Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mOwbid
pa cao, imam neke zetone, delim ih kad stignem. a sad se ne vidim, ne za 10 godina.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
imaš veoma perspektivan stav moram priznati. hoćeš mi dati jedan žeton?
Korisnikov avatar
By mOwbid
koji zelis? ostalo je samo 4 komada.
Korisnikov avatar
By mOwbid
pa ne moze tako, moras konkretno reci
eFo mene opet :D Dobrodosli novi clanovi xD
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2403979#p2403979]Hellas napisao:[/url]
MissModestY napisao:Pizgleda da nisam strejt. :trt: :D
Postavi svoju fotku u cuvenoj temi kako bismo zakljucili da li prava, kriva il' nesto trece :wundy:
No way...nisam bas hrabra kao vi. U medjuvremenu mi se svidela jos jedna. Mislim, svide se meni i muski,al prema zenama me jace drzi.
Mada, ova nova je Slovenka, kome se one ne bi svidele :PPP
cao! Mi smo dve devojke u dugogodisnjoj vezi i volele bi da upoznamo nove ljude iz ovog sveta :okret:

Ako je neko za druzenje,prijateljstvo...bice nam drago da odgovorimo na privatnu poruku u Inboxu

:cvet:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2469997#p2469997]friendly2 napisao:[/url]cao! Mi smo dve devojke u dugogodisnjoj vezi i volele bi da upoznamo nove ljude iz ovog sveta :okret:

Ako je neko za druzenje,prijateljstvo...bice nam drago da odgovorimo na privatnu poruku u Inboxu

:cvet:
Ne budite lenčuge, nema odmah poruka u inboksu. :wundy:
Prvo odgovorite na što više možete tema i dajte malo sebe, i polako će stići i poruke, kada se skontate sa nekim.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne, nego odmah u temu Moja Fotka i pokažite meso koje nudite... tako rade pederi kada traže trećeg ili drugi par za druženje.
By friendly2
---sad se ja osecam kao debil sto zelim da upoznam neko drustvo odavde.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Aman. :lol:

Što se osećaš kao debil? Što smo grozni?!

Ja ti samo objašnjavam kako funkcioniše forum. Jednostavno nije mesto na kome postavljaš oglase lične prirode, nego je mesto gde se priča, diskutuje i raspravlja, na sve moguće teme.

Kroz te rasprave ćeš naleteti na istomišljenike i neistomišljenike, interesantne i ne toliko interesantne ljude i onda ćete se bolje skontati, krenuti da se dopisujete preko foruma, pa privatno i samo tako otprilike možeš ovde sklopiti kontakt.

Na ovaj način, ne.
Korisnikov avatar
By Hys.
e, cure, a sta mislite da imate odvojene profile, svaka zasebno, m? jes da su lezbijane poznate po simbioizi, al ova vasa na forumu je bas nezgodna - forumski nalog koji koriste 2 osobe - ne moze se steci slika o stavovima, zeljama, humoru, pojedinacne osobe.

Samo mali savet :sesir:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
A ako vam to nije dovoljna motivacija - svaka druga osoba ovde će misliti da ste ovde da tražite trojku - na šta je blady svojom satiričnom ponudom obratila pažnju.
Ocigledno...ok,zaista je onda i glupo da objasnjavam definiciju druzenja sa naglaskom bez sexa, trojki ili cega jos, za sta pomislih da i Leksikon-hajde da se upoznamo i sluzi.

Hvala svima
Korisnikov avatar
By Blady
^ druzicemo se mi, moze i tantra :pervert:
Korisnikov avatar
By WoW
godine: 21
pol: z
visina:neam pojma -.-
kosa: plavusa, dugacka kosa( >.< )
oci: zelene
status: a sta je to... xD
trenutno stanje: bolesno stanje e tako...
nick: WoW
horoskop: jarac
I tako to.. CaoZdravoDovidjenja... :pivce:
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 136
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!