov avatar
By nsc
zavrsio baletsku Lujo Davico, jos kao klinac primljen u Pozoriste na Terazijama, bio neka velika nada, secam ga se kao mrsavog klinca, u vreme bombardovanja otisao u inostranstvo (Spanija cini mi se) sa nekom stipendijom za moderni ples ili nesto slicno
tata mu je Dragi Jelic (YU Grupa)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Voleo bih da Aleksa i Marija uđu u onaj lezbopederski brak.

Mogu misliti na šta bi im deca ličila. :lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2470089#p2470089]Dr_Shortbus napisao:[/url]Pesma mi nije ništa posebno ali Aleksa je divan i cenim ono šta radi. :sweet:

Ali nešto u zadnje vreme primećujem povećanu dozu malicioznosti na svim temama ovde.
Toga letos nije bilo toliko, čini mi se. Opšte je poznato da se sa hladnijim vremenskim prilikama uglavnom povećava i nejebica. Pa možda je to u pitanju? :smirk:
Ko piše na forumu taj i greši. :facepalm: :lol:

Naravno, pod uslovom da je taj inervju istina. :neznam:
Korisnikov avatar
By Herald
Vidi kako grozno mase rukama i nogama i glasnim zicama, a ceo zivot posvetio da to mahanje ima smisla. Zasto mislis da bi mu nuroni bili u svrsishodnijoj situaciji.
Korisnikov avatar
By Herald
U moje vreme se istina nije zvala pljuvanjem. :)
Korisnikov avatar
By Madonna
ja ne znam ko je smislio ovu koreografiju i odgledao i rekao da je ok i kako su oni to mogli da ponove dovoljan broj puta da bi je uvežbali, vrv su pred ogledalima to radili

sad sam pao u depresiju
Korisnikov avatar
By Mars
Uzas od netalenta, osrednjosti, odsustva zelje da to sto se radi bude dobro, samokriticnosti, svesti...deprimirajuce, stvarno.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Tek sad kapiram da ja taj nastup nikada nisam video, a to mu je jedina relativno poznata pesma.

Ne znam zašto me čudi u Srbiji da TO predstavlja ples... uostalom kapiram da ga je poznati tata, tada na vrhuncu slave, gurao kao klinca gde je stigao. Nemoguće da je neko toliko talentovan kao klinac, a potpuni idiot 10-15 godina kasnije.

A dvojica iza njega, ili nisu dobili potpuno istu koreografiju, ili su ukapirali koliko je retardirano, da su se suzdržavali u pravim momentima :krezavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!