Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By *Sandra*
jel gledao neko novog Bonda? kakav je?
Korisnikov avatar
By maka
poslednji Vudijev film.

totalno sranje, nista
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Jeff Dunham Spark Of Insanity
skroz je lud :D

I malopre ponovo odgledao Stardust. Bože koliko volim taj film :love:
Korisnikov avatar
By Mars
Slika

Daleko od stunning.

Nije se nesto proslavio adaptiranim scenariom, a i rezija je bolno cesto licila na Srdjana Dragojevića.

Knjiga nije bas iskasapljena, ali je ceo jedan plan iscupan (tako da ne razumem sto se hvale da su končno uspeli da je prenesu na film).

Al dobro, nije gubljenje vremena.

Slika

jedan od slabijih crtaća. Ideja zanimljiva 10 minuta, posle do kraja isprazno i nedinamično.

Slika

Treba pogledati da bi se očima poverovalo o kakvom se sranju radi. Sve one scene koje su omaz Kill Bill doziveh kao jeres. A Rasel Krou je jedna takva zadrigla svinja i ego triper da je to mučno gledati.

Slika

Dokumentarac. Uzbudljiv i zanimljiv na voajerski način (auto-dokumentarna light verzija Secrets&Lies Majka Lija). Kod nas bi to proslo kao dobar studentski film, a ovde je to remek-delo...
Korisnikov avatar
By V25
1. "Skyfall" - 6/10 (najzabavniji Bond film u poslednjih 20 i kusur godina)
Slika

2. "Argo" - 8+/10 (odlično režiran, napisan, odglumljen, možda i najbolji film koji sam ove godine pogledao)
Slika
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Agora

Ne znam šta da kažem o ovom filmu... Posle gledanja nisam znao da li da plačem, vičem, besnim, tugujem. Film odlično pokazuje koliko su ljudi krvožedna rulja bez mozga koja traži bilo kakav izgovor da bi nekog ubila. Ovce bez čobana.
Jedino u šta sam siguran, to je da još više ne podnosim političare.
Korisnikov avatar
By V25
"Agora" je po meni ok film, ali je mogao biti mnogo bolji, obzirom da je to najskuplji španski, i među najskupljim evropskim filmovima, svih vremena. Nažalost u većini scena ima neku tv estetiku. Obožavam Rachel Weisz, cenim je kao glumicu, ali mislim da joj ova uloga nije u potpunosti "legla", iako ne mogu reći da nije odradila solidan posao.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Iskreno, na glumu i nisam obraćao pažnju. Priča filma me totalno izbacila iz takta, posebno što je u pitanju istorijski film...
Korisnikov avatar
By Delete
Igra u Takvudu, veceras u 19.50h.
Baci poged na njihov repertoar, verovatno i u drugim bioskopima mozes da odgledas, u terminu koji ti odgovara.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Total Recall

ova nova verzija

nabijeno akcijom, a efekti su uverljivi, po meni dosta za dobru ocenu :lol:
Korisnikov avatar
By HalfJack
constantine napisao:idem u 21h da gledam skyfall :D
I kako ti je prošlo to sranj... erm film?
  • 1
  • 276
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!