Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Pa vidi bre rezultat finala koji sam stavio:sw: Na tronu ali u prolazu:D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper
Pa vidi bre rezultat finala koji sam stavio:sw: Na tronu ali u prolazu:D
Joj da nisam spazio od onih smajlica.... :D
Ma bezi bre, ne mere to tako.....
Ja kad kazem ima tako i da bude! Dakle Chelsea! :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
:rotflmao:

Nikad.
Osh u kamion MB piva? :lol:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Znaci, Chelsea opet pobedio, sa 4 gola. :)
Korisnikov avatar
By Moa
Sta da uradim da vam izbijem taj Chelsea iz glave,to bre tim za pranje para od ruske mafije.Srpska posla bre.Lakse mu da ulozi milijardu dolara prljavih nego da zaradi nesto posteno.Uh,nesto lupam mnogo veceras ne zamerite :D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Dušica
Sta da uradim da vam izbijem taj Chelsea iz glave,to bre tim za pranje para od ruske mafije.Srpska posla bre.Lakse mu da ulozi milijardu dolara prljavih nego da zaradi nesto posteno.Uh,nesto lupam mnogo veceras ne zamerite :D
Lupas....:D
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Dušica
Sta da uradim da vam izbijem taj Chelsea iz glave,to bre tim za pranje para od ruske mafije.
Nadji ih, polomi. Zvezdaza posebno:D
Korisnikov avatar
By Kupper
Znaci u sredu gledamo Milan-Inter. A u utorak?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Narode, suzio se krug polako.....
Veceras na rasporedu prva dva polufinalna meca lige sampiona:

Liverpool-Juventus (20:45 h)
Lyon-PSV (20:45 h)

Sutra 6. aprila, druga dva polufinalna meca:

Chelsea-Bayern (20:45 h)
Milan-Inter (20:45 h)

Prognoze? :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Liver-Juve 2-3
Lion-PSV 2-3
Chelsey-Bayern 1
Milan-Internazionale X
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Sve cetiri utakmice 1.

Ja sad stigao kuci, dakle nemam pojma rezultate, tako da ovo je zaista objektivno.
Korisnikov avatar
By Kupper
Znaci pogodio sam jucerasnje, ostaju ove dve veceras pa ako mi se ostvare prognoze bice 3.560.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Veceras Chelsea-Bayern (mec koji se ne prenosi :mad: ) --1
Milan-Inter...gadno......necu ga igrati ali X-1....moja prognoza....
Korisnikov avatar
By Kupper
Inter bez Adrijana i Vijerija veceras. Bez glavnih igraca.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Inter bez Adrijana i Vijerija veceras. Bez glavnih igraca.
Onda sam siguran u X-1 :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
I ja. Danas sam video da Milan ima 91 posto II vece od I poluvremena, da je 78 posto pobeda doslo iz X-a.
Korisnikov avatar
By Kupper
Za malo. I rezime 1st leg 1/4 final:

Liverpool-Juventus 2-1
Lyon-PSV 1-1
Milan-Inter 2-0
Chesley-Bayern 4-2

Dakle, ceka nas 1/2 final:

Juve/Liver - Lyon/PSV
Milan-Chelsey (mislim da je gotovo)
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG
Chelsea..... :klap: :love:
Uf, primio 2 gola, dao 4. Jaka mustra:D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by ZvezdasBG
Chelsea..... :klap: :love:
Uf, primio 2 gola, dao 4. Jaka mustra:D
Hm, pa pazi u osam najboljih su se plasirali najbolji klubovi Evrope a ne autsajderi....sem toga Bayern znas dobro da nije ni izbliza autsajder. E sad jeb ga ortak, to sto Celzi rusi sve pred sobom (pa taman kad i Murinjo sedi na tribinama) to je vec druga prica...;)
Korisnikov avatar
By Kupper
A ja se samo zezao....C,c,c,c,c......:tepih:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Zeznuo ih je sudija u poslednjem minutu. Ono je Ballack dobro odglumio. Sramota jedna, no posto je sudija grmalj od 203cm sumnjam da bi mu se iko zamerio.

Golovi na tekmi su bili super. Lampard je imao svoje vece, a ja sam imao provalu da je i prvi gol on dao, sto naravno ne stoji. Ali jbg... prvo sam gledao Milan vs. Inter pa se ukljucio u London. ;)
By Paris
Ja sam gledala Milan-Inter...ali izgleda da je bila bolja utakmica Chelsea-Bayern..mislimm 6 golova:mljac:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by BlueUnion

Golovi na tekmi su bili super. Lampard je imao svoje vece, a ja sam imao provalu da je i prvi gol on dao, sto naravno ne stoji.
Cek znaci onaj sms se odnosio samo na drugi gol ili i na prvi? :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by ParisH.
Ja sam gledala Milan-Inter...ali izgleda da je bila bolja utakmica Chelsea-Bayern..mislimm 6 golova:mljac:
Pa nije valjda da si sumnjala u Chelsea? :D
Znaci jos smo bolji kad Murinjo sedi na tribinama.....:lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Opet sudjenje:doh: Bio je faul na Balaku. Ili - svaki sudija u Evropi bi sudio faul. Ali nebitno, Celzi je u polufinalu, to potpisujem.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Dan posle poraza od ve?itog rivala Milana u ?etvrtfinalu fudbalske Lige evropskih šampiona, predsednik Intera Masimo Morati izjavio je da uprava ne razmišlja o smenjivanju trenera Roberta Man?inija.

"Ne menjamo trenera i to sam ve? ponovio više puta", rekao je Morati novinarima.

Inter je u sredu poražen od Milana rezultatom 2:0, u prvoj utakmici ?etvrtfinala LŠ, i ima veoma težak zadatak da u revanšu nadoknadi prednost gradskog rivala.

Predsednik Intera rekao je da igra njegovog tima nije bila toliko loša.

"Gol koji smo primili krajem prvog poluvremena potpuno nas je sputao. Do tog momenta igrali smo dobro i iz tog razloga ne mogu da kritikujem trenera. Ipak, ne bismo više smeli da primamo takve golove", rekao je gazda Intera.

Inter je u utakmici sa gradskim rivalom primio dva gotovo identi?na gola, posle prekida, kada su fudbaleri Milana ostajali potpuno neometano postizali golove glavom (Jap Stam u prvom i Andrej Šev?enko u drugom poluvremenu).

Gazda Intera Masimo Morati priznaje da nije optimista pred revanš, ali o?ekuje od svojih fudbalera da pruže bolju igru.

"Nije ovde re? o optimizmu, ve? o tome da igra?i treba da shvate da moraju da daju sve od sebe u revanšu", poru?io je Morati.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Utorak i sreda bi?e rezervisani za revanš me?eve ?etvrtfinala Lige šampiona. Posle prvih me?eva, dobre pozicije da overe polufinalnu vizu stekli su Milan i ?elsi, mada je elitno klupsko takmi?enje pokazalo da su iznenaðenja uvek mogu?a.

Utorak ?e biti posebno u fokusu. Dva derbija, u Minhenu izmeðu Bajerna i ?elsija i gradski okršaj Intera i Milana, privla?e veliku pažnju. Lideri Bundeslige i Premijer lige obe?avaju vatru, prete protivniku, jedino je Žoze Murinjo miran.

- Dobro smo prostudirali igru Bajerna. Ne mogu nas iznenaditi, znamo kako ?e nas do?ekati. Mi se ne?emo zaletati, imamo rezultat u rukama, neka Bajern razmišlja kako da ne primi gol jer je nama i jedan dovoljan - kaže Murinjo.

Uli Henes, direktor ekipe iz Bavarske, obe?ao je "da ?e se tresti tribine". Mihael Balak, kreator igre Bajerna, posle subotnje pobede nad Borusijom iz Menhengladbaha veliki je optimista.

- Imali smo za protivnika tim iz Nema?ke, a razmišljali smo o ?elsiju. Zato smo se toliko i mu?ili. Bili smo u minusu, ali smo uspeli da preokrenemo. Dopada mi se taj pobedni?ki karakter tima, jedva ?ekamo me? sa Englezima - poru?uje Balak.

U Italiji, Milan je stekao veliku prednost posle prvog duela sa Interom. ?ini se da "neroazuri" imaju kompleks komšija, meðutim pobeda u Bolonji (1:0) vra?a nadu timu koji vodi Roberto Man?ini.

- Verujemo da rezultat iz prvog me?a nije nedostižan. Preokreti su uvek mogu?i i ja mislim da je vreme da to u?ini i Inter. Strahovito je važan rezultat utakmice sa Milanom - kaže Man?ini.

Kristijano Zaneti, fudbaler Intera, kaže da zna recept koji bi trebalo da primene on i njegove kolege iz tima, da bi kona?no "stali na rep" Milanu:

- Dobro je ?uti vesti da je veliki broj igra?a u konkurencij. Ono što mislim da treba da uradimo jeste da napadnemo od prvog minuta. Inter nema vremena za ?ekanje i kalkulacije. Kada bismo postigli gol na po?etku me?a kao što je to Kruz u?ionio protiv Bolonje, onda bi plasman u polufinale postao mnogo realniji - kaže Zaneti.

Dodatni plus za Inter je povratak oporavljenog Adrijana. Brazilac trenira od petka, ?ak je i postizao golove na trening utakmicama i Man?ini ?e ga verovatno uvrstiti u tim za sutrašnji me?.

Suprotno tome, u taboru Milana zabrinuti su zbog povrede iskusnog Paola Maldinija. On ima bolove u predelu butnog miši?a, ali i veliku želju da igra u revanšu.

Izvor: Sportski zurnal
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!