Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
ne, ali video sam par girl to boy frajera i tako so cuuuuute :love:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Svojevremeno sam upoznao jednog forumasa u BG, ftm. Hys,napomeni me smijem li reci nick? :P ) i mislim da sam navlazio u smajlju momentalno. A ujedno sam htio da ga zagrlim kako je sladak.
Volim da me karaju cice, obozavam sise iznad sebe dok su mi noge na njenim ramenima.
Tako da kapiram da sam otvoren za obe kombinacije, samo sto su me do sad karale samo zene, nikada shemale ili trans zene.
Mada znam neke buch i ftm osobe kojima bih se natrcio bez razmisljanja. Neke cak i...hm.. ozenio? ili se udao? :misli:"
Napalio sam se. Naduvan.
:roll:
By bokipodgorica
mene privlace trans osobe i bio sam sa njih 2 ali u cg nemogu naci ni jednu pa bih volio ako zna neko neku da me upozna sa njom ili njim kako vec :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
super će biti kada mu se budemo obraćali

zdravo momče_za_cd_tvs_bg_1981

tačno se lako otkotrlja
Korisnikov avatar
By deran
a tek velove (vel)majstorije "entitet momak_za_cd_tvs_bg_1981"... :awesome:

:smeh:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2350447#p2350447]Galateja napisao:[/url]FTM - Nema šanse.

MTF - Da, ali ako ne znam da nije reč o 'pravoj' ženi. Saznanje odnese fascinaciju i uzbuđenje.

Može mene štošta uzbuditi na fiziološkoj osnovi, ali ono pravo, duboko, prožeto emocijama i erotizmom (ne mislim na suvu seksualnost) mogu osetiti isključivo prema ženama koje su žene i polno i rodno.
Isto je i kod mene osim kod zadnje rečinice. Mislim da je žena žena, t.j. razlika koja ne predstavlja razliku nije nikakva razlika.
By space_oddity
Pa i mtf žene su prave žene. :(

Inače nije, ali to ima verovatno veze s tim što ne poznajem nijednu transseksualnu osobu.
Ne vidim što ne bi.
Korisnikov avatar
By blenta
da, privlacni su mi i mtf i ftm
Korisnikov avatar
By Blady
Sarina Valentina :love:

jako sam se nalozila na nju

Slika
Korisnikov avatar
By Madonna
a kad ti se prisisa kita, kako onda?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
A koja je to sustinska razlika izmedju trans osobe i ne-trans? Naravno, kad se operacije i terapije zavrse? Znam da je skroz funkcionalan kurac malo teze dobiti, ali osim toga i nema neke razlike.
Korisnikov avatar
By rados85
Ne,nikad nisam ni pomislio na to
Upoznao sam nekoliko trans osoba i uglavnom mi deluju kao parada sunda i kica
A takvo nesto me ne moze privuci...
Mada,da zivim negde van srbije....nem pojma
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ ovde je rec o transeks osobama a ne tranvestitima
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Nisam sigurna da li jos uvek zivi ovde, ali u mom gradu je bila jedna mtf devojka koja je (mislim) pocela hormonsku terapiju, ali nije jos uvek nista od operacija uradila... Samo nekim malim sredjivanjem izgleda prelepo.
Ne poznajem licno nijednu trans osobu, ali mogu da zamislim da mi se dopadne neka mtf devojka.
Korisnikov avatar
By Blady
DA, jesam li vec pricala o ovome...?
Da da.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!